lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25-02-2010, 12:31   #1
simple
Banned-Tepar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vitan
Posts: 516
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default Configuratie PC

Salut membrii lab501 , sunt nou aici si as dori niste pareri/sugestii in legatura cu o configuratie in bugetul 6000 - 6500 RON . Aceasta trebuie sa contina sistemul in sine plus perifericele (mouse , tastatura . pad . casti , sistem 5+1 ).
As dori sa fie pe 1156.
Multumesc anticipat.

Last edited by simple; 25-02-2010 at 13:01.
simple is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 13:04   #2
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Un LGA1156 decent. Ce zici, te coafează? De restul banilor mai poţi să bagi şi un monitor + ceva răcire mai bună la CPU dacă faci OC.
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 13:12   #3
simple
Banned-Tepar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vitan
Posts: 516
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Steve-o View Post
Un LGA1156 decent. Ce zici, te coafează? De restul banilor mai poţi să bagi şi un monitor + ceva răcire mai bună la CPU dacă faci OC.
Multumesc pentru oferta , imi cer scuze am uitat sa specific ca nu le am chiar deloc cu OC si prea curand nu cred ca se va intampla si prefer i5 750 in detrimentul i7 860 pentru ca nu ma ajuta cu nimic HT ca nu fac randari , editari si nu ca as fi fanboy dar as dori o placa Nvidia , in mare as dori sistemul care este la semnatura mea.
simple is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 13:24   #4
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sistemul de la semnătura īl ai deja sau e un vis umed postat aiurea? Nu de alta dar văd că ai acolo 8GB de memorie RAM care e complet inutil īn cazul īn care nu faci randări & stuff...
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 13:28   #5
simple
Banned-Tepar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vitan
Posts: 516
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Steve-o View Post
Sistemul de la semnătura īl ai deja sau e un vis umed postat aiurea? Nu de alta dar văd că ai acolo 8GB de memorie RAM care e complet inutil īn cazul īn care nu faci randări & stuff...
Am trecut de mult de faza cu visele umede este pe masa de operatie si va fi gata de treaba luni , fiecare avem obsesii , la mine sunt ram-ii si placile video , sunt incurabil , c'est la vie , dar doresc un alt sistem pentru cineva apropiat si din aceasta cauza cred ca este mai bine sa aflu mai multe pareri decat sa fac eu pe IT geek si sa incropesc un sistem care ulterior imi va sparge capul .
simple is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 13:32   #6
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aaa! Păi aşa spune!

EDIT: Versiunea 1.1. Am īnlocuit procesorul, placa de bază, placa video şi am mai adăugat īncă un kit de 4GB (cam inutil, dar să fie). Sincer să fiu mie mai mult īmi place primul config + placa video din al doilea, iese ceva mult mai inteligent chiar şi fără OC. Hard-urilele le-am lăsat aşa cum īs, un F3 de 500GB pentru sistemul de operare/programe/stuff şi unul de 1TB, tot F3, pentru stocare. Eventual poţi opta pentru un RAID 0 cu două F3-uri de 500GB deoarece īţi permite bugetul lejer. La carcase nu mă bag, sunt consumabile şi articole „feşăn” īn ochii mei şi gusturile nu se discută, fiecare alege ce vrea, perifericele idem.
__________________

Last edited by Steve-o; 25-02-2010 at 13:44.
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 25-02-2010, 15:11   #7
simple
Banned-Tepar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vitan
Posts: 516
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Talking

Quote:
Originally Posted by Steve-o View Post
Aaa! Păi aşa spune!

EDIT: Versiunea 1.1. Am īnlocuit procesorul, placa de bază, placa video şi am mai adăugat īncă un kit de 4GB (cam inutil, dar să fie). Sincer să fiu mie mai mult īmi place primul config + placa video din al doilea, iese ceva mult mai inteligent chiar şi fără OC. Hard-urilele le-am lăsat aşa cum īs, un F3 de 500GB pentru sistemul de operare/programe/stuff şi unul de 1TB, tot F3, pentru stocare. Eventual poţi opta pentru un RAID 0 cu două F3-uri de 500GB deoarece īţi permite bugetul lejer. La carcase nu mă bag, sunt consumabile şi articole „feşăn” īn ochii mei şi gusturile nu se discută, fiecare alege ce vrea, perifericele idem.
Multumesc pentru amabilitate , se aseamana cu al meu cu mici schimbari , il voi propune si sper sa fie acceptat si in cursul saptamanii viitoare voi pune cateva poze cu micul meu Hulk
simple is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ajutor configuratie PC blackiller Cutia de sub birou 22 20-03-2013 19:49
Configuratie Server Robertzian Cutia de sub birou 15 03-02-2010 13:45
Configuratie sistem fanel Cutia de sub birou 44 25-01-2010 22:59
Problema configuratie A64 :| Iubitel Cutia de sub birou 6 27-11-2009 21:34

 
Forum Stats
Members: 8,008
Threads: 19,696
Posts: 604,899
Total Online: 366

Newest Member: fukdwld

Latest Threads
- by ibm390s
- by mbc
- by gg0

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.