lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-03-2017, 18:05   #2561
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 19,514
Mentioned: 839 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

In astfel de situatii, degetometrul este perfect pentru a verifica.
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, L440 x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 04-03-2017, 19:01   #2562
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 5,563
Mentioned: 166 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Cred ca AC adapterul meu de la R7000 s-a dus. Scoate un sunet ascutit, ca de greier si ledurile la router sunt mai toate moarte inafara de wifi.
Stie cineva unde as putea gasi asa ceva?
Garantie nu am fiind luat sh, desi pe site la o verificare apare ca ea exista.

[URL="https://s21.postimg.org/71mb1r42f/2017_01_20_15_31_13.jpg"]
Cred că așa ceva:
http://www.ebay.com/itm/AC-Adapter-5-5mm-x-2-1mm-DC-12V-3-5A-US-Power-Supply-Cord-Charger-EU-/301962625263?hash=item464e6000ef:g:AUwAAOSwZVhWSHW 6

Adaptor 12V 5A

Delta 12V 5A
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 04-03-2017 at 20:05.
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2017, 19:12   #2563
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 795
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to Bennedict
Default

As lua ceva mai sanatos de pe la Delta Electronics de 5A, sa fie. Mi-e ca iau unu de-asta si crapa iar si n-am facut nimic. In 9 luni s-a dus asta... Fmm.

EDIT: Se pare ca nu e alimentatorul. Am setat ip static gen 192.168.1.2 si cand dau ping pe 192.168.1.2 raspunde. (TTL 128)
Am incercat restaurarea cu tftp, nicio sansa.
E vreun coleg pe aici care se are cu USB to TTL? L-am desfacut si arata asa:


Cei 4 pini de acolo sunt pentru TTL dar nu am sculele necesare si nu stiu cum se face.
Putin ajutor mi-ar fi de mare folos. Multumesc.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo

Last edited by Bennedict; 05-03-2017 at 22:56. Reason: missing
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 17:53   #2564
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 717
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

Se da placa de sunet usb xonar 7. Cand o conectez la usb, nu este detectata iar ledul licare. Ca sa o fac sa mearga, trebuie sa o conectez prin incarcatorul telefonului la priza, iar apoi dupa ~1min o conectez la usb si merge.
Probabil datorita faptului ca se incalzeste isi revine. Am desfacut-o dar fizic nu mi s-a parut nimic suspect, stricat, ars, nelalocul lui. Ce sa fie ?
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2017, 10:36   #2565
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,196
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

o lipitura rece cel mai probabil, ii trebuie un reflow cu aparat cu aer cald, daca iti trece prin cap sa faci cu uscatorul de par ai grija mare ca poti topii piese de plastic asa ca don't.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 16:29   #2566
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Montréal
Posts: 1,070
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to xplaur Send a message via Skype™ to xplaur
Default

Salutare.
Ma confrunt cu o situatie cel putin bizara: am un monitor conectat pe DVI si vreau sa conectez permanent si TV-ul pe HDMI. Cand e doar monitorul conectat, acesta e vazut ca display1, nimic deosebit. Cand conectez si TV-ul, acesta e vazut display1, iar monitorul, display2, iara, teoretic, nici o problema, doar ca, daca opresc la un moment dat TV-ul, imi inchide monitorul (sistemul ramane pornit). Cand repornesc TV-ul, reporneste si monitorul.
M-am tot jucat prin driver (ultimul disponibil), fara succes deocamdata (pe vremuri nu am avut probleme in configuratii asemanatoare).

Help!
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 17:30   #2567
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 5,563
Mentioned: 166 Post(s)

PC-ul meu



Default

Care e setat ca main display?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 21:14   #2568
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,249
Mentioned: 55 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Putin ajutor mi-ar fi de mare folos. Multumesc.
Eu am luat cu 40 de lei un Delta de 120W, banuiesc ca poti gasi un alimentator de 90W sub acest pret.
Incearca sa te documentezi pe forumul ddwrt , acolo sunt solutii pentru debrick sau rescriere firmware cu scheme si sfaturi complexe pentru multe routere.
Alt exemplu : https://wiki.openwrt.org/toh/netgear/r7000

Last edited by kobro; 12-04-2017 at 21:21.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 21:20   #2569
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 795
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to Bennedict
Default

Stiu exact ce presupune procedural. Aveam nevoie de usb to ttl ftdi (serial). E hardware fault, nu mi-am mai batut capul sa vad ce a crapat in el. Am luat router si AP Ubiquiti. (UAP-AC-LR, Edgerouter X)
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo

Last edited by Bennedict; 12-04-2017 at 21:59.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 21:40   #2570
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,499
Mentioned: 64 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Quote:
Originally Posted by adrian3 View Post
Se da placa de sunet usb xonar 7. Cand o conectez la usb, nu este detectata iar ledul licare. Ca sa o fac sa mearga, trebuie sa o conectez prin incarcatorul telefonului la priza, iar apoi dupa ~1min o conectez la usb si merge.
Probabil datorita faptului ca se incalzeste isi revine. Am desfacut-o dar fizic nu mi s-a parut nimic suspect, stricat, ars, nelalocul lui. Ce sa fie ?
E o problema cunoscuta, poti sa-i pui cruce
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 23:36   #2571
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,196
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

intrebare , ssd m2 samsung 960 evo, functioneaza fara probleme insa nu reusesc doua lucruri la el sa vad.

cand pun samsung magician, totul imi apare oke mai putin faptul ca la driver nvme imi apare unknow iar daca pun ssd life imi zice ca nu am nici un ssd prezent, idei de ce ?

l-am montat pe un laptop, mai exact pe asta
http://www.emag.ro/laptop-gaming-asu...?ref=cart_item

LE: stiu de la showroom ca se zicea ceva de driver ca nu e inca public pentru lume, are cineva mai multe detalii @mbc ?
Intre timp colegu benedict mi-a dat un driver .22 de pe site-ul lor , il pun maine sa vad ce si cum.

Last edited by agarici cu pedale; 12-04-2017 at 23:42.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 23:42   #2572
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 795
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to Bennedict
Default

NVME Driver: http://www.samsung.com/global/busine..._Driver_22.zip
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 23:43   #2573
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 19,514
Mentioned: 839 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

La mine apare asa:

__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, L440 x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 23:46   #2574
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,196
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

cu driveru de mai sus ?
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2017, 23:59   #2575
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 19,514
Mentioned: 839 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Cu driverul 2.1.0.1611 din 8.12.2016. Asta era driverul de pe site-ul samsung cand am reinstalat windowsul .
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, L440 x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 19-04-2017, 21:12   #2576
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,196
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

https://goo.gl/photos/sTrmw8LRzDSyUXZp6

se dau pozele din link, e o masina de tuns caruia i-au crapat acumulatorii, a fost construita de unica folosinta insa ea mergea bine, cand am desfacut-o fiind aproape turnata i-am zmuls firele... toate bune si frumoase am lipit totul la loc dar imi da cu virgula la ceva,
Gri inseamna M+ adica plusul motorasului insa mai e un fir gri care vine in jos si e lipit pe PCB_ul butonului iar ca lungime singura logica eca duce ingaurica incercuita dar acolo e gedeaba fiindca nu face contact cu nimic.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	74
Size:	805.3 KB
ID:	58526  

Last edited by agarici cu pedale; 19-04-2017 at 23:03.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2017, 00:18   #2577
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,505
Mentioned: 411 Post(s)

PC-ul meu



Default

Și care e întrebarea, adică ce naigba vrei de la noi?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2017, 00:23   #2578
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,536
Mentioned: 51 Post(s)


Default

Logic ar fi ca acel fir gri sa duca la SW...dar ai grabit procedeul , l-ai facut fara buton/switch

Sent from my MI 5 using Tapatalk
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2017, 10:36   #2579
kvarq
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Brasov
Posts: 376
Mentioned: 17 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by agarici cu pedale View Post
intrebare , ssd m2 samsung 960 evo, functioneaza fara probleme insa nu reusesc doua lucruri la el sa vad.

cand pun samsung magician, totul imi apare oke mai putin faptul ca la driver nvme imi apare unknow iar daca pun ssd life imi zice ca nu am nici un ssd prezent, idei de ce ?

l-am montat pe un laptop, mai exact pe asta
http://www.emag.ro/laptop-gaming-asu...?ref=cart_item

LE: stiu de la showroom ca se zicea ceva de driver ca nu e inca public pentru lume, are cineva mai multe detalii @mbc ?
Intre timp colegu benedict mi-a dat un driver .22 de pe site-ul lor , il pun maine sa vad ce si cum.
driver era si inainte, in ianuarie a aparut prima versiune, acum e la 2.2
se pare ca in Samsung magician trebuie dat refresh de cateva ori + restart de cateva sa recunoasca din nou drive-ul, se mai intampla, mai ales dupa update de firmware
__________________
La orice comanda PC Garage folosind voucherul XM43PKVG se beneficiaza de un discount de 1% pentru orice produs.
kvarq is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2017, 14:47   #2580
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,196
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
Și care e întrebarea, adică ce naigba vrei de la noi?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by reflavius View Post
Logic ar fi ca acel fir gri sa duca la SW...dar ai grabit procedeul , l-ai facut fara buton/switch

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Butonul are functie doar de on off si functioneaza asa cum e lipit in poza... pe on e gandit sa cupleaze pe sw (galben) si Baterie + (rosu) si pe M+ (gri) probabil din cauza ca daca e alimentat merge pe alimentator si daca e scos merge pe baterie
negru e baterie -

intrebarea era cablul gri ramas in plus nu am idee unde ar fii trebui pus.

Last edited by agarici cu pedale; 20-04-2017 at 14:49.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,008
Threads: 17,778
Posts: 552,586
Total Online: 366

Newest Member: JosephLieli

Latest Threads
- by tphase
- by polter
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.