lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20-10-2017, 22:40   #2601
Fab
Senior Member
 
Fab's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,774
Mentioned: 26 Post(s)

PC-ul meu

Default

Microsoft added a new anti-cheat feature in the Windows 10 Fall Creators Update

https://www.vg247.com/2017/10/19/mic...eators-update/
Fab is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 15:29   #2602
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Dupa update merg aplicatiile din bara de start Yey )
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 15:37   #2603
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,707
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Nu merge Virtualboxul.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 17:39   #2604
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,240
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

VMWare better, cu vbox-ul am avut probleme mai des de aici si recomandarea.
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 17:55   #2605
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu as folosi hyper-v daca ai de la windows pro in sus.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 19:21   #2606
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am un hdd extern cryptat cu bitlocker din greseala i-am dat gpt partition si acuma apare ca neformatat. Exista posibilitatea sa recuperez ceva de pe el?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 22-10-2017, 22:24   #2607
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,836
Mentioned: 58 Post(s)


Default

http://www.partition-recovery.com/
Și să ai grijă pe viitor

Trimis de pe al meu MI 5 folosind Tapatalk
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 00:15   #2608
cristi_io
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bucharestina
Posts: 2,137
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dupa lupte seculare revenit la versiunea 1703, facea figuri, nu mai mergea nici start bar, nici action center, nu puteai accesa nicio optiune.
__________________
Through quiet reflection and great dedication Master the art of karate,
Lo, we shall rise up And then we'll make the bugger's eyes water
cristi_io is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 01:25   #2609
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,240
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

sfcscan sai img repair nu ai incercat?
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 02:10   #2610
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,713
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am bagat, fresh install, dar instalata versiunea PRO (imaginea are toate versiunile).

http://windowsiso.net/windows-10-iso...ndowsiso_id=20

Functioneaza ireprosabil, se activeaza instant cu serial de Windows 7 Pro (pentru pro) sau Windows 7 Home (pentru home edition), evident VALIDm iar daca il instalezi pe un sistem ce a mai avut Win 7 sau Win 10 anterior pe el, se activeaza automat.

Conditia este sa instalezi exact ce ai avut inainte, home, pro sau enterprise.

Nu merge home cu pro sau invers.
__________________
GAMING gear™ i9-9900K/5000MHz/1,330V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Gigabyte GTX1080 Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8 Gb [email protected] CL15-1,36V||Samsung NVMe 1TB+512GB + 2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Corsair RMX850W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case, Win 10.

Last edited by DjLeco; 25-10-2017 at 02:19.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 14:06   #2611
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,240
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce ai mentionat mai sus e de la primul cumulative update de cand s-a lansat windows 10, a fost gandit sistemul pentru Upgrade Gratis si rapid in mediu enterprise la Windows 10 FREE cu key de 7,8,8.1
The fun part e ca upgrade-ul cu key anterior trebuia sa mearga doar in primele 6 luni, dar vad ca inca functioneaza bine merci si in ziua de azi, mi se pare logic ca micromoale doarea migrarea foarte tare.

CORECTIE/MENTIUNE: Daca ai Home deja instalat poti baga key de PRO ca-ti face upgrade, invers nu se poate, nu poti face downgrade.

Last edited by agarici cu pedale; 25-10-2017 at 14:12.
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 14:51   #2612
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Currently there is a massive attack of the virus-encryptor BadRabbit on computers running under OS Windows
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2017, 17:49   #2613
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,240
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Legat de asta, good news soon

https://www.windowscentral.com/whats...reators-update
agarici cu pedale is online now   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 11:08   #2614
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Sa tunezi? ) vezi ca la urmatoru update iar iti sparge turbina de atata tuning Eu am avut o singura problema de cand am instalat w10 si asta a plecat tot de la tuning, problema a fost reparata dupa instalarea ultimului update.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 11:16   #2615
doru
Senior Member
 
doru's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 747
Mentioned: 27 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to doru
Default

Îmi pare rău că ai avut ghinion. Dar și pe console poți avea probleme. Am acces la un Xbox cu camera aia, cum s-o numi, iar controlul mi se pare incomod și lent (pt FPS și sporturi cel puțin). Prefer o tastatura și un mouse. Am avut Terminator (consolă) când eram mic și au fost jocuri ce se pliau foarte bine pe controller. Deci, pe consolă mai câștigi dar mai și pierzi.

LE: @vibeup - exact, nu mai e calculatorul tau personal.
doru is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 11:19   #2616
flotasoft
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am intampinat probleme similare dupa anumite KB-uri pe o platforma Apollo Lake (proc integrat pe placa de baza).
Se pare ca micromoft nu a testat si validat cum se cuvine anumite update-uri de Windows 10 si prefera sa le testeze direct prin end useri...
N-am "tunat" nimik la system, totul default. Dupa un KB (ceva cu 878 la sfarsit, pe 12 sep aparut) a intrat in bucla de reset. Cu greu am reusit sa intru in safe mode, sa ascund KB-ul respectiv sa nu se mai instaleze...
La o luna distanta, alt KB (ceva cu 676 la sfarsit) a creat aceeasi problema.
Vorba ceea, shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice...
Am scris la micromoft de doua ori, niciun raspuns...
Solutia temporara gasita e ca am setat update-urile pe manual (cu greu). Maxim 35 zile sta fara update-uri... Sau statea...
La a treia patanie cred ca voi renunta la sistemul respectiv.
Culmea e ca mai am un laptop cu Apollo Lake si ala n-a facut figuri pana acum, avand update-urile pe auto...
flotasoft is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 16:42   #2617
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,533
Mentioned: 57 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by vibeup View Post
Sa tunezi? ) vezi ca la urmatoru update iar iti sparge turbina de atata tuning Eu am avut o singura problema de cand am instalat w10 si asta a plecat tot de la tuning, problema a fost reparata dupa instalarea ultimului update.
ShutUP10 cu .ini de backup si dupa fiecare update frumusel restore si n-am avut probleme. StartisBack pentru meniu calumea si fkuc Cortanta si tot. Merge ceas.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; 26-10-2017 at 16:47.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 18:44   #2618
a.cristian
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bucuresti
Posts: 450
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu



Default

freeze in jocuri nu am intalnit decat cand win nu era activat , in rest numai bine
a.cristian is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 19:19   #2619
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,707
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Pe laptopul de serviciu eu aveam instalat RSAT. Facut updateul la 1709 si a disparut RSAT-ul. A trebuit sa il instalez din nou.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 26-10-2017, 22:18   #2620
flotasoft
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Marea problema cu vindoza asta 10 e ca se pierd valorile de baza care au dus la succesul windows-ului in vremurile de glorie.
Adica acum tre' sa ne luptam sa tinem in frau anumite update-uri, setari etc. Eforturi serioase! Apesi pe butonul de power si nu mai stii daca se incarca OS-ul...
Sa nu uitam ca e marketat drept cel mai sigur windows ever...
Vai de utilizatorii nepriceputi! Se duc prin service-uri etc. probabil. Dam e ok si asta, se ruleaza bani in economie... Dar cu nervii nostri cum facem? Plateste micromoft si pt ei?

Sa speram ca vor remedia multe aspecte la Windows 11 sau cum se va numi...
flotasoft is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 08:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 13:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 16:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 8,052
Threads: 19,868
Posts: 608,537
Total Online: 353

Newest Member: Viper1337

Latest Threads
- by piticu
- by brhams

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.