lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-10-2018, 14:45   #521
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Atunci o sa vorbesc sa rezolv daca nu impun schimbarea titularului. Urmeaza sa trec de la 300 la gigabit si atunci ar trebui sa am si GPON-ul in casa.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2018, 22:20   #522
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,015
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

De ce nu bagi abonament în numele tău? Eu așa am făcut peste tot.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2018, 22:37   #523
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,395
Mentioned: 204 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
De ce nu bagi abonament în numele tău? Eu așa am făcut peste tot.
Știu că mergea cu contractul de închiriere, întocmeau contract pe perioadă determinată.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2018, 23:02   #524
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,015
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Pe mine nu m-au întrebat nimic, i-a durut în paișpe.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 14:50   #525
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Bine, bine si daca sun, in baza a ce sa fac identificarea daca nu am nici macar un cod de client?
E o duduie greoaie proprietara dar am sa-i explic ce si cum functioneaza si am inteles ca lucra si la RDS deci n-ar trebui sa-mi fie atat de greu )
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 15:27   #526
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,204
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu stiu ca n-o sa poti fara proprietar la fata locului .
kobro is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 15:29   #527
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,015
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Bine, bine si daca sun, in baza a ce sa fac identificarea daca nu am nici macar un cod de client?
Le spui la ce adresă locuiești și că vrei să ai acolo un abonament pe numele tău, cu datele tale. Când vin gigeii cu instalarea și contractul,le arăți cartea de identitate, semnezi contractul, îți bagă netul și bei de bucurie.
Cam așa a mers la mine. De două ori încă.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 15:58   #528
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ok.
Va multumesc baieti!
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 16:02   #529
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,666
Mentioned: 24 Post(s)


Default

Merge ceas varianta de mai sus. Mi-am facut abonam RDS fara sa am flotant/ domiciliu sau contract de casa/prezenta proprietar si nu i-a interesat absolut nimic. La inceput cereau asa ceva, insa acum sunt mai flexibili.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 16:05   #530
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,410
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu am facut contract acum 2 saptamani la rcs.
Nu mi-au cerut decat buletinul, m-au inrebat unde montez si mi-au spus ca trebuie sa fie un adult acasa cand vin cei de la retele.
Coincidea dresa de pe buletin cu cea de montare, deci probail a mers fara explicatii suplimentare.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2018, 20:09   #531
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,111
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default

Si la mine incompetentii de la rds au cerut doar buletin , au spus ca vin in 2 zile , au gasit ei o restanta (falsa) de 2xx lei le am dat suma ceruta si dupa o saptamana au spus ca nu se poate instala " nu avem infrastructura"

Precizez ca e cablul de la ei tras pana la toc si fostul proprietar avea si cablu si internet dar in calculator nu apare.

Le am cerut sa trimita om pe teren pentru verificare si au spus ca nu se poate deplasa, decat daca e vorba de instalare .
Am zis ok sa vina sa instaleze si a spus ca este imposibil sa vina , pe calculator nu apare adresa cu infrastructura disponibila


Am bagat de la telekom , nu e super netul dar macar au venit sa verifice inainte de contract si au instalat a doua zii dupa ce am sesizat ca vreau contract cu ei.

Am 500 down si 200 up ... si merge cam la 80% din ce scrie


Sent from my SM-G935F using Tapatalk
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .

Last edited by polter; 10-10-2018 at 20:13.
polter is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2018, 20:44   #532
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,171
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

@polter - nu exista asa ceva la DIGI . Da-mi pe privat cand mai ai probleme cu RDS , te rezolv eu , dar nu merge pe dezinformare - ai vorbit cu niste tilicari sau in cel mai bun caz cu niste juniori rupti in gura. Nu exista asa ceva , exista infrastructura dar nu putem sa te instalam, apoi o restanta falsa si dupa ce ai platit-o "TU" ... nu se poate instala .

In mod uzual se poate instala abonament Digi la orice locatie daca nu are legatura cu cel dinainte (apartament cumparat , mostenit samd) . Daca a fost un chirias .... aia e altceva . Ei oricum se duc in intanta , dar doar zic.

Merge bine Telekom pana cand nu mai functioneaza. Sper sa nu devii patit. Si inca ceva ... mai sper sa fi semnat pe perioada maxim de 1an ca altfel suferinta se va prelungi .
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2018, 20:50   #533
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,069
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am avut Telekom in Bucuresti in sectorul 3 si era rock solid. Pica extrem de rar si se miscau foarte repede la probleme. Acum sunt in afara Bucurestiului si sunt pe Digi.
ktf is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2018, 21:01   #534
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,410
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
@polter - nu exista asa ceva la DIGI . Da-mi pe privat cand mai ai probleme cu RDS , te rezolv eu , dar nu merge pe dezinformare - ai vorbit cu niste tilicari sau in cel mai bun caz cu niste juniori rupti in gura. Nu exista asa ceva , exista infrastructura dar nu putem sa te instalam, apoi o restanta falsa si dupa ce ai platit-o "TU" ... nu se poate instala .

In mod uzual se poate instala abonament Digi la orice locatie daca nu are legatura cu cel dinainte (apartament cumparat , mostenit samd) . Daca a fost un chirias .... aia e altceva . Ei oricum se duc in intanta , dar doar zic.

Merge bine Telekom pana cand nu mai functioneaza. Sper sa nu devii patit. Si inca ceva ... mai sper sa fi semnat pe perioada maxim de 1an ca altfel suferinta se va prelungi .
Sunt ceva sanse sa am ip fix pe persoana fizica, chiar daca este abonamentul ceva mai mare?

Parental control cu opendns este aproape de inutilizat cu rcs, chiar si cu dnsomatic & Co (open dns nu stie de dyndns-ul lui rcs - plm.go.ro).
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2018, 21:11   #535
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,505
Mentioned: 1046 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Evident ca poti
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2018, 23:33   #536
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,171
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

@kretzu77 - desigur . Posibiltatile sunt ∞
Trebuie doar sa stii ce vrei si sa detaliezi. Nu`sh ce te lovesti de parental control . Serios .... nu ai router , pui de acolo reguli .
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2018, 09:04   #537
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,015
Mentioned: 216 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

De ce la RDS poți pune până la 3 abonamente Inetrnet diferite la aceeași adresă, dar un singur abonament TV?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2018, 10:20   #538
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,410
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
@kretzu77 - desigur . Posibiltatile sunt ∞
Trebuie doar sa stii ce vrei si sa detaliezi. Nu`sh ce te lovesti de parental control . Serios .... nu ai router , pui de acolo reguli .
Am script de actualizare Dynamic DNS in Router, numai ca propagarea este foarte naspa.

Eu folosesc OpenDNS pentru parental control. Adica:
- pentru MAC-urile lui fi-miu, routerul foloseste DNS-urile OpenDNS (208.67.222.222, 208.67.220.220)
- in dashboard.opendns.com, pot seta pentru ip-ul meu diverse reguli proiprii, pe langa cele de p0rn&Co (daca ma suna nevasta-mea ca a rupt youtube-ul un doua, intru si adaug acolo youtube la adrese blocate => in cateva minute .... no youtube pentru device-urile lui)

Problema este ca OpenDNS nu stie de DynamicDNS de la rcs (go.ro).
Stie numai DNSoMatic.com (am inteles ca e un fel de noip.com pentru ei).

Plus ca la fiecare schimbare de IP nu ma pot conecta pe porturile mele de SFTP nici macar prin DDNSDiGi.go.roort cateva minute buna (zeciu de fapt)

Deci musai imi trebuie IP fix cumva.
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2018, 10:42   #539
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,069
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pana la urma e vreun Mikrotik care poate sa duca 1GB pe Digi ? Ca sa stiu daca merita sa schimb routerul lor...
ktf is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2018, 13:04   #540
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,505
Mentioned: 1046 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Sunt mai multe, cred ca s-a mai raspuns la intrebarea asta de o gramada de ori.

Eu am RB3011UiAS-RM.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nokia 808 PureView lansat oficial in Romania LAB501 Articole 8 12-06-2012 21:34
Samsung Galaxy S III lansat oficial in Romania Micutzu Stiri 8 18-05-2012 12:15
Nokia Lumia 610NFC anuntat oficial Micutzu Stiri 0 11-04-2012 19:30
3DMark 2011 anuntat oficial Monstru Stiri 12 27-05-2010 10:47

 
Forum Stats
Members: 7,993
Threads: 19,644
Posts: 603,515
Total Online: 530

Newest Member: SorinB

Latest Threads
- by brhams
- by Bogd4n
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.