lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23-01-2017, 21:05   #49501
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mersi, insa nu am periferice Logitech. Si nu sunt caderi si reveniri, pur si simplu fps mic constant in anumite zone.
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie īn care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2017, 21:12   #49502
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,166
Mentioned: 1173 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Atunci instaleaza MSI Afterburner, activeaza OSD-ul si monitorizeaza incarcarea procesorului (total CPU load).
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2017, 21:13   #49503
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

O sa fac asta, insa pana miercuri (daca nu duminica) nu pot recrea acele conditii.
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie īn care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2017, 21:50   #49504
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am testat cu MSI Afterburner. E prost optimizat jocul, cpu sta la 45-60% load, memoria gpu la ~2.5gb, nici gpu clock nu urca maxim.
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie īn care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2017, 21:57   #49505
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 918
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Deci in cazul tau un 4core, preferabil i7 sau 6core pt future proof cu frecventa cat mai mare ar fi ideal, pentru a compensa optimizarea slaba multicore a jocului, chiar daca in mod normal procesorul ar trebui sa duca fara probleme.
D-asta probabil eu o sa merg pe varianta 6core HT amd, future proof si OC. Evident jocurile ce stiu 2-3 nuclee tot nu vor fi ajutate.
Edit: sa nu se inteleaga cum ca eu zic ca e nevoie de un 6core pentru gaming acum. Asta pe termen lung, 4-6 ani ( din moment ce oricum de la o generatie la alta diferenta e de 10% deci cand zic 6 ani nu e de fapt o perioada atat de lunga dpdv al performantei ).

Last edited by adrian3; 25-01-2017 at 22:00.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 00:15   #49506
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 6,623
Mentioned: 260 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Quote:
Originally Posted by adrian3 View Post
Deci in cazul tau un 4core, preferabil i7 sau 6core pt future proof cu frecventa cat mai mare ar fi ideal, pentru a compensa optimizarea slaba multicore a jocului, chiar daca in mod normal procesorul ar trebui sa duca fara probleme.
D-asta probabil eu o sa merg pe varianta 6core HT amd, future proof si OC. Evident jocurile ce stiu 2-3 nuclee tot nu vor fi ajutate.
Edit: sa nu se inteleaga cum ca eu zic ca e nevoie de un 6core pentru gaming acum. Asta pe termen lung, 4-6 ani ( din moment ce oricum de la o generatie la alta diferenta e de 10% deci cand zic 6 ani nu e de fapt o perioada atat de lunga dpdv al performantei ).

Si un CET eventual.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 04:00   #49507
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,618
Mentioned: 153 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ahaahha

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 07:54   #49508
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,325
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu

Default

6core HT amd rupe tot
__________________
Zice lumea că sunt rasist. Nimic mai fals! Nu voi condamna niciodată un om doar pentru că face parte dintr-o etnie īn care se comportă toți la fel.
Selky is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 12:01   #49509
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,187
Mentioned: 118 Post(s)

PC-ul meu



Default

Vrea cineva un NUC6i7KYK la 2200 de lei? Cu garanție.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 12:10   #49510
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,822
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu



Default

@alinescoo el era interesat de nucii
__________________
vibeup is online now   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 14:27   #49511
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,432
Mentioned: 126 Post(s)


Default

http://www.emag.ro/aparat-de-tuns-pa.../pd/DH33F3BBM/
http://www.emag.ro/aparat-de-tuns-pr.../pd/DMGTP2BBM/

Care o fi diferenta?
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 15:18   #49512
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 1,031
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Default

din specs nu pare a fi nimic diferit intre ele.

eu l-as lua totusi pe cel din primul link din pricina faptului ca are garantie 2 ani vs 1 an cat are modelul urmator
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 16:44   #49513
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,376
Mentioned: 133 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Ce sistem de operare recomandati petru un e6300 dual core + 2gb ram + 80gb hdd ? O sa fie folosit pentru general browsing, youtube si plex streaming.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 16:57   #49514
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,009
Mentioned: 122 Post(s)

PC-ul meu

Default

Un win 7, daca nu ai atractie fata de Linux.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 17:00   #49515
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,293
Mentioned: 239 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by gogusrl View Post
Ce sistem de operare recomandati petru un e6300 dual core + 2gb ram + 80gb hdd ? O sa fie folosit pentru general browsing, youtube si plex streaming.
Pe unul asemănător, e6750, 4GB ram, 160GB HDD, am pus win10 x64 care consumă mai puțin ram față de win7, dar dacă scoți din briz-brizurile de la win7 cred că va fi ok.
Am testat cu video fullhd de pe youtub și merge foarte bine.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 17:17   #49516
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,187
Mentioned: 118 Post(s)

PC-ul meu



Default

Win7 moare instant pe 2GB, mai mari șanse cu Win10.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 17:44   #49517
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,453
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din partea de linux ar fi Ubuntu (17.04 și viitorul 18.04 arata prea bine cu unity 8) (Mate, xubuntu, etc), KDE Neon și multe altele.
LE: build-urile bazate pe KDE au o aplicație pt. android și ios (cred) de genul ARX de la logitech.
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 19:23   #49518
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 284 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Linux Mint. Ubuntu consumă cam mult RAM.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 19:41   #49519
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,453
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Linux Mint. Ubuntu consumă cam mult RAM.
Ubuntu Mate
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2017, 20:33   #49520
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 918
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ce reprezinta 12v in gpu-z ? Adica in aida64 valorile sunt ok, gen pana in 11.904 in full load, iar in gpu-z arata aiurea, ajunge aproape si de 10v.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,336
Threads: 21,560
Posts: 647,275
Total Online: 653

Newest Member: Elfron

Latest Threads
- by blajik
- by Monstru
- by Brunch
- by LAB501

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.