lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 19-01-2018, 13:00   #53421
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,912
Mentioned: 503 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu folosesc FastStone.
Mi se pare peste IrfanView.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2018, 13:01   #53422
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,310
Mentioned: 251 Post(s)


Default

XNView
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2018, 15:00   #53423
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,887
Mentioned: 658 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multam tuturor pentru sugestii. Din pacate nu-mi place niciunul dpdv al look-ului. Nu ca PhotoViewer ar fi ceva spectaculos, dar e mai clean si mai modern. PhotoViewer il folosesc doar ca sa vad imaginile mai mari, rapid. Pentru sortat, library, editare am altele asa ca n-am nevoie de bara sus cu tot felul de tool-uri. Vreau doar sa fac printul sa mearga, si sa mearga sa dau rightclick pe o poza in explorer si sa mearga printata, atat.

Cica s-ar putea sa incerce sa trimita spre alt port al imprimantei, asa ca o sa incerc o reinstalare de driver. Which sucks pentru ca am deja profile salvate pentru diverse tipuri de hartie si o sa se duca pewlii. O sa incerc sa vad unde anume le salveaza, poate merge sa fac un backup inainte.

L.E. Solved it. Am dat Install New Printer in lista de imprimante, am ales portul care functiona (USB001), iar ca driver am extras din .exe-le downloadat de la HP fisierele si am ales autorun.inf. A luat-o ok si acum functioneaza. Singura chestie e ca o am in lista ca si "B010A (Copy1)", dar oricum in celelalte programe a ramas initiala default.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.

Last edited by Boggy; 19-01-2018 at 15:10.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 17:08   #53424
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,727
Mentioned: 218 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Vreau sa bag in slotul SD al laptopului un card de memorie de 32GB, pe care sa rulez programele de calcul si sa il folosesc pentru a transfera fisiere rapid intre calculator si laptop. Se distruge mai repede cardul daca il frec des sau nu voi avea probleme?
La proiecte o sa fac backup cam odata pe saptamana, poate mai des, dar intr-o zi pot lucra suficient cat sa rup cardul in 2 daca se beleste...
Daca incerc sa fac backup mai des in cloud(drive/digi) e ok solutia? Practic vreau vreo 15-20 GB in plus, mi-ar fi suficienti. Acum nu pot sa vad un film fullHD ca nu am spatiu pe SSD...
augustus is online now   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 17:17   #53425
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,944
Mentioned: 173 Post(s)

PC-ul meu



Default

orice memorie flash are un x nr de cicluri de scriere.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 18:02   #53426
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,727
Mentioned: 218 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Mda. Momentan o sa folosesc cardul de la camera foto, sa vedem cum e si incerc sa fac backup imediat cum am terminat. Daca e ok, atunci o sa iau altul. Multumesc.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 18:07   #53427
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,063
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

Stiti cu ce as putea sa lipsesc doua bucati de plastic de mici dimensiuni incat lipitura sa fie elastica? Am nevoie sa lipesc doua cleme pe maneta de semnalizare, cleme care o impiedica sa joace in locas.
Am incercat sa lipsesc cu Poxipol, dar nu au rezistat nici o secunda, sau rupt din prima.
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ
booster is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 18:43   #53428
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 8,809
Mentioned: 252 Post(s)


Default

silicon
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2018, 19:20   #53429
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,063
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

Cu asta am lipit acum. Sper ca acum sa nu fie prea elastica . Daca nu tine nici asa, o sa incerc adezivul asta ca vad ca e trecut ca si flexibil https://www.multibox.ro/bricolaj-con...-vinyl-plastic.
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ

Last edited by booster; 20-01-2018 at 19:23.
booster is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 00:18   #53430
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,723
Mentioned: 200 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
The Electronic Frontier Foundation (EFF) and mobile security company Lookout have uncovered a new malware espionage campaign infecting thousands of people in more than 20 countries.[...]

The threat, called Dark Caracal by EFF and Lookout researchers, may be a nation-state actor and appears to employ shared infrastructure which has been linked to other nation-state actors.
Ştiam eu că se īntāmplă ceva dubios īn Caracal noaptea...

Īn altă ordine de idei, ieri am făcut un road trip cu @georgesil prin ţară. Ne-am oprit īn Tārgovişte să las placa video defectă īn service, apoi i-am dat bătaie pānă īn Slatina, unde ne-am īntālnit cu @Iubitel şi ne-a dat un procesor 8700K, apoi direcţia Craiova să ne īntālnim cu un tip de acolo care vindea un Asus Maximus IX Hero.
Ajungem acolo, ne īntālnim cu omul, intrăm īn casă să ne arate placa şi... văd la el pe monitor că avea īncărcat hwbot şi ca profil avea un nume cunoscut.
...era @SAMBA - şi noi habar nu aveam!

Şi uite aşa se demonstrează īncă o dată că lumea e mică şi comunitatea lab501 e mare!
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 00:21   #53431
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,032
Mentioned: 79 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si nu stiati ca prin Caracal se ajunge mai repede in capitala
kobro is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 09:56   #53432
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,727
Mentioned: 218 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Nu e cam praf drumul ala? Cel putin dupa Caracal?
Ce-i drept, intrarea de la drumul ala in Bucuresti este mult mai libera si mai aproape de mine, deci sa zic ca am ajuns la fel acasa, dar pana in Bucuresti am facut mai mult...

Last edited by augustus; 21-01-2018 at 10:13.
augustus is online now   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 11:20   #53433
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,218
Mentioned: 87 Post(s)




Default

Eu m-am ratacit de 3 ori prin Caracal, weird shit is going on there....
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 11:43   #53434
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,887
Mentioned: 658 Post(s)

PC-ul meu

Default

E asa si-asa, depinde de zile. Tot Waze e sfant in stituatiile astea. Ce ma enerveaza la Waze insa e ca nu-si face actualizare a rutei cea mai rapide mai des. Adica ma plimb prin Buc de exemplu la rush hour, si ca sa gasesc cea mai buna ruta trebuie sa intru la fiecare semafor in "Routes" ca sa recalculeze de la zero in functie de cel mai recent trafic. Unde e trafic cilău n-are relevanta, dar in Bucuresti intre 7-9 si 18-20 cand in 15 minute se transforma din liber in blocaj e mult mai bine sa-i dai sa recalculeze odata la 3-5 minute.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 15:15   #53435
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,063
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

Quote:
Originally Posted by booster View Post
Cu asta am lipit acum. Sper ca acum sa nu fie prea elastica . Daca nu tine nici asa, o sa incerc adezivul asta ca vad ca e trecut ca si flexibil https://www.multibox.ro/bricolaj-con...-vinyl-plastic.
Din pacate nu a mers nici cu silicon fiind prea flexibil si nici cu Moment gel. E vreo sansa sa functioneze cu hot glue(nu stiu cum vine in romana)? Ce as mai putea sa incerc?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20180121_152213.jpeg
Views:	62
Size:	615.2 KB
ID:	61519  
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ

Last edited by booster; 21-01-2018 at 15:23.
booster is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 15:25   #53436
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,032
Mentioned: 79 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Iubitel View Post
Eu m-am ratacit de 3 ori prin Caracal, weird shit is going on there....
E incurcat precum mintea lui Iordache dar nu-i chiar asa de mare, totusi.
Acum, tinand cont ca si Caracal si Craiova au fost gandite cu strazi pe care sa circule carute, nu poti avea pretentii fara sistematizare.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 15:37   #53437
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,944
Mentioned: 173 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cred ca incerci degaba daca este vorba de piciorusele alea. Incearca sa cauti o piesa sh sau noua.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 15:46   #53438
booster
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Piatra Neamt si Cluj-Napoca
Posts: 1,063
Mentioned: 43 Post(s)


Send a message via Yahoo to booster
Default

O sa incerc sa vad daca nu gasesc doar acea carcasa ca doar nu o sa iau toata maneta doar pentru aia.
__________________
[email protected] GHz 1.2V,Custom Loop,Asus Maximus VII Gene,8Gb Corsair Vengeance ,Zotac 1070 AMP! Extreme,SSD OCZ Vertex 3,WD 250gb,WD 500gb,Toshiba DT01ACA300 3TB,Haf 922,Corsair VX550, DELL U2312HM,3xscythe slip stream 1900rpm,CM MegaFlow 200mm,fan controller Scythe KazeQ
booster is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 16:06   #53439
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,111
Mentioned: 193 Post(s)

PC-ul meu



Default

war4peace dacă știam că ajungi la Iubitel īți dădea și pentru mine un modul de RAM dar e pe drum, pe la Poșta romānă.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 21-01-2018, 18:56   #53440
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,723
Mentioned: 200 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Man, nici eu n-am stiut pana in ziua respectiva, a fost o decizie de moment a lui @georgesil.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,847
Threads: 19,124
Posts: 590,977
Total Online: 485

Newest Member: Tzune

Latest Threads
- by Monstru
- by mbc
- by Firefox
- by Gotul

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.