lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-03-2012, 08:57   #1
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default Windows 8

Propun un thread in care sa postam fiecare ce intrebari sau nelamuriri avem in legatura cu Windows 8.

---------------------------------------------------------------------------

Am sa incep eu: Am downloadat imaginea (cea pe 64B), am facut DVD bootabil si am incercat sa il instalez normal (restart, boot from DVD). Cand ajung sa selectez pe ce partitie vreau sa se instaleze, nu ma lasa se selectez nici o partitie. Imi zice "Windows can't install on Disk1partition0 (exemplu, asa imi arata la toate).

Cand incerc sa il instalez din windows, ramane blocat la 34%. Any help?
madalin is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 10:20   #2
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

L-am instalat pe Virtualbox si a fost ok. Acum il instalez pe computer pe ssd sa vedem cum se misca animalul. Si da, versiunea pe 64 biti.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 12:57   #3
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Da. Am reusit si eu pana la urma sa il instalez si eu de pe stick, in dual boot cu W7.

Am folosit utilitarul asta.

Sincer, mi se pare cam uratel.. E prea tablet-ish.. Cel mai mult ma dispera lipsa butonului de start. Am inteles ca se poate pune cu Vistart, da mna..

Si inca un lucru.. Mie nu mi se porneste asa repede cum se lauda unii.. :| Mai repede porneste W7. E drept ca l-am pus pe HDD si W7 e pe SSD, dar unii se laudau ca porneste in ~10 sec.
madalin is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 13:20   #4
firewind
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 143
Mentioned: 0 Post(s)


Default

L-am instalat si eu, W8 x64.Merge destul de repede, nu e mai rapid ca w7,interfata e optimizata pt display-uri touch.
Are si buton "Start", insa trebuie sa pornesti o aplicatie, "Desktop" este pe a doua "pagina".
Pe un dell st2220t, arata bine, se misca bine.La capitolul drivere e praf, cele pt w7 x64 nu functioneaza.Nu mi-a recunoscut placa de sunet (creative) modemu wireless digi (zte mf110), si nici un printer foto canon cp 530.
firewind is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:10   #5
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Normal.

1 la mana pentru ca e un PREVIEW si 2 pentru ca driverele alea erau pt. W7..

Oricum, eu l-am dezinstalat.. Eu folosesc modem ca sa ma conectez la internet si nu pot sa instalez driverul..

Astept lansarea oficiala, atunci cand o sa apara si drivere.. :P
madalin is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:13   #6
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Are cineva idee, cu utilitarul ala, de ce merge de minune cu ISO de WIN 8, dar cand incerc cu ISO de W7, fie el facut dupa DVD-ul original, cu licenta, imi zice Invalid ISO file?
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:33   #7
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

La mine merge si cu W7. Am W7 Ultimate X64 SP1 luat de pe fl..
madalin is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:43   #8
firewind
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 143
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Si la mine merge cu W7 x64 sp1.
Cand l-ai downloadat? Ca nu cu multa vreme in urma, acu vreo luna sau doua, mozilla firefox avea un bug, nu downloada corect.L-au rezolvat repede, da nu mai stiu ce versiune era aia cu probleme.
firewind is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:52   #9
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Ma, ala downlodat de pe FL mai e cum e, dar in momentul in care bag DVD original in unitate, fac ISo si apoi incerc sa il incarc si nu merge, e mai dubios. Cu Win 8 merge.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 14:53   #10
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Poate programul prin care ai facut ISO a avut o buba si de-asta. Cu ce ai incercat?

Incearca cu altul.


O sa incerc sa il instalez pe laptopul meu, ceva mai vechiut. Oare exista drivere? Adica, daca un laptop era gandit pt vista, exista macar drivere universale care sa mearga?
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 15:06   #11
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

O sa fac ISO cu altceva, l-am facut cu Daemon.

In fine, ma bucur nespus ca 8-ul asta e minunat pentru tablete and shit, dar daca nu vad si o interfata desktop asa cum trebuie, pentru desktop-uri, sa si-l bage in ....
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 15:15   #12
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Oare cand or scoate un windows pentru gameri(no bull crap, no bling bling, just pure performance)?!
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 15:35   #13
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,711
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Dupa ce m-am chinuit cu dvd-rw meu care acum cred ca e stricat, m-am dus la serviciu si mi l-am scris. L-am instalat si e jale. Nu vreau sa mai aud de el pana nu este o optiune de a se comporta la fel ca win7 cu start menu si iconuri pe desktop.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 15:46   #14
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Mda, instalat Win 8 - super repede. Booteaza - super repede. Instalat driveri mobo - ok. Instalat driver pentru HD 7970 - Nope, nu mere, nu vede placa video, deci practic e degeaba OS-ul in momentul asta.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:11   #15
fullrespect
Ancient friend
 
fullrespect's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ploieşti, Romānia
Posts: 2,766
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ştiu că īntreb degeaba şi că ai făcut deja chestia asta, dar nu mă costă nimic să-ţi aduc la cunoştiinţă: ai instalat acest driver? Văd că a scos capul la iveală ieri, ar trebui să fie the latest.

L.E. Nevermind, acum am observat că nici măcar nu are suport pentru 7970. La asta nu mă aşteptam. E clar, n-ai ce face cu el momentan )
__________________
Quote:
Originally Posted by MazuX
sa tii o relatie de lunga durata nu e greu dar nici usor e ca si cum ai incerca sa gasesti un "oc stabil"

Last edited by fullrespect; 03-03-2012 at 16:14.
fullrespect is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:23   #16
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Dar stai, uitasem cum e cu AMD si deriverii =))) Normal, GTX 590 merge fara probleme, au driver de Win 8 pe site =))))
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:35   #17
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Una scurta asa, ca nu am nici timp nici chef de 3D-uri...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WIN8.jpg
Views:	1162
Size:	32.1 KB
ID:	25473  
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:38   #18
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce proc? 3960x?
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:43   #19
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,981
Mentioned: 527 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Scrie in tabel, 3960X
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 16:43   #20
fullrespect
Ancient friend
 
fullrespect's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ploieşti, Romānia
Posts: 2,766
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Da, 3960X, scrie acolo. Nu mă dă pe spate ce văd, dar hai să nu fim cārcotaşi pānă nu iese the real deal
__________________
Quote:
Originally Posted by MazuX
sa tii o relatie de lunga durata nu e greu dar nici usor e ca si cum ai incerca sa gasesti un "oc stabil"
fullrespect is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows 7 shutdown razvy_10 Software 14 17-12-2012 21:08
Ajutor RAM-WINDOWS christiand Memorii & stocare 4 04-03-2011 16:08
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows XP profesional elmysterio Software 1 30-09-2010 13:05
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,877
Posts: 608,762
Total Online: 282

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by ryo

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 01:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.