lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-04-2011, 13:14   #1
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default BSOD Win7 Pro 64bit SP1

Am un BSOD care tot apare de ceva timp. Problema este ca dupa 2-3 ori in care apare, nu mai apare in acea zi, dar totul o ia de la capat ziua urmatoare. Am schimbat computerul in totalitate in afara de hdd (nu am avut timp) iar problemele persista. Voi testa hdd-ul probabil in seara asta dar daca aveti alte idei, as vrea sa le aud. Pozele sunt in atasament.
Configuratia:
P55m-ud2
i5-650
2x4 gb ram kingston 1333
Asus 5750 1 GB
Sirtec 500w
Windows 7 pro 64 bit SP1
ultimul bios pentru placa de baza
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0010.JPG
Views:	216
Size:	341.0 KB
ID:	17465   Click image for larger version

Name:	IMG_0011.JPG
Views:	206
Size:	315.1 KB
ID:	17466   Click image for larger version

Name:	IMG_0012.JPG
Views:	195
Size:	358.7 KB
ID:	17467   Click image for larger version

Name:	IMG_0013.JPG
Views:	172
Size:	353.6 KB
ID:	17468   Click image for larger version

Name:	IMG_0014.JPG
Views:	182
Size:	356.4 KB
ID:	17469  
mbc is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2011, 13:20   #2
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Overclock-ezi?
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2011, 13:24   #3
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

absolut deloc. Nici memoria, nici procesorul nici placa video. NIMIC
mbc is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2011, 13:31   #4
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din ce văd eu acolo pare a fi CPU-ul... Dar dacă nu OC nu ştiu de ce îţi dă acele BSOD-uri care sunt specifice voltajului mic pe vcore. Încearcă eventual să măreşti manual şi foarte puţin vcore-uri din BIOS şi vezi dacă persistă BSOD-urile.
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2011, 13:34   #5
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Ti-am zis ca am schimbat sistemul complet cu altul identic. Mi se pare logic sa mearga la tensiunile default, tie nu? asta fara OC.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2011, 13:41   #6
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Am atasat un print screen cu prime95 pornit. Tensiunea banuiesc ca e ok cat si-a luat default. Mai ales ca a mers 24h in prime95 si furmark pornit si nu a avut nimica.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cpuz1.jpg
Views:	203
Size:	51.3 KB
ID:	17471  
mbc is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 11:25   #7
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca windows-ul e "underground", ai putea incerca un kit diferit!
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 11:31   #8
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

ti-am dat un indiciu... E windows 7 Pro nu Ultimate. Si e cu licenta. Original. Platit o caruta de bani pe el. 40 de bucati in total.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 15:08   #9
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 669
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

E posibil ca sursa acestei erori sa porneasca de la montaj, eu cel putin acum ceva vreme am montat acasa componentele achizitionate si propria dibacie a starnit controverse in genul celei de mai sus. S-a rezolvat cu ajutorul unui prieten iscusit care a demontat si montat cooler-ul CPU corespunzator..iti poti incerca norocul in acest sens.
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 15:29   #10
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

bine, hai sa vorbim... tocmai ce am zis ca am pus hdd-ul pe alt computer si aceeasi chestie. Am asamblat 100 de computere numai la firma asta la care lucrez de mai putin de 1 an. Deci cam asta lucrez. Si chiar daca sa zicem ca as fi facut o prostie (ceea ce e posibil) nu era aceeasi problema in toate 3 computerele prin care a trecut HDD-ul ala.

UPDATE:
-am rulat wd diag de windows partea completa, care a durat 3 ore si zice ca PASS, totul e ok
-am clonat hdd-ul wd pe un hdd samsung nou avut la indemana si eroarea a incetat. Astazi toata ziua a mers ok computerul in discutie. Mai las toate chestiile asa pana luni sau marti si vedem ce se intampla, dar de aici se naste intrebarea: daca e o problema cu hdd-ul wd si propriul soft nu o detecteaza, cum demonstrez eu celor de la garantie ca chiar este defect?

Merci tuturor de info pana acum.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 04:34   #11
Spawn
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 552
Mentioned: 12 Post(s)


Send a message via Yahoo to Spawn
Default

Vezi ce driver cauzează aparent crash-ul.
Vezi dacă e legat de sleep, drv video (video, flash, 3D), audio, virtual devices, alte aplicaţii (pot fi o grămadă, de ex aici cauza a fost ceva aplicaţie Symantec).
Ai zis c-ai încercat pe alt comp, nu şi dacă era altă configuraţie. Ce hdd e WD-ul ăla?
Spawn is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 11:37   #12
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,712
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

dupa analiza minidumpurilor ntkrnl.exe sau ceva de genul asta se face vinovat de fiecare data. Windows-ul e proaspat, deci ar fi culmea sa ma apuc acum de reinstalare.

HDD-ul este WD Blue 1 TB EALS
mbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Win7 (Installing & Setting Up) Boggy Software 25 30-01-2011 12:32
BSOD alex17 GTX Placi de baza 26 22-12-2010 13:10
SSD in mod Ahci nu booteaza, nu instaleaza win7, help :( mitty Software 6 18-12-2010 16:39
BSOD pe Dell 1545 Razorwire Notebooks & netbooks 8 09-09-2010 21:57
i920 - x58 - Windows 7 - BSOD - Help... tphase Procesoare si chipseturi 8 30-11-2009 17:43

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,880
Posts: 608,856
Total Online: 304

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Kspic
- by mbc
- by brhams
- by ryo

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.