lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Telefoane mobile si alte gadgeturi
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2014, 23:14   #41
John7up
Senior Member
 
John7up's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 710
Mentioned: 22 Post(s)

PC-ul meu

Default

chiar te rog, si la telefon si la net... as dori sa stiu in ce ma bag, daca ma schimb complet de la vf pe rds, ca daca e, schimb direct nr de vf - il portez pe rds , and there's no coming back.
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2870991
Nitecore EC4 1k lm, Nitecore EC4S 2150lm, Nitecore HC30 1k lm, Fenix E35 XM-L2 U2 1k lm, Convoy C8 1067lm,Olight S1R 900lm, Olight S2R 1020lm, Olight X7R 12000 lm, Fenix HL30 200lm, Petzl Tikka Hybrid Red 200lm
John7up is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2014, 00:03   #42
Bogd4n
Ancient friend
 
Bogd4n's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Side....Oradea
Posts: 5,097
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Same here...doar ca e vorba de Orange....
__________________
Desktop / Bench: Maximus V Formula + EP45T-UD3P / sk775 addicted /
Cod reducere 1% PC Garage: Z14AXMG1
Despre ce inseamna sa fii extreme overclocker: "Intr-o tara unde ai salariu 12 mil, sa dai 12-15 mil pe hardware intr-o luna, imi pare destul de extrem in plm." by Darco.
Bogd4n is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2014, 06:54   #43
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,137
Mentioned: 1026 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Quote:
Originally Posted by John7up View Post
chiar te rog, si la telefon si la net... as dori sa stiu in ce ma bag, daca ma schimb complet de la vf pe rds, ca daca e, schimb direct nr de vf - il portez pe rds , and there's no coming back.
E sim de modem, deci nu are telefonie.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 13-08-2014, 11:48   #44
fanE3d
Senior Member
 
fanE3d's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bucuresti
Posts: 425
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to fanE3d
Default

Am consultat tarifarea dupa numarul apelat in pagina digimobil si pentru o retea din Canada m-ar fi taxat 1cent/minut. Insa dupa vreo ora si mai bine de conversatie nu am fost taxat cu nimic. Si au trecut aproape doua luni de atunci. Deci pentru tarile nordice nu cred ca ar fi altfel.
__________________
-----------------------------------------------
"Nimic nu e firesc, firesc ar fi să nu fie nimic"
fanE3d is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2014, 12:36   #45
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,065
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by John7up View Post
pe site am testat un nr de o2 si lebara si cica nu exista (uk)

deci finlanda/islanda nu am cum sa verific/testez.
In UK am sunat eu destul de mult, si costul a fost zero. Numerele pe care sun sunt sau de Lebara sau de EE, nu stiu sigur. Verifica daca ai bagat bine prefixul, prima data cand am verificat la ei pe site am bagat numarul cu +44 si imi zicea ca nu exista numerele, dar cu 0044 a mers.

Last edited by sleepy_j; 13-08-2014 at 12:41.
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2014, 23:52   #46
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,273
Mentioned: 135 Post(s)


Default

http://playtech.ro/2014/secretele-ro...-de-la-rcsrds/
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2014, 01:06   #47
reflavius
Senior Member
 
reflavius's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,810
Mentioned: 58 Post(s)


Default

rezumat ?!
eu am fost taxat extra doar cu 0.44 Euro ceva sms-ri din Quatar - aka roaming VF, de atunci e pe manual si nu auto la retea....prefer sa iasa din retea decat sa dau peste un releu tembel de-al companiei VF , facut special de teste
in rest semnal acceptabil peste 90% din zi cu mici exceptii, date - multumitor in urban, sosele importante, in roaming pe VF e nebun...peste datele incluse in abonentul vechi de VF unde eram limitat la 7,2 ...aici am prins peste 10mbps...insa cei 100 mb gratis ajung daca esti econom cateva zile....la 5euro e ok, am apeluri in UK, USA, Germania, Suedia gratis pana acum - cam 300 minute, in national cam 400 , sunt multumit....trafic date cam 4gb/ luna , acum am resetat la 2,5gb , tarifarea se face in 30 ale lunii...deci la jumate acuma....am activ roaming international, sa vad costuri fata de VF anul trecut unde sub 70 euro nu a fost....aici ma astept la 15 ...vedem in 2 saptamani..atata vreme cat platesti - normal e ok... insa depinde de fiecare ce pretentii are...consider moft acceptarea vechiului serviciu VF de 8.87 euro cu 1000 minute si 750 mb date...zero intl.. .acesta de acum e parfum ....importanta e dezvoltarea propriei infrastructuri, a fost o miscare inteligenta acel acord de roaming cu VF, nu pentru aia am reactivat vechiul numar de digi , ci exclusiv pentru ce dau ei in 5 euro !

Sent for my Mototola XT1033 using Tapatalk 2

Last edited by reflavius; 15-08-2014 at 01:19.
reflavius is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2014, 08:13   #48
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,297
Mentioned: 466 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am facut iar Nadlac - Pitesti si am avut 3G de la digi tot drumul.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2014, 08:18   #49
John7up
Senior Member
 
John7up's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 710
Mentioned: 22 Post(s)

PC-ul meu

Default

Bun.luni bag si eu. In cate luni vin telefoanele?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2870991
Nitecore EC4 1k lm, Nitecore EC4S 2150lm, Nitecore HC30 1k lm, Fenix E35 XM-L2 U2 1k lm, Convoy C8 1067lm,Olight S1R 900lm, Olight S2R 1020lm, Olight X7R 12000 lm, Fenix HL30 200lm, Petzl Tikka Hybrid Red 200lm
John7up is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2014, 08:35   #50
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

cam 2-4 saptamani dureaza.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2014, 18:09   #51
AlexR.
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Timisoara
Posts: 135
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Ce am primit azi pe mail de la RDS:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	attachment.jpg
Views:	581
Size:	296.8 KB
ID:	45049  
AlexR. is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2014, 20:42   #52
John7up
Senior Member
 
John7up's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 710
Mentioned: 22 Post(s)

PC-ul meu

Default

mda , cica minim o luna. am facut si eu 3 abonamente, pentru mine, mama , si prietena. am comandat si x1 soul ca nu pot acum sa arunc 1100ron pe xiaomi (desi as vrea), sa vedem ce e de capul lui. x2 soul nu prea am vazut diferenta intre ele, x1 are 32gb, x2 are camera sony, in rest nu stiu ce diferente ar fi.
__________________
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2870991
Nitecore EC4 1k lm, Nitecore EC4S 2150lm, Nitecore HC30 1k lm, Fenix E35 XM-L2 U2 1k lm, Convoy C8 1067lm,Olight S1R 900lm, Olight S2R 1020lm, Olight X7R 12000 lm, Fenix HL30 200lm, Petzl Tikka Hybrid Red 200lm
John7up is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2014, 20:44   #53
Hemisphere
Senior Member
 
Hemisphere's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sebes-Alba
Posts: 3,619
Mentioned: 52 Post(s)


Send a message via Yahoo to Hemisphere Send a message via Skype™ to Hemisphere
Default

De vreo 2 zile ma tot foote un mesaj, pe TV, cica este update de FW pentru cardul CI+. Il fac, nu il fac, e bun, e rau, ultimul update de FW la receiverul Humax a facut mai mult rau decit bine.
__________________
Sarcasmul este cea mai joasa forma de inteligenta.
I am not discriminating anybody! I hate everyone equally!
Hemisphere is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 12:25   #54
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,112
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

Internetul este acelasi ca pe stickul 3G?
Intreb pentru ca folosesc SIM-ul din stick in telefonul dual-sim si in Bucuresti sunt destul de multumit de cum merge internetul. Insa zilele trecute am fost la peste si nu aveam semnal aproape deloc. Si nu la Cuca-Macaii, ci la vreo 30 Km de Bucuresti, mai exact la Peris. Cei doi prieteni cu care am fost aveau 3G de la Vodafone si de la Orange si la ei mergea internetul struna, la mine... vai mama lui.

Intreb pentru ca intentionez sa iau 2 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat, dar daca e vorba de acelasi internet ca cel de pe stick... nu are rost.
Rob˙ is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 13:37   #55
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 582
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

E acelasi. Depinde de acoperire. That's all..
__________________
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 16:38   #56
rigOr mOrtis?
Member
 
rigOr mOrtis?'s Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 185
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Abonamentul DON de 5 euro a scazut la 4 euro?

Last edited by rigOr mOrtis?; 02-09-2014 at 16:40.
rigOr mOrtis? is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2014, 16:54   #57
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,137
Mentioned: 1026 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Netul de 1000 a scazut de la 59 lei la 55 lei. Routerul e gratuit.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 26-11-2014, 16:29   #58
AlexR.
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Timisoara
Posts: 135
Mentioned: 0 Post(s)


Default

BF-ul de la RDS

http://www.rcs-rds.ro/blackfriday
AlexR. is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2014, 16:29   #59
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,137
Mentioned: 1026 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

La marele fix. Astazi mi se termina Orange-ul.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 26-11-2014, 17:09   #60
kagula323
Senior Member
 
kagula323's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,204
Mentioned: 7 Post(s)




Default

Si eu sunt hotarat de ceva vreme sa trec pe Digi. M-am saturat de Orange, doar probleme.
kagula323 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ferestre de calitate - Informati-va inainte sa cumparati tiri Zona libera 11 01-09-2014 20:19
Service reballing de calitate in Iasi fubu Notebooks & netbooks 9 31-01-2013 11:17
sunet onboard de calitate mbc Placi de baza 2 26-04-2011 11:39
Problema calitate imagine in 3d la nvidia 560 arisrss Placi video 17 17-02-2011 23:25

 
Forum Stats
Members: 7,904
Threads: 19,302
Posts: 595,083
Total Online: 455

Newest Member: iatcriss2005

Latest Threads
- by matose
- by Kspic
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.