lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-02-2019, 13:01   #1
rezi
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default Asus strix 1080

Salut, am si eu o problema cu o placa din titlu, nu reusesc sa pornesc AURA pentru ea, imi da o eroare ( non-aura sau ledservice not found, ceva de genu )
am instalat W7 fresh. Din cate am citit pe forumul lor, e problema de soft, ati rezolvat intr-un fel?

Asta e sistemul meu:

Asus x99 sabertooth
Intel I7 5820k
Corsair 3000 quad lpx
Seasonic M12II-620 EVO
CM nepton 240m

Asta e placa mai exact:

https://www.asus.com/ro/Graphics-Car...pecifications/
rezi is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 13:06   #2
dangrig
Senior Member
 
dangrig's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 439
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca mai multe versiuni.

Si eu am avut niste erori cu MSI Gaming App (o folosesc sa inchid porcariile alea de lumini RGB de pe placa) si s-a rezolvat folosind o versiune mai veche.
dangrig is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2019, 13:09   #3
rezi
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am incercat cu toate versiunile gasite pe site-ul oficial. Nimic, o sa incerc cu W10 si alta versiune de W7. Placa ruleaza super ok. O sa pun poze diseara cand ajung de la munca.
rezi is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 17:20   #4
rezi
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default

https://imgur.com/a/5hUe1hE

Doar atat lumineaza, am incercat toate versiunile. Doar una porneste dar se blocheaza aplicatia.
rezi is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2019, 18:05   #5
Robert B
Ancient friend
 
Robert B's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,565
Mentioned: 25 Post(s)

PC-ul meu

Default

Probabil sistemul de iluminare are o problema.

https://rog.asus.com/forum/showthrea...Strix-RGB-LEDs

Cum a rezolvat cineva problema:
https://rog.asus.com/forum/showthrea...ge5#post739568

Citez: "The LED its not faulty its the tube its self, over the time from the light the tube is getting like milki brown ish and the tube have to be replaced. Here is what i thing ASUS used, i have the same issue ill order it and see if that makes any difference."

Last edited by Robert B; 12-02-2019 at 18:07.
Robert B is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 03:16   #6
Gogu
Ancient friend
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 340
Mentioned: 26 Post(s)


Default

Yup, toate STRIX astea cu genul asta de iluminare fac asa, fara exceptie, din pacate.
Gogu is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 09:59   #7
rezi
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am citit pe forumul lor inainte sa postez, maibare garantie. Este enervant sa ceri o groaza de bani pentru o chestie care are hibe (nu porneste programul, moare lumina de la doamne doamne ). Multumesc de ajutor.
rezi is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 10:05   #8
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 4,137
Mentioned: 143 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din pacate asta este viitorul plin de blink blink-uri si briz briz-uri.

Daca vroiam chesti de gen in PC, imi puneam instalatia de brad de craciun in el...
__________________
GAMING gearô i9-9900K/5100MHz/1,33V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Aorus RTX2080Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8Gb [email protected] CL15-1,365V||Samsung NVMe 1TB+512GB+2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Seasonic Gold 850W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case Win 10
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 12:07   #9
rezi
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Nu mi-am dorit blink-uri in pc, am luat-o la un pret super ok, de aia.
rezi is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 13:09   #10
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 4,137
Mentioned: 143 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu la tine m-am referit, la producatori, in general.
__________________
GAMING gearô i9-9900K/5100MHz/1,33V||MoRa 360 & LECO custom loop watercooling GPU+CPU||Aorus RTX2080Ti Extreme WB & Nvidia 3D Vision 2||Asrock Z390 Taichi Ultimate||2x8Gb [email protected] CL15-1,365V||Samsung NVMe 1TB+512GB+2x2TB RAID 1 Samsung S-Ata SSD||Seasonic Gold 850W||Asus ROG Swift PG27VQ 3D LED 144Hz||NZXT 440 case Win 10
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 13-02-2019, 16:23   #11
Gogu
Ancient friend
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 340
Mentioned: 26 Post(s)


Default

E simpla rezolvarea, nu e caz de mare alarmare. 5 Suruburi si aia e.
Gogu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,564
Posts: 647,515
Total Online: 288

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by blajik
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.