lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > International corner > Open discussions
Connect with Facebook

Open discussions Fell free to discuss anything you like, as long as we're keeping it decent


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-03-2017, 11:39   #1
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi / Vaslui
Posts: 3,249
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default Problema ASUS Z97 Hero VII + HDD 8TB seagate (vede in bios doar 1.3TB)

Problema: se da ASUS Z97 Hero VII + HDD 8TB seagate - il vede in bios doar 1.3TB, montat ultimul bios ... ..la fel


In windows la fel 1.3 TB , chiar daca il fac GPT

O rezolvare ??
__________________
1: Intel i5 6600 3.9 Ghz, ASRock H170M-Pro4, 8 GB DDR4 ADATA, Intel HD530, Plexor 128GB S3G, Seagate 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 23MP68VQ-P
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 12:08   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,507
Mentioned: 153 Post(s)

PC-ul meu



Default

in raid mode ce zice?
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 12:20   #3
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,367
Mentioned: 24 Post(s)




Default

acel hdd ii ok in alt sistem??
bmf is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 12:59   #4
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi / Vaslui
Posts: 3,249
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
acel hdd ii ok in alt sistem??
Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
in raid mode ce zice?

la fel face si pe alta placa de baza si in raid mode tot 1.3tb vede
__________________
1: Intel i5 6600 3.9 Ghz, ASRock H170M-Pro4, 8 GB DDR4 ADATA, Intel HD530, Plexor 128GB S3G, Seagate 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 23MP68VQ-P
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 13:06   #5
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,367
Mentioned: 24 Post(s)




Default

So, ii de la hdd.. hmm ciudat
Vreun program de formatare / diagnoză ai incercat?!
bmf is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 13:16   #6
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi / Vaslui
Posts: 3,249
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
So, ii de la hdd.. hmm ciudat
Vreun program de formatare / diagnoză ai incercat?!
am incercat cu minitool , cu partition guru , cu windows live ...
__________________
1: Intel i5 6600 3.9 Ghz, ASRock H170M-Pro4, 8 GB DDR4 ADATA, Intel HD530, Plexor 128GB S3G, Seagate 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 23MP68VQ-P
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 13:20   #7
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,507
Mentioned: 153 Post(s)

PC-ul meu



Default

incearca cu Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) vezi din tool ce se intampla.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 13:22   #8
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,367
Mentioned: 24 Post(s)




Default

http://www.tomshardware.co.uk/answer...owing-2tb.html
Try using diskpart while installing Windows:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=163500.0 or similar.

Nu esti singur, daca nu rezolvi cu un utilitar probabil ii dus hdd
http://www.tomshardware.co.uk/answer...ected-3tb.html
bmf is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2017, 16:46   #9
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,324
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Seagate are un utilitar specific, ar trebui sa-ti spuna ce problema are cu siguranta. De ce nu incerci cu un ticket RMA la ei? Asa , de curiozitate...
kobro is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2017, 13:30   #10
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi / Vaslui
Posts: 3,249
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
http://www.tomshardware.co.uk/answer...owing-2tb.html
Try using diskpart while installing Windows:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=163500.0 or similar.

Nu esti singur, daca nu rezolvi cu un utilitar probabil ii dus hdd
http://www.tomshardware.co.uk/answer...ected-3tb.html
incercat la fel ..

Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
incearca cu Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) vezi din tool ce se intampla.
nimic .. aceasi problema

Quote:
Originally Posted by kobro View Post
Seagate are un utilitar specific, ar trebui sa-ti spuna ce problema are cu siguranta. De ce nu incerci cu un ticket RMA la ei? Asa , de curiozitate...
testat si cu seatools ... nimic ....

sistemul nu este al meu ... e a unei cunostinte indepartare ... i l-am dat inapoi ... eu cred ca are hdd-ul ceva .... pentru ca am gasit aceeasi problema pe forumuri externe dar nu au postat nici unul vreo rezolvare...

HDD-ul a fost luat sigilat de pe OLX .... o sa incerce un rma tipul
__________________
1: Intel i5 6600 3.9 Ghz, ASRock H170M-Pro4, 8 GB DDR4 ADATA, Intel HD530, Plexor 128GB S3G, Seagate 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 23MP68VQ-P
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2017, 23:10   #11
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,412
Mentioned: 61 Post(s)

PC-ul meu



Default

probabil platans problem or smth
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2017, 09:38   #12
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi / Vaslui
Posts: 3,249
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default

AM rezolvat dupa batai de cap ....

Active Kill Disk din dos sters toate partitiile si scris 0000 + SeaTools For dos repartitionare...

A durat ceva .... dar a iesit
__________________
1: Intel i5 6600 3.9 Ghz, ASRock H170M-Pro4, 8 GB DDR4 ADATA, Intel HD530, Plexor 128GB S3G, Seagate 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 23MP68VQ-P
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Old 27-03-2017, 10:13   #13
Robert B
Senior Member
 
Robert B's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 951
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Good to know!
Robert B is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema bios Asus P8P67 Pro gabrielpost Placi de baza 14 17-07-2015 14:21
Opinii Asus Z97 Maximus Hero?! fubu Placi de baza 5 03-03-2015 00:08
Problema:Nu vede memoriile RAM distroe Memorii & stocare 11 31-03-2014 22:45
Problema Bios Asus A7N8X jonyyybe Placi de baza 10 11-11-2010 11:17

 
Forum Stats
Members: 7,063
Threads: 17,934
Posts: 557,399
Total Online: 287

Newest Member: VivienKall

Latest Threads

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.