lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-11-2017, 20:51   #53041
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,499
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

La ce anume ai făcut upgrade?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2017, 23:00   #53042
Ghidusu
Member
 
Ghidusu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: langa Constanta
Posts: 132
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Ghidusu
Default

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
La ce anume ai făcut upgrade?
La toata platforma (i5 7400 placa de baza Gigabyte B250M-D2V si HyperX Fury Black 8GB DDR4 2400MHz)
__________________
My Precious:QuadCore Intel Core i5 [email protected] B250M-D2V-HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz-GIGABYTE GeForce GTX 1050OC-1XSSD 240 GB ADATA-1XSSD 250GB Samsung 860 EVO-1X1TB WD & Seagate BarraCuda 4TB -Carcasa Deepcool Tesseract SW red-Sursa Thermaltake Smart SE 530W-Monitor Acer B223W-SidewinderX4-Genesis GX57
Ghidusu is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2017, 23:44   #53043
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,499
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Ghidusu View Post
La toata platforma (i5 7400 placa de baza Gigabyte B250M-D2V si HyperX Fury Black 8GB DDR4 2400MHz)
Ce HW ai avut īnainte? Ai reinstalat pe curat OS-ul?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 00:08   #53044
Ghidusu
Member
 
Ghidusu's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: langa Constanta
Posts: 132
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Ghidusu
Default

Quote:
Originally Posted by Bugsy004 View Post
Ce HW ai avut īnainte? Ai reinstalat pe curat OS-ul?
Windows-ul este instalat pe curat, nu știu ce naiba are, este ciudat că am rulat o ora jumătate de 3dmark fără niciun restart și după asta la 20 minute de stat pe net restart.
__________________
My Precious:QuadCore Intel Core i5 [email protected] B250M-D2V-HyperX Fury Black 16GB DDR4 2400MHz-GIGABYTE GeForce GTX 1050OC-1XSSD 240 GB ADATA-1XSSD 250GB Samsung 860 EVO-1X1TB WD & Seagate BarraCuda 4TB -Carcasa Deepcool Tesseract SW red-Sursa Thermaltake Smart SE 530W-Monitor Acer B223W-SidewinderX4-Genesis GX57
Ghidusu is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 00:58   #53045
coiotHK
Senior Member
 
coiotHK's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,317
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Incearca sa folosesti placa video integrata.
coiotHK is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 11:34   #53046
Rob’
Ancient friend
 
Rob’'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,126
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
Am un TP-Link WR1043ND V2 si acum am vazut ca am firmware-ul din 2014. As vrea sa-l pun pe cel mai recent din Oct 2015. Are cineva idee daca imi va fi acceptat la restore settings fisierul de backup pe care l-am facut acum? Nu de alta, dar nu mai stiu parola contului de RDS, am multe setari de port forwarding, etc.

Plus ca nu vreau sa-l brick-uiesc intr-un mod stupid in caz ca nu sunt compatibile versiunile.
Quote:
Originally Posted by Rob’ View Post
@Boggy ?
Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
N-am incercat inca, n-am prea avut timp. Dar bine ca mi-ai amintit, mi-am pus un post-it note sa fac asta cand am niste timp.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
@Boggy: ai făcut update-ul de firmware pānă la urmă? Mă interesează dacă funcționează media serverul pe TV, cu versiunea stock nu funcționează cum trebuie. Mă bate gāndul să īncerc cu dd-wrt sau open-wrt...
__________________
Something happened
Something happened
Rob’ is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 13:34   #53047
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,245
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Deci @Boggy

1. da raman toate setarile, parola o poti schimba din contul digicare sau dai telefon la ei, trebuie sa fii titularul abonamentului.
2. pune direct DDWRT ca e mult mai bun si stabil si tot, nu mai sta pe ganduri ca ai port fw mutle si etc, mai mult de 10 min nu-ti ia sa reconfigurezi, faci un printscreen.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 14:08   #53048
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,697
Mentioned: 282 Post(s)

PC-ul meu

Default

https://www.agerpres.ro/sport/2017/1...resti-09-50-34
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2017, 19:22   #53049
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,235
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Rob’ View Post
@Boggy: ai făcut update-ul de firmware pānă la urmă? Mă interesează dacă funcționează media serverul pe TV, cu versiunea stock nu funcționează cum trebuie. Mă bate gāndul să īncerc cu dd-wrt sau open-wrt...
Nu am facut inca. Bine insa ca mi-ai adus aminte, o sa am ceva timp zilele astea. Dar n-as putea sa-ti zic cum merge media server pe TV pentru ca cu toate ca am 3 televizoare in casa, toate sunt cu tub. )
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 15:24   #53050
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se poate schimba chederul de la un geam termopan? Un geam a stat prea mult rabatat si cauciucul de jos s-a rupt.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 15:49   #53051
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,245
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

da, e eazy, se recomanda sa il schimbi la cativa ani buni ca de la soare se intareste.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 21:46   #53052
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,109
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Stiti ceva de fiabilitatea GTX850/950 m ? cam am o retinere sa iau fara garantie..
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 02-12-2017 at 21:49.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2017, 23:37   #53053
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,499
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salutare.
Pentru un workstation pe care se va lucra īn Autocad care sunt cerințele hardware și software?
Mulțumesc anticipat.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 00:18   #53054
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,274
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

ce buget ai ?
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 00:49   #53055
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 6,499
Mentioned: 205 Post(s)

PC-ul meu



Default

cred că 11.000 - 12.000 lei
merită mai bine un GTX1080 sau un quadro M4000?
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 01:18   #53056
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,109
Mentioned: 260 Post(s)


Default

Am o problema cu un stick nu-mi mai booteaza si nu-mi mai arata "x GB free of y GB" in my computer dupa ce pun cativa gb de date pe el.
Treaba asta mi s-a mai intamplat la un stick defect, dupa ce se puneau date, dadea rateuri.
Cu ce as putea sa il testez ca sa pot dovedi ca e stricat ?
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 03-12-2017 at 02:41.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 02:39   #53057
gabrielpost
Senior Member
 
gabrielpost's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ploiesti
Posts: 803
Mentioned: 12 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to gabrielpost
Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Am o problema cu un stick nu-mi mai booteaza si nu-mi mai arata "x GB free of y GB" in my computer.
Dupa ce pun cativa gb de date pe el. Treaba asta mi s-a mai intamplat la un stick defect, dupa ce se puneau date, dadea rateuri.
Cu ce as putea sa il testez ca sa pot dovedi ca e stricat ?
12V bagati in el si il faci pa-pa definitiv....asta daca e pentru garantie...poate o sa ma injure lumea pe aici dar la noi trebuie sa fii mai bandit ca banditul,altfel nu merge treaba...

Last edited by gabrielpost; 03-12-2017 at 13:48.
gabrielpost is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 02:43   #53058
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,295
Mentioned: 94 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Drazzy View Post
Am o problema cu un stick nu-mi mai booteaza si nu-mi mai arata "x GB free of y GB" in my computer dupa ce pun cativa gb de date pe el.
Treaba asta mi s-a mai intamplat la un stick defect, dupa ce se puneau date, dadea rateuri.
Cu ce as putea sa il testez ca sa pot dovedi ca e stricat ?
Ce marca e? Ar trebui sa fie utilitar dedicat pt el pe site-ul producatorului.
kobro is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 02:46   #53059
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,245
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

http://forum.lab501.ro/showthread.php?t=14859

try this, stick trimis in garantie, folosit pervers dupa same problem... bagat pl in ea de garantie, rescris fw pe comtroler odata la x luni de abuz si functioneaza bine si in ziua de aiz de la postarea din data threadului.

nu l-am aruncat intentionat, il violez panna moare de tot.

Last edited by agarici cu pedale; 03-12-2017 at 02:49.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2017, 12:42   #53060
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,109
Mentioned: 260 Post(s)


Default

e adata UV150, am incercat acum utilitarul de la a-data, pornesc programul si zice sa bag stickul, deci nu-l recunoaste

ChipGenius nu-mi recunoaste controller part no.
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.

Last edited by Drazzy; 03-12-2017 at 12:58.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,878
Posts: 608,787
Total Online: 264

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Monstru
- by Neo

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 08:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.