lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Telefoane mobile si alte gadgeturi
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-09-2015, 18:13   #1
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,528
Mentioned: 95 Post(s)

PC-ul meu



Default Probleme telefoane soft/hardware

Am un samsung S4 care nu mai booteaza, a facut bootloop dupa ce a primit update software la LL de la KK, probabil din cauza ca nu a terminat or idk, nu l-am facut eu.
Nu stiu ce varianta e ca sa ii iau un ROM de pe net si sa-l resoftez, tot ce stiu e ca e luat de la vodafon romania.

Pe el scrie asa:
Model:GT-9505
FCC ID A3LGTI9505
SSN: -I9505GSMH

Din recovery chiar daca ii dau wipe nu scapa de bootloop, in KIES nu mi-l vede... in odin da.

Idei?

Last edited by agarici cu pedale; 09-09-2015 at 12:52.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2015, 20:52   #2
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 816
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

Data jos ultima versiune de soft si rescris cu odin...nu e obligatoriu sa fie varianta de vodafone ro...eu am varianta de germania pentru ca era cea mai noua din toata lista...dupa ce rescrie odin si se face prima pornire,da-i wipe la tot ce se poate sa ramana curat...asa am patit si eu si s-a rezolvat cu odin...
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2015, 12:57   #3
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,528
Mentioned: 95 Post(s)

PC-ul meu



Default

Recovery-ul il las pe cel actual sau are deja inclus in romul original postat de time mai sus ?

PS: n-am pus niciodata romuri originale :P
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2015, 12:59   #4
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 816
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

pai nu stiu cum ai putea sa il schimbi...rom-ul vine intr-un singur fisier mare...
PS: dupa ce downloadezi rom-ul si il dezarhivezi o sa ai un fisier tar.md5 care probabil contine si recovery...e simplu de rescris in odin...

Last edited by gabrielpost; 09-09-2015 at 13:08.
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2015, 15:00   #5
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,528
Mentioned: 95 Post(s)

PC-ul meu



Default

nu se terminase download-ul si nu stiam exact ce e inside... apoi am vazut ca e un tar.md5 si da, are totul inclus.

a bootat dupa aprox 8 min si fuctioneaza corect. merci domnu'
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2015, 15:34   #6
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 816
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

Nu ai pt ce
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 3098 Today 11:51
Probleme cu retea : software sau hardware? mascotzel Periferice 3 11-04-2013 16:07

 
Forum Stats
Members: 8,281
Threads: 21,148
Posts: 637,109
Total Online: 861

Newest Member: Luca76

Latest Threads
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.