lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-07-2015, 21:40   #641
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by xplaur View Post
Am dar sa se ia .iso. Oare e kitul complet de 10? Oare va merge instalat cu utilitarul ala de-l pune pe memorie USB, sa nu ard un disc "deanpururea"?
Merge. Am făcut io dvd. A mers și instalarea..
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:52   #642
Hemisphere
Senior Member
 
Hemisphere's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sebes-Alba
Posts: 3,625
Mentioned: 52 Post(s)


Send a message via Yahoo to Hemisphere Send a message via Skype™ to Hemisphere
Default

Quote:
Originally Posted by ManuT View Post
Ai șters tu id ul sau nu e deloc?

La mine abia acum face instalarea propriu zisă... 12%
Am sters eu ID-ul.

Si-a mai facut ceva updates, si-a mai dat citeva restarturi, inca e tot activat.
Is curios daca tine doar un an...sau e forever.
__________________
Sarcasmul este cea mai joasa forma de inteligenta.
I am not discriminating anybody! I hate everyone equally!
Hemisphere is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 21:53   #643
p0cait
Senior Member
 
p0cait's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Dublin
Posts: 287
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to p0cait
Default

Daca nu a postat si altcineva inaintea mea , poate ati vrea sa verificati ce zice omu` :

http://krebsonsecurity.com/2015/07/w...with-contacts/
p0cait is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 22:32   #644
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Am știut de asta, colegu '. Scrie și cānd dai sa te loghezi. Īntāmplător nu am niciunul dintre cele trei conturi menționate.
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 22:33   #645
s3r0t0n1n
Senior Member
 
s3r0t0n1n's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucharest
Posts: 3,490
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

:-/

http://www.wired.com/2015/07/share-n...fi-windows-10/

Am mai discutat despre asta niste pagini in urma.
s3r0t0n1n is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 23:00   #646
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,731
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intrebare de 100 puncte, am incercat un 10 Pro clean install si nu vrea niciun serial de 7 pro sau 8.1 pro.

Care este diferenta aici?

Eu am downloadat ce este incercuit cu rosu, vad ca sint si unele unde scrie cu N dupa...




Toate licentele pe care le am sint OEM.

Oare trebuiau downlodate cele cu terminatia N?
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 23:03   #647
Hemisphere
Senior Member
 
Hemisphere's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sebes-Alba
Posts: 3,625
Mentioned: 52 Post(s)


Send a message via Yahoo to Hemisphere Send a message via Skype™ to Hemisphere
Default

Trebuie sa faci īntīi upgrade ca să poți reinstala ulterior pe curat cu key de 7 sau 8.
Alea cu N sīnt pentru UE și nu includ Media Player.
__________________
Sarcasmul este cea mai joasa forma de inteligenta.
I am not discriminating anybody! I hate everyone equally!
Hemisphere is offline   Reply With Quote
Old 29-07-2015, 23:08   #648
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,731
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Trebuie sa faci īntīi upgrade ca să poți reinstala ulterior pe curat cu key de 7 sau 8.
Alea cu N sīnt pentru UE și nu includ Media Player.
Pai uite, am incercat acum sa bag un Win 10 Home, cu serialul pe care am facut upgrade de la 7 home premium, si la instalare cind cere serialul zice key not work.

Am dat sa se instaleze fara key (Skip), si incerc sa bag serialul dupa instalarea win.

Oare bifeaza ei key-ul ca s-a facut updgrade pe acel serial de la 7 home la 10 home, si cind voi incerca sa activez clean install-ul cu key-ul de 7 de la care am facut upgrade, il accepta?

Sa inteleg ca am downlodat windows-urile corecte (ca versiuni, cele in chenar rosu din print de mai sus), pentru licentele OEM pe care le am?

EDIT, nu vrea nici asa, am folosit serialul de win 7 home premium, pe care am facut upgrade la win 10 Home, si nu il vrea, nici la inceput de instalare, nici cind il cere a doua oara si nici sub windows instalat.

Ce mm se intimpla?


Last edited by DjLeco; 29-07-2015 at 23:44.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:15   #649
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,070
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din ce inteleg eu, tu incerci sa faci clean install de W10 cu serialul de W7, dar tu ar trebui sa faci upgrade din W7 la W10, apoi iti creezi un recovery cd/usb de pe care o sa poti face clean install.
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:21   #650
GRIP
Ancient friend
 
GRIP's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Teiu domnului
Posts: 2,261
Mentioned: 38 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intr-un final a mers si la mine activarea. Cel mai probabil a durat mult de la incarcarea serverelor Microsoft. N-am facut nimic deosebit. Doar am incercat din cand in cand, iar acum a mers.
Am inteles de pe alte forumuri din afara, ca asta ar fi solutia in cazul in care o pateste cineva. Rabdare.
__________________
I'm a rocker / And I'm always revvin' up
I'm a rocker / I can never get enough
I'm a rocker / It's something in my blood
I'm a rocker / Wouldn't change it even if I could
GRIP is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:22   #651
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Leco, incerci sa faci ce am facut io. Am scris ca nu merge.

Ce a zis sleepy e corect. Fmm de treaba, acum am terminat cu toate updateurile la win 7 pro. Sa-i dau acum up la 10, heheh, ma apuca dimineata...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:26   #652
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,731
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pai am facut o data upgrade de la 7 la 10, ambele sint home (home premium win 7 si home win 10).

A mers, a fost activat win 10-le dar vreau clean install nu sa pastreze si win 7.

Am formatat partitia C si am dat clean install..

Am folosit serialul anterior acelui Win 7 de la care am facut upgrade-ul la win 10 pentru instalarea clean, si nu vrea.

Nici cind il cere intiia oara, nici a doua oara si nici sub win instalat.

Nu am facut niciodata recovery cd/usb

Am instalat hardware-ul tot cu driverele pt fiecere si acum apare ca activat.

Nu mai inteleg nimic...

Cum se poate face sa ma loghez fara sa mai ceara password?

Am bagat la inceput password, oare trebuia sa las cimpurile libere?

Nu gasesc IE 11 din el, mereu deschide Microsoft Edge...

Vreau sa imi pun favouritele la locurile lor, si in bara de IE si la locul lor.

Nu incepeti cu mozilla, chrome, si alte alea, fiecare cu piticii lui...

Vreau IE 11 cu care am fost obisnuit.

Au zi in mortii lor ca nu il fac sa arate precum win 8.1 ca va arata ca win 7, mortii lor, iar le-au incilcit ca dracu, au ascuns in el de abia gasesti cite ceva...

Last edited by DjLeco; 30-07-2015 at 00:36.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:52   #653
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,528
Mentioned: 32 Post(s)




Default

Quote:
Nu gasesc IE 11 din el, mereu deschide Microsoft Edge...

Vreau sa imi pun favouritele la locurile lor, si in bara de IE si la locul lor.

Nu incepeti cu mozilla, chrome, si alte alea, fiecare cu piticii lui...

Vreau IE 11 cu care am fost obisnuit.
edge inlocuieste ie 11 pt win 10! va trebuii sa te obisnuiesti..
bmf is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 00:58   #654
blue34
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 313
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai si internet explorer.Sus in dreapta in Edge sunt trei puncte.Click pe ele si ai acolo open whith internet explorer.Deschizi si-l pui unde vrei.Si ai si 11
blue34 is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 01:29   #655
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,731
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am mai incercat o "combinatie:

Am citit dupa ce s-a activat singur, key-urile cu un utilitar vad ca sint vre-o 4, dintre care 2 seamana intre ele jumatate (primele 3 seturi de cifre, si urmatoarele 2 sint diferite) dar seamana intre ele pe perechi..
Incercat fresh install, niciuna nu este ok...

Si niciuna nu seaman cu cea de la Win 7 initial.


Interesant...

O veste buna pentru posesorii de placi de sunet Creative si alt HW Creative:

http://support.creative.com/kb/ShowA...spx?sid=126331

Last edited by DjLeco; 30-07-2015 at 01:34.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 01:37   #656
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Leco, acuma ce ai pe pc ul pe care umbli? Ce windows, e activat?


Eu imi descarc win 10 acum, dar merge mai greu ca dimineata, insa astept. Si-i fac upgrade. Nu am mai instalat rahatul ala de driver (sa nu mai apara in windows.old)

A pus-o negaterium, dar iat-o din nou poate mai vrea careva:
https://www.microsoft.com/en-us/soft...load/windows10
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 01:37   #657
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,382
Mentioned: 32 Post(s)


Default

Wi-Fi ca Wi-Fi but get a load of THIS:

"We will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary to protect our customers or enforce the terms governing the use of the services."

Considerand ca ei au acces si la cheile de criptare cand dai full disk encryption, ce se intampla cand autoritatile vor vrea sa acceseze un computer criptat cu utilitarul integrat in Win10? Le vor inmana cheile de criptare si bam! , munca lor pentru a decripta hardul devine mult mai usoara.

Pe orice versiune care nu e Enterprise sau Server, data mining e ON orice ai face.

Si pentru ca nu era indeajuns ca au facut asta cu noul Windows, vor implenta data mining si pe 8.1:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/3068708 - asa ca, dezactivati acest update pana se instaleaza

This version is not for me.

L.E. Sorry ManuT, m-am grabit cand am scris mesajul si am uitat sa dau link la surse:

https://edri.org/microsofts-new-smal...l-data-abused/

http://thenextweb.com/microsoft/2015/07/29/wind-nos/

Have fun reading :P

Last edited by carcozep; 30-07-2015 at 01:53.
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 01:40   #658
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

De unde e citatul, ne poti lega si pe noi?
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 02:12   #659
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,731
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu

Default

Manu, am 3 pc-uri, fiecare cu win lui si licenta lui

Acum scriu de pe Pc 2 pe care inca am win 7+win 8.1 ( win 7 daily use eu si sotia si win 8.1 gaming only eu) si va ramine pe el win 7, iar win 8.1 pro, il voi upgrada la win 10 pro, pt DX12 gaming.

Atfel nu ma interesa win 10...

Nu stiu daca DX12 se va oferi catre win 7 si win 8.1, asa ca am zis "sa fiu precaut din timp"...
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2015, 02:16   #660
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Am inteles. Ai de capul meu ce greu merge acum descarcarea. Abia sunt la 20%...
M@nu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 08:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 13:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 16:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,882
Posts: 608,925
Total Online: 315

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Boggy
- by ryo
- by Steve-o

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.