lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 31-01-2020, 14:32   #22641
pishky
Senior Member
 
pishky's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: constanta
Posts: 1,285
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

cat de tare
pishky is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 15:48   #22642
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,906
Mentioned: 619 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by zamoldac View Post
Inca o batranica 580 Classified Ultra + waterblock aferent.

Ce bijuterie man. Felicitari!
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 16:07   #22643
zamoldac
Senior Member
 
zamoldac's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Bucuresti
Posts: 816
Mentioned: 46 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ms.

Quote:
Originally Posted by rodarkone View Post
oaw ... unde ai gasit-o?
Pe olx.
zamoldac is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 16:15   #22644
Day
Senior Member
 
Day's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: capitala prazului
Posts: 336
Mentioned: 14 Post(s)


Default

Luat Xiaomi Mi9T Pro (1300 olx sigilat)
Venind de la un OnePlus 6T nu e foarte mare diferenta, dar ecranul notchless e vis
Bateria ar trebui sa tina mai mult.
Day is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 17:09   #22645
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,586
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Default

Un Dell Optiplex 3020 de pe olx, cu i3 4130 si 8gb ram DDR3 si un hdd de 500Gb, poate fac un custom NAS din el, sa vad...... as fi vrut ceva mai mic dar n-am gasit la preț decent, pe asta am dat 210 lei.

L-am demontat tot si m-am apucat de curatat la el, avea ceva scame si praf.

Danos is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 18:22   #22646
dangrig
Senior Member
 
dangrig's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 565
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Una bucata Asus PB60-BP069MC mini pc cu 893 lei la ForIT

Pentium G5400T pe socket normal, deci il pot schimba cu alt "T" din seria 8
placa de baza chipset B360
ram 1x 4 gb ddr4 2400mhz Samsung tip laptop (placa are 2 sloturi)
ssd Hynix sata M.2 128 gb ... varza dar asta este, oricum ma asteptam

Este mic, are wifi ac si bluetooth, port LAN gigabit, hdmi, display port, are multe usb-uri inclusiv 3 x 3.1 gen2 10Gb/s si 1 x type C 3.1 gen 1

Ii mai trebuie inca 4gb ram si apoi sa vad ce voi face cu ssd-ul.

Am pus Win 10 Pro si sunt multumit de cum merge pe TV.
Deci vechiul PC cu i5 3470 iese la pensie.

cateva pozne :

SPOILER:










dangrig is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2020, 23:03   #22647
Johnny1993
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ultima data mi-am achizitionat un SSD ADATA XPG Gammix S11 Pro 256GB PCI Express x4 M.2 2280 de care sunt foarte multumit in momentul de fata. A fost cumparat de la PC Garage la pretul de 235 lei.

PS: Nu e cel mai bun exemplu dar nu am salvat ss-ul cu testul cand ssd-ul era gol (3.5GB/s read si 1.15GB/s write):
Johnny1993 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 18:18   #22648
dangrig
Senior Member
 
dangrig's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 565
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Intamplator am gasit pe celalalt forum o placuta de memorie exact ca aia cu care a venit mini pc-ul.
Acum am 8gb si dual channel.
dangrig is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 19:21   #22649
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,586
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Default

Bun asa !

Voiam si eu un nuc cu Intel j4105 sau j5005, dar nu am gasit ceva ieftin si daca il comandam de pe Amazon tot ajungea in jur de cel putin 1000 de lei, cu tot cu memorie si ssd.

Intre timp am terminat si eu de curatat Dell-ul, acum totul e clean, ca nou.
Fractal R4 e enorma pe langa acest Dell

Si azi am gasit tot pe olx la cineva chiar in oras Fire Stick Amazon 4k sigilat la 200 de lei, pret bun zic eu fata de ceilalti.

Danos is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 22:47   #22650
ingerulol
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,755
Mentioned: 60 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ingerulol Send a message via Skype™ to ingerulol
Default

200 e un pret foarte bun pentru Firestick, insa probabil nu au stiut sa-l faca sa functioneze . Cu greu l-am facut si pe al meu . Fmm Bezos !
ingerulol is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 22:47   #22651
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,586
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Default

M-am bucurat degeaba cu Fire stick-ul, vrea update dar nu merge, am incercat cu scos cablu si bagat iar si pe TV si pe monitor, degeaba, oare sa fie din cauza ca nu am bagat adaptorul original ?

Am reusit sa trec de faza cu conectatea wi-fi si apoi cauta update si imi da acest mesaj din poza.



Nu am adaptor la priza pentru socket UK, maine ma duc sa cumpar unul, am incercat cu vreo 2 incarcatoare de telefon si tot acelasi mesaj mi-l arata.
Cand bag alimentarea pe usb la tv sau pc, imi da mesaj ca nu e ok dar cu incarcatorul pentru telefon nu da nici un mesaj cum ca nu ar fi ok.

Cei care mai aveti Fire stick-ul acesta, ati intampinat problema asta ?

Quote:
Originally Posted by ingerulol View Post
200 e un pret foarte bun pentru Firestick, insa probabil nu au stiut sa-l faca sa functioneze . Cu greu l-am facut si pe al meu . Fmm Bezos !
A fost nou, sigilat, eu l-am desigilat.
@ingerulol, ce probleme ti-a facut al tau ?

Last edited by Danos; 01-02-2020 at 22:52.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 22:49   #22652
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,576
Mentioned: 272 Post(s)


Default

Fire stick normal, fara 4k, nici o problema.
Singura chestie e ca aplicatia youtube nativa nu merge FHD. S-a rezolvat cu asta https://smartyoutubetv.github.io/
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 01-02-2020 at 22:52.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 23:52   #22653
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,613
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu

Default

Alimentatorul original de 5,25V si 1A e suficient. Poti pune unul de 2A sa te simti mai bine.
Daca la antichitatea mea de tv a mers, nu ar trebui sa fie de la tv. Doar cablul de alimentare microUSB sa fie de calitate, eventual incearca cu unul mai scurt .
kobro is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:20   #22654
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,586
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu merge, cred ca e defect fire stick-ul, ce ghinion sa am sa nu mearga de nou !

Oare sa fie din cauza ca TV-ul nu e 4k ? dar am incercat pe monitorul 4k si la fel face, nu cred ca are vreo importanta, am incercat cu alimentatorul de 2A cu care incarc telefonul, ba chiar cu 2 si cu nici unul nu a mers, o sa incerc maine sa cumpar adaptor pentru priza UK, daca nici cu ala nu merge, am aruncat pe fereastra 200 de lei

Am incercat si cu mai multe cabluri si cu cel original cu care a venit, acelasi rezultat.

Are ceva daca incerc sa alimentez stick-ul de la un powerbank Anker ?

Uitati diferentele de voltaj la alimentatoare, oare sa conteze ca cel de la Samsung are doar 5v si nu 5,25v ?


Last edited by Danos; 02-02-2020 at 00:23.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:24   #22655
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,613
Mentioned: 138 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu. La mine merge cu 5V si 1.5A. A stat vreo 3 ore fara nici-o problema.
Din pacate pentru tine e defect stick-ul. Cu garantia e nasol fiindca trebuie trimis inapoi de proprietar.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:33   #22656
Danos
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Braila
Posts: 1,586
Mentioned: 62 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mda, deci asta e, o sa mai incerc maine cu alimentatorul original, l-am intrebat pe vanzator de ce-l da asa ieftin si cica i le aduce cineva din afara, i-am zis daca vrea sa faca proba si a zis ca nu poate ca e sigilat si apoi il vinde mai greu, nu cred ca avea de unde sa stie ca e defect, stick-ul si telecomanda erau si ele in pungi sigilate, totul avea tiple noi, nu avea cum sa fi fost desfacut, as fi observat.
Danos is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:36   #22657
rodarkone
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,522
Mentioned: 80 Post(s)


Default

inainte sa tragi concluzii - baga pe router-ul wireless un VPN de US/UK sa se conecteze acolo direct, s-ar putea ca IP-urile de RO sa fie blacklisted.
rodarkone is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:45   #22658
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 5,742
Mentioned: 231 Post(s)

PC-ul meu



Default

Faci pe telefon vpn pe 4G si apoi dai wifi.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:50   #22659
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 832
Mentioned: 24 Post(s)

PC-ul meu

Default

Guys, din pacate cred ca e o teapa.
Recent un amic a cumparat un echo dot de pe olx si la fel s-a chinuit si apoi a apelat la suportul celor de la amazon ca sa afle ca device-ul a fost dezactivat deoarece fusese inlocuit.

Nu stiu exact care este politica amazon, dar probabil ca daca le zici celor de la suport ca un produs ti-a ajuns stricat, iti trimit altul fara sa il ceara pe primul inapoi, doar il dezactiveaza software fiindca e mai ieftin si oricum nu ai ce face cu el offline.

De aici deduceti ce l-a dus mintea pe romanul nostru.

Eu zic sa iei legatura cat mai rapid cu seller-ul si sa incerci sa il returnezi. Nu mai cheltui alti bani inutil pe adaptoare.

Sorry


Sent from my iPhone using Tapatalk
allexb is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 00:53   #22660
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 832
Mentioned: 24 Post(s)

PC-ul meu

Default Ce hardware v-ati cumparat in ultimul timp?

Device-ul fusese cumparat de la cineva care lucra in zona Orhideea din Bucuresti. Numele de pe olx e irelevant.
allexb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 3408 19-05-2020 09:59

 
Forum Stats
Members: 8,659
Threads: 22,645
Posts: 677,857
Total Online: 731

Newest Member: CoCoRiCo

Latest Threads
- by LAB501
- by Monstru
- by stivut

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.