lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-07-2015, 19:13   #621
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,707
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Zicea cineva mai sus ca nu merge. Trebuie sa faci upgrade prima data, dupa aceea presupun ca iti da key de windows 10.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:19   #622
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,562
Mentioned: 531 Post(s)

PC-ul meu



Default

Faci upgrade prima data -> faci backup de disc -> faci clean instal a doua oara.
Daca nu merge clean, restore la disk backup
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:30   #623
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Ce a zis Kretzu77 e metoda inteligenta. Sa vedem cum e stilul smuls la mine. Am trecut de aia cu cheia, skipped, getting files ready for installation....
37%

LE: am făcut,, totuși, upgrade prima data. O fi înregistrat componența hw și nu mai trebuie. Din linkul lui Kpy_here, de pe reddit, asa reiese din ce zice lumea...

Totuși, Ciprian, cum ai făcut tu? Ai pus cheia aia găsită pe baza generării din product id sau au dat skip când ți a cerut sa introduci serialul..??

Last edited by [email protected]; 29-07-2015 at 19:36.
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:37   #624
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,094
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Nu am facut nimic. Dupa upgrade, a ramas activat si s-a generat acel key.
Dupa cum am zis, nu am testat sa fac clean install cu key-ul generat din lipsa de timp ( si chef )
kpy_here is online now   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:46   #625
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,469
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Pentru mine nu e disponibil update-ul
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:50   #626
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kpy_here View Post
Nu am facut nimic. Dupa upgrade, a ramas activat si s-a generat acel key.
Dupa cum am zis, nu am testat sa fac clean install cu key-ul generat din lipsa de timp ( si chef )
Hai ca dau eu feedback. Prima dată am putut da skip. Apoi când a intrat în sistem, mi-a cerut a doua oară cheie. Am pus-o pe aia pe care am aflat-o cu programul dat de Kpy_here. A mers, acum fac setările inițiale.. Menționez ca sunt online deja...

Aaaaa, dar vad ca acum ma pune sa setez un pin, done, acum ma întâlnesc cu Cortana. . hai ca merge. Deci cheia ce am găsit-o cu ajutorul lui Kpy_here a mers. Merci, colega !! Altfel nu trecea, nu ma lăsa să dau skip a doua oară..

Last edited by [email protected]; 29-07-2015 at 19:54.
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:51   #627
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,094
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Deci ești activat?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
kpy_here is online now   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 19:57   #628
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Nu, nu e activ. Trebuie activat
. Stai ca mi cere tot felul de credentials .. Brb

Am reusit sa ma loghez cu contul de Microsoft. Atât. Nu e activat. Mai caut o metodă alternativa...

Last edited by [email protected]; 29-07-2015 at 20:13.
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:17   #629
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,469
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

De pe un alt forum.

Quote:
daca vreti sa beneficiati de versiunea free. trebuie ca din windowsul pe care-l aveti deja, adica 7 sau 8.1 sa faceti update-ul de 2.699MB.

Presupunand ca deja ati facut rezervare la windows 10, urmati urmatorii pasi in cazul de nu a aparut inca update-ul pentru download:

1.make sure your system is set to receive and install Windows Updates automatically
2.delete everything in the C:\Windows\SoftwareDistribution\Download folder
3.run this command in an instance of cmd.exe ran as administrator: wuauclt.exe /updatenow
4.you should be all set and your download should begin shortly.


Dupa ce vi s-a instalat windows 10, activati-l din Control Panel/System. Multi se plang ca nu le merge activarea, inca nu se stie daca e din cauza ca-l au piratat sau le-au picat serverul pt. activare. Eu astept cateva zile, poate-poate.
Dupa activare puteti instala cum vreti voi Windows 10, chiar si clean install, pentru ca veti avea windows 10 free atat timp cat aveti aceeasi placa de baza (informatia licentei va fi pentru placa de baza in momentul primei activari) In caz de veti schimba pe viitor placa de baza trebuie sa contactati customer support.
Incerc pe PC-ul secundar sa vad cum e faza...acum se downloadeaza update-ul.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:34   #630
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Mie mi-a ramas activat cel de la Insider 10Pro chiar si dupa ultimele updates
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:39   #631
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Eh, eu pun șapte din nou și aia e. Deja sunt la jumate din instalare.. Așadar, cheia aia e generică.. Not valid really..
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:48   #632
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Aia e install key domnule La activare o sa primesti alta ...
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:50   #633
crristib
Senior Member
 
crristib's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 482
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Enz0 View Post
Mie mi-a ramas activat cel de la Insider 10Pro chiar si dupa ultimele updates
Ai incercat sa iesi din programul insider, sa vezi dupa ce se intampla?
crristib is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:51   #634
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

De ce as face asta? E ca si cum ai primi o masina sa o testezi pe nelimitat si tu o duci inapoi la reprezentanta ca sa vezi daca ti-o mai da inapoi.
Not that stupid mate ...
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 20:53   #635
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,070
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am downloadat si eu programelul din linkul lui kpy, am dat sa fac upgrade pentru ca lene sa-l instalez pe curat, si a mers fara sa-mi ceara nici un key, mi-a pastrat toate setarile si softurile si deocamdata se pare ca functioneaza dracovenia.
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:01   #636
GRIP
Ancient friend
 
GRIP's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Teiu domnului
Posts: 2,260
Mentioned: 38 Post(s)

PC-ul meu

Default

Facut upgrade de la 8.1 activat......acu nu e activat. Mi-a generat o cheie, dar cand incerc sa ii dau activate manual (ca singur nu si-a facut) imi zice ca nu poate acu, try again later.....
Sa ma frec. Sper sa nu ma supere in viitor treaba asta.

P.S. Nu am asteptat sa imi vina notificarea ca e gata de upgrade. Am facut lucru manual cu tool-ul de update de la Microsoft. Adica asta de aici:
https://www.microsoft.com/en-us/soft...load/windows10

Mi-a pastrat toate setarile, conturile, etc. Doar partea de activare e in craci deocamdata. Nu am watermark pe wallpaper care sa imi zica ca sunt pirat, sau ceva de genu.
__________________
I'm a rocker / And I'm always revvin' up
I'm a rocker / I can never get enough
I'm a rocker / It's something in my blood
I'm a rocker / Wouldn't change it even if I could
GRIP is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:20   #637
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,089
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am dar sa se ia .iso. Oare e kitul complet de 10? Oare va merge instalat cu utilitarul ala de-l pune pe memorie USB, sa nu ard un disc "deanpururea"?
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:20   #638
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,469
Mentioned: 65 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Posibil sa fie incarcat serverul de activare.
Oricum pe desktop cu 8.1 mi-a dat primul failed update si s-a intors automat la 8.1. Acum incerc din nou.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:24   #639
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by GRIP View Post
Facut upgrade de la 8.1 activat......acu nu e activat. Mi-a generat o cheie, dar cand incerc sa ii dau activate manual (ca singur nu si-a facut) imi zice ca nu poate acu, try again later.....
Sa ma frec. Sper sa nu ma supere in viitor treaba asta.

P.S. Nu am asteptat sa imi vina notificarea ca e gata de upgrade. Am facut lucru manual cu tool-ul de update de la Microsoft. Adica asta de aici:
https://www.microsoft.com/en-us/soft...load/windows10

Mi-a pastrat toate setarile, conturile, etc. Doar partea de activare e in craci deocamdata. Nu am watermark pe wallpaper care sa imi zica ca sunt pirat, sau ceva de genu.
Da,, ciudat. Eu nu am avut probleme cu activarea din upgrade. Acum stau după un giga de update-uri.. Told ya, 00:00

Noroc ca e Steaua la 21:30, am ce sa injur, haha...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:34   #640
one111
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 523
Mentioned: 14 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by GRIP View Post
Facut upgrade de la 8.1 activat......acu nu e activat. Mi-a generat o cheie, dar cand incerc sa ii dau activate manual (ca singur nu si-a facut) imi zice ca nu poate acu, try again later.....
Sa ma frec. Sper sa nu ma supere in viitor treaba asta.

P.S. Nu am asteptat sa imi vina notificarea ca e gata de upgrade. Am facut lucru manual cu tool-ul de update de la Microsoft. Adica asta de aici:
https://www.microsoft.com/en-us/soft...load/windows10

Mi-a pastrat toate setarile, conturile, etc. Doar partea de activare e in craci deocamdata. Nu am watermark pe wallpaper care sa imi zica ca sunt pirat, sau ceva de genu.

Asa am facut si eu,cand dau activate spune try again later(sper sa nu ma trezesc cu el neactivat).
one111 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 08:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 13:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 16:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 8,052
Threads: 19,868
Posts: 608,536
Total Online: 375

Newest Member: Viper1337

Latest Threads
- by piticu
- by brhams

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.