lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-11-2017, 10:49   #1
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,224
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default FullScreen - green flickering

Aveti idee de la ce se intampla asta?

Se manifesta doar in Tekken 7 si COD WW2, exclusiv in modul FullScreen. Daca trec pe borderless window, totul e OK.

Alte jocuri in FullScreen nu au problema asta, doar la Tekken 7 si la COD WW2 am sesizat.

Nu am SLI. (GTX 1060 6GB). A facut la fel si pe o GTX 1060 3GB model diferit, nu e de la placa grafica.

[yt]https://youtu.be/-q6Zga2by_k[/yt]
__________________
Calea cea dreapta - calea upgrade-ului vesnic
tphase is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2017, 12:54   #2
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,192
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

N-ai mai postat mai demult o problema asemanatoare ? Stiu sigur ca a mai fost cineva cu aceeasi problema de green screen pe aici anul asta sau trecut tot in COD:

https://steamcommunity.com/app/47660...7071258208774/

am jucat in beta cu 1060 6Gb si nu am avut nici o problema si pe driver vechi deci e ceva izolat si de la tine sigur.

pare software issue in prima faza sau ceva hw related de refresh rate.
1. ma gandesc ca e driver relate, ia DDU uninstaller, curata driverul si baga-l pe ultimul sau unul mai vechi.
2. poate e hw related, cablu revizie veche sau cu probleme, incearca si pe hdmi, display port sau chiar DVI (ideal dvi si hdmi sa incerci)
3. poate chiar TV-ul e de vina in combinatie cu rezolutia si HZ pe care ii suporta pe intrare.

cam pe aici as investiga, daca ai un monitor, incearca si pe monitor fix in aceleasi conditii cu cablu si driver-ul actual.

Last edited by agarici cu pedale; 08-11-2017 at 12:58.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 21:22   #3
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,224
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Fresh install, the same. Toate porturile hdmi din TV, the same. Alt cablu hdmi, the same. Windowed borderless merge perfect
__________________
Calea cea dreapta - calea upgrade-ului vesnic
tphase is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 22:37   #4
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,038
Mentioned: 219 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Correct link:


Īn primele cāteva secunde ale filmării, acolo unde apare "Raven" pe fundal verde, văd artefacte albe sau e de la encoding/youtube?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 23:59   #5
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,192
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ai incercat ce ti-am dat in link ?
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2017, 10:48   #6
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,224
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Correct link:

https://www.youtube.com/watch?v=-q6Zga2by_k

Īn primele cāteva secunde ale filmării, acolo unde apare "Raven" pe fundal verde, văd artefacte albe sau e de la encoding/youtube?
Reflexia luminii in ecranul TV, nu exista artefacte.

Nu se rezolva problema decat cu borderless windows, asa cum spune si un baiat de pe forum de unde mi-ai dat tu link:

Thanks for advice but this is a temp fix. Once you restart the game it goes green again. Anyone else have any ideas?
__________________
Calea cea dreapta - calea upgrade-ului vesnic

Last edited by tphase; 18-11-2017 at 10:51.
tphase is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WD Caviar Green 2,5TB & Win Xp SP3 ? ferdasyn Memorii & stocare 13 10-08-2011 19:26

 
Forum Stats
Members: 7,998
Threads: 19,657
Posts: 604,075
Total Online: 396

Newest Member: coricom

Latest Threads
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.