lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2019, 11:20   #1
Gabitzanator
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)


Default Standby monitor

Am si eu o problema cu calculatorul... mai precis cu monitorul care nu mai intra in standby.
Totul s-a intamplat dupa o intrerupere a curentului... asa am observat ca trebuie sa schimb si bateriile de la UPS.
Configuratia calculatorului este: Ryzen 3700X, placa baza Asus TUF X750, SSD Samsung, nVidia 1050Ti, 32 gb RAM... mentionez ca pana acum monitorul intra in stadby si este legat pe HDMI.
Windowsul si driverele sunt la zi... mentionez ca am instalat si reinstalat driverele placii video de mai multe ori, si ultimul si mai vechi si simptomul persista.

Am cautat pe forum dar este un post mai vechi din 2012 si ma gandeam ca au mai apărut ceva noutati
Gabitzanator is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 11:50   #2
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Īn ce fel „nu mai intră īn standby”? De exemplu dacă ai monitorul pornit și dai shutdown la PC, intră monitorul īn standby?
Ce monitor e (marcă, model)?
Dacă folosești un utilitar special care bagă monitorul īn standby la comandă, merge?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 15:01   #3
Otman
Senior Member
 
Otman's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3,375
Mentioned: 64 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cand PC-ul e pornit nu intra in stand-by monitorul dupa 5-10....cate minute e setat.

Ai cumva mouse Logitech sau mai multe monitoare?
Am patit si eu faza asta in urma cu cateva luni, cred ca era de la mouse dar nu-s 100% convins.
Eu am facut upgrade la SSD si am instalat W10 pe curat si problema a disparut.
__________________
"I am wrath, I am steel, I am the mercy of angels"
SPOILER:
Otman is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 16:12   #4
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,009
Mentioned: 122 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca vrei sa-l scoti din stand-by, ei bine, trebuie sa te gandesti cum. Daca vrei cu mouse-ul, s-ar putea ca acesta sa nu functioneze o anumita durata de timp, pana se reactiveaza. Poti astepta mai mult, mai putin, sau sa fie nevoie chiar o scoatere/introducere a emitatorului usb.
Eu zic ca monitorul n-are nici-o treaba, doar "traseul" care-l trezeste e alambicat...
LE:
E valabil si pentru intrarea in stand-by, probabil setarile mouse-ului sunt foarte agresive si "simte" vibratiile, astfel ca nu permite intrarea in stand-by.
Incearca sa dezactivezi mouse-ul din buton si vezi daca se respecta timpii de stand by.

Last edited by kobro; 01-09-2019 at 16:20.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 18:04   #5
Gabitzanator
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Monitorul intra in standby cu acelasi mouse si acelasi monitor. Nu s-a schimbat absolut nimic. Doar dupa acea pana de curent am gasit calculatorul inchis si de atunci nu mai intra monitorul in standbay...
Gabitzanator is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 18:46   #6
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,009
Mentioned: 122 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai verificat setarile de power management?
kobro is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 21:11   #7
Gabitzanator
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Verificat si modificat cu timp mai mare sau mai mic...
Gabitzanator is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 23:19   #8
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,009
Mentioned: 122 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu-mi ramane decat sa-ti sugerez o posibila defectare a condensatorilor din etajul de alimentare. Fara dezasamblare si masuratori nu prea poti sa stii.
kobro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
imbunatatire dual sim standby Ciubi Telefoane mobile si alte gadgeturi 9 23-01-2013 15:29
Monitorul nu intra in standby Zekspir Periferice 6 06-11-2011 12:42

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,564
Posts: 647,537
Total Online: 514

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by Otman
- by blajik

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 11:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.