lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-12-2018, 00:06   #57121
gg0
Senior Member
 
gg0's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Bucuresti
Posts: 413
Mentioned: 9 Post(s)


Default

Have fun pă Anglea

Bonus: arunca un ochi pe facebook marketplace si ebay localizat pe cartierul tau, poate prinzi ceva bun
gg0 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 00:57   #57122
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 23,872
Mentioned: 1132 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

La cat costa chestiile pe acolo, mi-ar fi de ajuns sa supravietuiesc cu suma propusa. Ma indoiesc ca cumpar ceva suplimentar.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 16:17   #57123
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,090
Mentioned: 225 Post(s)

PC-ul meu



Default

Interesează pe cineva un enclosure extern pentru unitatea optică de laptop de 12,7 mm, la 45 lei?
Are cablul USB scurt și este prins sub carcasă, e un cablu pe care nu ai cum sa-l pierzi.
Am cumpărat-o de pe ebay pentru cineva și văd că se face că plouă.
O să pun și poze.

https://photos.app.goo.gl/E4JLnyXjo8S9c6mh6
https://photos.app.goo.gl/PJDPQQ72bQDnULzXA
__________________
Mean machine

Last edited by Bugsy004; 10-12-2018 at 16:22.
Bugsy004 is online now   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 16:42   #57124
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 23,872
Mentioned: 1132 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by gg0 View Post
Have fun pă Anglea

Bonus: arunca un ochi pe facebook marketplace si ebay localizat pe cartierul tau, poate prinzi ceva bun
Nu e fun deloc din pacate. E prea tare, cel putin zona asta pentru mine. Ma simt ultimul taran pe langa astia. Ma rog, o sa treaca. O chestie foarte tare, trenurile. Foarte rapida, foarte curate, foarte faine.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 16:48   #57125
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 1,005
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by nikalai View Post
Detine careva Xiaomi Mi Box S?
eu am mi box simplu, ce anume te-ar interesa?
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 19:52   #57126
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,721
Mentioned: 192 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
La cat costa chestiile pe acolo, mi-ar fi de ajuns sa supravietuiesc cu suma propusa. Ma indoiesc ca cumpar ceva suplimentar.
Sa-ti iei asa ceva!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	580DB0F0-AAE2-46F6-AA43-AB9F1F2649D9.jpeg
Views:	90
Size:	252.0 KB
ID:	64745  
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 20:58   #57127
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 731
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Default

Are cineva experienta cu migrarea unui Windows 7 x64 de pe un PC cu AMD Athlon II x2 pe un AMD Ryzen?

Ma intereseaza daca pot sa iau pur si simplu hdd si sa il pun in sistemul nou si sa instalez doar drivere si sa si mearga...




Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Nickname anterior - Allex_master
allexb is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 21:05   #57128
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,549
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu



Default

@kretzu77 sauvage 60ml edt pe crew cat e?
walkman is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 21:35   #57129
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,150
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by allexb View Post
Are cineva experienta cu migrarea unui Windows 7 x64 de pe un PC cu AMD Athlon II x2 pe un AMD Ryzen?

Ma intereseaza daca pot sa iau pur si simplu hdd si sa il pun in sistemul nou si sa instalez doar drivere si sa si mearga...




Sent from my iPhone using Tapatalk
Posibil să meargă, eu am făcut asa ceva chiar cu trecere de la AMD la Intel si a funcționat, dar asta acum mulți ani în urmă, nu mai știu daca aveam Windows 7, probabil XP sau Vista, de pe un AMD Athlon 64 3200+ pe Intel E8200 sk 775.
Pana nu încerci, nu știi, oricum nu ai nimic de pierdut.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 21:56   #57130
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,856
Mentioned: 118 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca in safe mode si, daca nu iei blue screen, garantat poti dezinstala driverele specifice de chipset si celelalte, urmand sa le caute automat pe cele default.
Dupa restart ar trebui sa porneasca mai greu pana isi updateaza driverele.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2018, 22:24   #57131
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 731
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ok merci, o sa clonez hdd-ul intai.
Sunt niste softuri specializate deja instalate si la care nu mai gasesc kit-uri.
De aia vreau sa pastrez os-ul.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Nickname anterior - Allex_master
allexb is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 00:42   #57132
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,374
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mi-am portat cartela (prepaid) telekom la vodafone acum 1 an, de ceva timp tot imi spun persoanele care ma suna ca "numarul nu este corect, invalid, etc"
Fost la vodafone si mi-au dat alt sim, geaba.
Telefonul e un allview x2 soul style, scapat de n ori, vai de el.
A mai avut cineva problema asta?Sa fie telefonul sau cartela?Sa stiu pe cine injur...
Nu prea am chef sa-mi iau alt telefon momentan mai ales ca asta face tot ce-mi trebuie foarte ok.Acu daca-i de la el il schimb dar as vrea sa stiu sigur
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 01:03   #57133
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,150
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca cu alt telefon si vezi daca mai se manifesta problema, daca nu se mai manifesta inseamna ca telefonul e de vina.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 01:14   #57134
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,374
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Usor de zis greu de facut, asta ar insemna sa schimb telefonul macar o saptamana si fiecare persoana care ma suna sa-mi zica daca a mers din prima sau nu, lucru imposibil.

L-am schimbat ieri cu unu deala simplu si am rugat cativa prieteni sa ma sune, totul a fost ok, dar din nou, treaba asta se intampla aleatoriu, sa zicem la 1 din 100 sau chiar 2 apeluri unu dupa altu..aleatoriu...
Singura varianta ar fi sa cumpar un telefon si apoi sa dau retur dupa 1 sapt in cazul in care nu merge...chestie care nu prea as vrea sa o fac.

Eu intrebam doar asa, poate lucra cineva la vodafone sau telekom peaici si stie care-i problema...
Btw, baiatul care mi-a dat alt sim mi-a spus ca in perioada aia au fost probleme cu portarile.
O sa mai trec odata pe la ei, ideea e ca nu pot sa fiu cu gura mare cand stiu ca telefonul meu a fost supus la abuzuri (are "sasiul" crapat in zona sim-ului) si ar putea fi de la el.

Problema a aparut inainte de crapatura!

Inca o chestie, daca era de la telefon oare mesajul care il auzeau ce-i care ma suna nu era ca si cum l-as avea inchis gen "Abonatul vodafone nu este disponibil momentan" ?... in loc de "numar incorect"

Last edited by coiotHK; 11-12-2018 at 01:30.
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 07:40   #57135
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 12,909
Mentioned: 546 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am pațit-o (ceva asemănător) după ce am venit cu cartela de Vodafone Italia.

Soluția a fost să sun la vodafone (Romania) și să îmi dea un fel de reset la setările lor, pentru că eu eram încă pe setările de Italia.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is online now   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 09:22   #57136
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,368
Mentioned: 283 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by coiotHK View Post
treaba asta se intampla aleatoriu, sa zicem la 1 din 100 sau chiar 2 apeluri unu dupa altu..aleatoriu...
[...]
Inca o chestie, daca era de la telefon oare mesajul care il auzeau ce-i care ma suna nu era ca si cum l-as avea inchis gen "Abonatul vodafone nu este disponibil momentan" ?... in loc de "numar incorect"
Am pățit și eu și încă pățesc chestia asta, cu anumite persoane. Apelez, stă un pic telefonul și îmi zice „numărul apelat nu poate fi contactat”. Imediat apelez din nou și merge țais. Persoana de la celălalt capăt nu s-a mișcat din loc, nu era pe drum, nu în metrou, nimic care să afecteze calitatea semnalului. Pur și simplu nu se conectează din prima.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 09:53   #57137
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,072
Mentioned: 719 Post(s)

PC-ul meu

Default

^same here, si eu am patit chestia asta. Dar rar de tot, probabil de 2-3 ori maxim pana acum.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 11:45   #57138
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,374
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Well, shit, ma agit geaba atunci.
Am sunat si la Voda, a zis ca i-a dat un reset la sim.Am fost plecat din tara, cartela a mers ok, oricum problema a aparut cu mult inainte de a pleca.
Case closed, thanks!
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 14:37   #57139
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,072
Mentioned: 719 Post(s)

PC-ul meu

Default

@mbc, ai idee daca Energy Reporting-ul din PowerChute pe SUA1500 e inregistrat si cu PC-ul oprit? Din cate am observat, event-urile nu-s observate in log-uri daca PC-ul era stins cat s-a oprit curentul. Intreb pentru ca am si imprimanta 3D bagata in UPS si asta merge si cand nu merge PC-ul.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	APC.JPG
Views:	42
Size:	61.7 KB
ID:	64752  
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2018, 15:15   #57140
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 23,872
Mentioned: 1132 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Softul este pe pc, deci nu. Ai nevoie de placa de retea si atunci cred ca aia iti inregistreaza corect.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,301
Threads: 21,309
Posts: 641,152
Total Online: 615

Newest Member: dymchik

Latest Threads
- by Kspic
- by mbc
- by Monstru
- by sadycus

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 19:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.