lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-08-2009, 12:28   #1
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,863
Mentioned: 24 Post(s)




Default Probleme software

Daca aveti vreo probleme cu software-ul dumneavoastra aici este locul potrivit sa o expuneti si sa cereti ajutor
poparamiro is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2009, 06:45   #2
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu e chiar o problema, e o chestie mai mult enervanta decat problematica. La Server 2003, cum naiba fac sa nu-mi mai ceara parola si sa apas ctrl-alt-del la start-up ?
the dude is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2009, 09:43   #3
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,133
Mentioned: 52 Post(s)


Default

Start > Run > control userpasswords2 , de acolo te descurci tu..

Last edited by M3kk; 23-08-2009 at 13:53.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2009, 11:12   #4
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ok, asta cu parola am rezolvat-o. Mersi M3kk!


Acum, rezolvarea pentru chestia aia cu Ctrl+Alt+Del se gaseste aici, pentru cei care mai au nevoie.
the dude is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2009, 13:53   #5
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,133
Mentioned: 52 Post(s)


Default

Cred ca tot de acolo poti scoate si protectia cu Ctrl+Alt+Del .
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2009, 19:32   #6
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

La mine nu merge. Am vazut ca este optiunea aia, dar nu merge.
the dude is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2009, 17:57   #7
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,357
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default Yahoo messenger pt xp 64 bits

Cum pot instala yahoo mess pe xp 64 bits?
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2009, 21:54   #8
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Uneori ma mai uit la trailere HD in browser pe plasma, dar problema este ca, desi aduc pagina la loc pe monitor, de fiecare data cand vreau sa repornesc browserul acesta pornese pe televizor si nu pe monitor asa cum ar fi normal. Are cineva idee cum se poate preveni/remedia chestia asta?

Monitorul este primary pe DVI-VGA, iar televizorul este extended pe DVI-HDMI.
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2009, 14:54   #9
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,357
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Chiar nu stie nimeni cum pot face să mearga mess'ul pe xp 64 bits.
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2009, 16:07   #10
Omu Yeti
Junior Member
 
Omu Yeti's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tm
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Blackiller incearca asta
__________________
The tightness of Preemo never ends.
Omu Yeti is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 13:20   #11
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,357
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Omu Yeti View Post
Blackiller incearca asta
merci mult...acum am trecut pe w7
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 10:46   #12
marian57
Senior Member
 
marian57's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)


Default

De doua zile,cand deschid Firefox,imi apare o fereastra ciudata,dar nu mereu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	735
Size:	267.7 KB
ID:	5632  

Last edited by marian57; 10-01-2010 at 10:52.
marian57 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 11:03   #13
Theo
Senior Member
 
Theo's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Theo Send a message via Skype™ to Theo
Default

Tools > Clear recent history > Selecteaza tot > Clear now
Theo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 11:18   #14
marian57
Senior Member
 
marian57's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)


Default

I-am dat de fiecare data,dar apare din nou.O fi ceva agatat de browser.
marian57 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 11:31   #15
Theo
Senior Member
 
Theo's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Theo Send a message via Skype™ to Theo
Default

E un spamm amarat, in general le iei de pe siteurile porno
Theo is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 13:12   #16
valinor
Senior Member
 
valinor's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Baia Mare
Posts: 1,050
Mentioned: 2 Post(s)


Default

Mariane,ruleaza un CCleaner si vezi dupa aia
valinor is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2010, 14:04   #17
marian57
Senior Member
 
marian57's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 283
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Shiny,acum imi dau seama,m-am uitat la un site de hackeri,dar eu cum nu le am cu heckaritul,am luat repede pleasca.
Valinor,am sa reinstalez Firefoxul,daca tot apare,format partitie.Acum nu pot sa jur ca nu m-am uitat si la cele "lumesti"
Xplaur,instaleaza driver-ul ATI fara conexiunea catre TV.

Last edited by marian57; 10-01-2010 at 14:51.
marian57 is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2010, 02:24   #18
Cyrrus
Member
 
Cyrrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: West-Coast Arad
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Cyrrus
Default

Eu am o problema la harde xp am rata de transfer de ~152mb,pe w7 am ~79mb si iam facut ceva si aveam rata de transfer la fel ca si in xp dar acuma miam instalat sistemu si nu ii mai dau de cap si nu stiu ce sa ii fac.Ms
__________________
Cpu:Intel E8200 3,6Ghz,4Gb*900Mhz Zeppelin,SAMSUNG HD502HJ 500Gb,Palit GTS450 Sonic,DvD-rom LG,monitor Belinea 19",Inter-Tech Combat Power 550W.
3Dmark 2005 GeForce 9600 GSO GDDR3 rank: 37th
Cyrrus is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 01:12   #19
simple
Banned-Tepar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vitan
Posts: 516
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default Salut

Am o problema (am cautat dar nu am gasit raspuns) .Am instalat win 7 ultimate si cum configurez local network, ca am bagat ip dns tot si cand dau in IE8 ma redirectioneaza pe pagina providerului pentru ca nu coincid ip dns cu ce sunt inregistrat la ei pe server , dar pe pc-ul vechi imi merge internetul.Care ar putea fi problema?Multumesc .
simple is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2010, 03:03   #20
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Tocmai ce ii spuneam azi unui prieten cat de incantat sunt de Windows 7, si cum nu mi-a dat el nici o eroare de cand l-am instalat, si cand colo, ce sa vezi, cand am ajuns inapoi in camera, mai porneste Windowsu' daca poti.

Problema e in felul urmator: Ultima data cand a fost pornit Windows-ul, i-am dat sleep si asa a ramas. Dupa asta, a trebuit sa plec in graba cu tot cu hard disk, si l-am deconectat si am plecat. Hardul a fost conectat la vreo 2-3 calculatoare si a functionat fara nici un fel de probleme. Cand l-am reconectat in sistemul meu, care scos din priza intre timp, mi-a aparut un mesaj cum ca ceva n-ar fi in regula cu revenirea din sleep, si eu, cu impresia ca e vorba de hibernare si ca continutul RAM-ului e pe hard, i-am dat continuare oricum. A pornit, dar cum a facut log-on, o gramada de erori. Mi-am bagat picioarele si i-am dat un reset. Cand sa booteze, mi-a aparut "Recovery mode" ala sau cum i-o fi zicand. L-am lasat, s-a chinuit el vreo 10 minute ca cica era ceva in neregula cu hard-discul, si-a luat un restart si a boot-at normal. S-a incarcat Win normal, si incerc sa pornesc un Winamp. De unde, s-a blocat de nu mergea nici ctrl+alt+del.

Iar reset, Safe mode, si zic hai sa ii dau un System restore. Aham, ce frumos ar fi fost daca as fi avut macar un punct de restore, dar nu era nici unul. Dubios, ca parca la fiecare Win Update aparea ca ar crea un punct de restaurare.

Dupa ce mi-am mai potolit dracii si m-am oprit din injurat, cu gandul ca tre sa reinstalez iar windows-u, zic hai sa bag DVD-u cu kit-ul de 7 sa-i dau repair, ca la XP. Da, foarte simplu, daca Win7 ar avea asa ceva. Cica reinstalare sau restaurare dupa o imagine facuta anterior. Dupa inca o serie de f%[email protected]#$!t, vad discul cu Hiren's. Gata, ma credeam salvat, imposibil sa nu fie acolo un scan disk&check&fix.

HDD Regenerator->Scan&regenerate-> 14 bad-uri, 14 reparate, booteaza Windows-ul normal, aparent totul merge cum trebuie. Aparent, pentru ca, desi pot acum sa scriu postul asta, nu-mi merg widget-ul pentru RSS-ul si playerul Last.fm. Deocamdata, nu am apucat sa vad alte aplicatii.


Dupa ditamai povestea, intrebarea e: Cum pot sa-i dau un "repair" sau un "sistem restore" cam cu vreo 10 zile in urma, sau ceva de genul asta, fara reinstall de Windows, ca abia ce l-am terminat de setat si personalizat?

Ironic e ca am pe hard imaginile pentru back-up-ul a vreo 4 sisteme, numai pentru al meu nu mi-am facut...

Last edited by iulli; 11-04-2010 at 03:05.
iulli is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,954
Threads: 19,503
Posts: 599,661
Total Online: 303

Newest Member: brinco218

Latest Threads
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.