lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-05-2014, 12:34   #121
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

Depinde foarte mult de acoperire si de congestie, lucruri care variaza de la o zona la alta.

Testele de mai jos le-am facut inauntru si probabil am interferente. In cateva minute ciordesc un laptop si ma duc afara sa vad cum sta treaba.
Precizez ca la Cosmote pingul a variat intre 30 si 60ms

Digi net mobil - Huawei E3131 21.6 Mbps


Cosmote Connect S - Huawei E352 21.6 Mbps
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2014, 21:19   #122
vip89
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: bucuresti
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Salut, pe mine ma intereseaza daca aveti ceva oferta Digi Mobil cu minute pentru destinatia Moldova?
vip89 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2014, 23:00   #123
DigiHelper
Ancient friend
 
Join Date: May 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Chipicao View Post
Multumesc pentru raspuns.

Faptul ca exista o diferenta intre parolele PPPoE si Digicare si intre felul in care acestea sunt recuperate e irelevant si nu spune nimic clar despre felul in care e stocata cea din urma.
Insa informatia de mai jos imi da de inteles ca parola Digicare este intr-adevar hash-uita:


Asadar am lamurit un lucru, insa tot nu ne-ai spus nimic despre parola Digi Storage, care este diferita de cea Digicare.
Mentiunea de pe siteul Digi Storage face referire la transportul si stocarea datelor, nu a parolei. De altfel, este un raspuns la intrebarea "12. Digi Storage cripteaza datele stocate?"
Din cate vad, singura metoda de schimbare a parolei Digi Storage este din intferfata Digicare, ceea ce din nou nu spune nimic despre felul in care e stocata.

Ma rog, intuitia imi spune ca daca RDS isi bate capul sa criptateze transferul si stocarea datelor, atunci in mod cert nu ar folosi parole plain-text. Insa o confirmare oficiala ar fi mai buna decat intuitia mea.


Si daca tot am adus vorba, eu nu am vazut optiunea de a cripta datele cu AES-256 cand am facut contul (vezi atasament). Imi spui te rog unde sa ma uit?
http://i60.tinypic.com/1zgtdti.jpg

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
Niciuna din acţiunile de mai sus nu a fost efectuată. Oamenii au venit, au schimbat ceva firăraie, s-au făcut că n-au router pānă i-am trimis eu jos la maşină să-mi aducă (adică aveau dar se făceau că plouă, poate-poate nu se prinde fraierul), apoi s-au apucat să introducă acelaşi user şi parolă pe care le aveam īnainte, parolă pe care mă aşteptam să nu o poată citi sau cunoaşte. Recunosc că m-am blocat şi nu i-am luat la īntrebări. Apoi au dat bună ziua şi-au plecat.



Aveţi o definiţie foarte ciudată a termenului "confidenţial".
Mai explic o dată:
- Eu NU AM CERUT să mi se comunice parola PPPoE (fiindcă o ştiam).
- Eram gata să o introduc personal īn setările router-ului dar nici nu am fost īntrebat.
- Tehnicienii au īnceput să bage parola mea (aia confidenţială) de capul lor, īnsemnānd că o citiseră sau li s-a dat din baza de date fără ştiinţa, informarea sau consimţămāntul clientului.

Ergo, ce spui acolo nu s-a respectat defel. Eu ştiu că e companie cu angajaţi romāni, īn care ce e scris şi ce se face n-au nicio şegătură, de aceea am şi menţionat īntāmplarea, īn speranţa că veţi lua măsuri pentru īmbunătăţirea securităţii.

Atāta timp cāt un angajat RDS-RCS are acces la o parolă setată de un client, securitatea e insuficientă.

Aş prefera să existe o implementare gen SpiderOak acolo, dar poate cer prea mult?



Exact. De asemenea, nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să poată fi citite de oricine. Nu-şi ţine minte clientul parola? Password reset, generare de parolă aleatorie, trimisă pe adresa e-mail a clientului. Sau şi mai bine: generare link de resetare a parolei, link unic, trimis pe e-mail-ul clientului.
Inteleg preocuparea pentru securitatea datelor si va pot spune ca am transmis sugestiile voastre (atat a ta personala cat si a colegilor de mai sus) mai departe.

Referitor la situatia ta, respectivii angajati aveau obligatia sa iti demonstreze functionalitatea serviciului de internet. Datele de conectare probabil li s-au comunicat telefonic de la dep suport tehnic, insa si in acest caz mentionez ca s-a generat log/alarm la accesarea respectivelor date cu utilizatorul ce le-a accesat.


Quote:
Originally Posted by Chipicao View Post
Si cum accesezi mailul sau linkul de resetare daca nu ai net?

Chestia asta mi-a dat de gandit, si din pacate nu vad alta solutie mai rapida decat sa ti se spuna parola curenta sau una noua prin telefon. Asta inseamna ca cel putin operatorul din call center iti va stii parola.
Operatorul din call center iti poate reseta parola telefonic (caz in care se genereaza log/alarm in system, doar asa poate modifica) sau iti poate transmite sms pe un numar de digimobil aferent contractului.

Va asigur ca toate conexiunile pppoe sunt monitorizate in timp real, exista log-uri cu mac-urile de conectare etc.

Am transmis mai departe dupa cum am mai mentionat sugestiile/doleantele voastre de imbunatatire a securitatii, dar va asigur ca datele (pppoe, digicare, digistorage) sunt in siguranta.

Quote:
Originally Posted by Jocker View Post
In cazul meu (cu televizorul) a trecut o saptamana si nu s-a intamplat nimic, nici un telefon sau SMS din partea lor.
Am verificat din nou comanda si e activa, cu mentiunea fara stoc. Din pacate momentan nu sunt echipamente din acel tip pe stoc, de indata ce se vor primi in aprovizionare noi echipamente veti fi informat.

Quote:
Originally Posted by Neo View Post
Mă refer la "link with dropbox" care este disponibil deja īn jde aplicații, nu la aplicația Dropbox īn sine
Exista integrare cu Dropbox :P Functioneaza foarte bine chiar.

Quote:
Originally Posted by vip89 View Post
Salut, pe mine ma intereseaza daca aveti ceva oferta Digi Mobil cu minute pentru destinatia Moldova?
Salut,
Momentan din pacate nu avem in oferta abonamente cu minute nelimitate catre republica moldova. Avem insa un tarif competitiv, de 0.25 euro catre retele mobile din moldova si 0.22 euro catre retele fixe din moldova. Am preluat insa sugestia ta de a se include pe viitor si minute catre rep. moldova.
DigiHelper is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2014, 01:28   #124
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 286 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Eu mă gāndesc că era mai simplu să mă īntrebe "cunoaşteţi parola PPPoE?"
Pe de altă parte īmi imaginez că au de-a face cu o căruţă de clienţi cu IQ 60 şi m-or fi confundat. O fi figura de vină...
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2014, 11:58   #125
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,890
Mentioned: 1247 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca ti-as spune ca e vorba de lipsa de cunostinte in domeniu si nu retard mintal, ce ai zice?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 00:40   #126
ZeX
Senior Member
 
ZeX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 563
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ZeX Send a message via Skype™ to ZeX
Default

Hai sa va dau si eu putin feedback:

Acum 3-4 saptamani mi-am reziliat contractul cu nextgen (net + cablu=79 de lei). Am prins oferta de la RDS cu tableta si am semnat cu contract de 85 de lei (net 1gbps, tv si tel fix). Au durat aproximativ 1-2 saptamani pana au venit sa imi faca instalarea desi mi s-a spus ca in maxim 4 zile ma vor contacta (in vederea instalarii). Colac peste pupaza la instalare m-am trezit la usa cu 2 analfabeti. Au facut ei ce-au facut pe acolo, mi-au schimbat cablu de net si m-au legat pentru cablu tv afara la usa (pentru ca am cablurile in casa bagate prin pereti si am prize de cablu pentru fiecare tv). Mi-au facut test de viteza la net (totul ok 930 si ceva de mbps pe serverul lor), apoi cu tv-ul mi-au facut proba doar intr-un dormitor si s-au tirat inainte sa imi dau seama pentru ca vezi domne ei se grabeau. Am zis ok, le-am semnat procesul verbal (ca prostul) si am ramas sa caut eu canalele pentru celelalte 2 televizoare pe care le am. Ca sa vezi surpriza nu aveam semnal calumea pe cablu; la tv-ul fara tuner, pe analog prindeam posturile alb negru, la tv-ul care are tuner incorporat mergea in frame-uri. Sun repede dupa ei si imi spun ca: "mai avem o instalare aici pe strada si ne intoarcem". Am asteptat 4-5 ore, se facuse 3 dupa masa, ii sun din nou, surpriza nu mi-a mai raspuns nimeni. Sun la rds, la deranjamente, fac sesizare si mi se spune ca o sa intervina in cel mai scurt timp posibil. Astept eu, astept si face ora 7 seara, nimeni, sun iara fac scandal, mi se spune sa astept ca au program pana la 9 seara si o sa vina cineva sa remedieze. Nu a mai aparut nimeni in seara aia. A doua zi am sunat din 3 in 3 ore de dimineata de la 10 si intru-un final au venit seara la 6 jumate alti 2 ametiti. A, stiti noi nu avem mufe mama ca sa va facem cabluri din priza de cablu pana in tv (in priza de tv trebuie sa intre mufa mama si in tv mufa tata; iar cablurile mele nu mai erau bune). Si noi nu putem sa va incapsulam cablu in mufe cum faceau cei de la nextgen, ca nu avem scule, noi vi le prindem cu banda izoliera ca merge si asa. Apoi au carpit alea 2 cabluri pentru alea 2 televizoare, mi-au spus ca au dat mai mult semnal pe cablu, imi mergeau televizoarele cu pricina si au plecat. Dupa juma de ora au aparut problemele la loc, tv-ul analog prindea alb negru si celalt pe digital mergea in frame-uri pe anumite posturi.

Sa nu mori, sa nu te dai cu capu de pereti? Aia de la nextgen de ce au putut, de ce aveau mufe si scule, de ce imi incapsulau mufele?
Nu am nimic cu nimeni, dar chiar au cei mai incapabili angajati. Aia cu instalarea abia de stiau sa scrie (tare s-au chinuit cu procesul verbal), sa nu mai zic de mufe stranse cu patentul pe cablu ca sa nu iasa, sau mufe lipite cu banda izoliera de cablu. Asta va e nivelul? Am fost surprins de atata profesionalism.
Treaba asta s-a intamplat acasa in targoviste astazi.

Sa nu mai spun ca tableta nu e pe stoc si mi-au spus ca o sa primesc mesaj cand vine, sa o ridic; probabil eu o sa platesc cateva luni taxa aia de 5 lei pana primesc tableta, chiar daca eu nu am primit-o; sau sa nu mai spun ca drept terminal pentru telefonie o sa imi dea un aparat folosit, sper macar sa se tina de cuvant si sa mi-l dea secolul asta.

Ce naiba e organizarea asta de rahat? Sa inteleg ca la filiala rds de la targoviste e reprezentata doar de mascarici?

La Bucuresti, unde am doar net (tot rds - 100 mbps) am avut de 2 ori probleme, de fiecare data duminica dupamasa, am sunat si in 2 ore cineva a fost la usa si a remediat buba. Asa da!
__________________
Too stupid to understand science? Try religion!

Last edited by ZeX; 19-05-2014 at 01:04.
ZeX is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 00:45   #127
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 10,140
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu



Default

Stai relax ca nici la bucuresti nu e prea grozav...
Pica netul des si de fiecare data mi-ai zis ca rezolva pana am zis ca reziliez si apoi au inceput sa miste putintel...
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 00:56   #128
ZeX
Senior Member
 
ZeX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 563
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ZeX Send a message via Skype™ to ZeX
Default

Voi relizati ca dupa instalare practic am semifunctionale 2 din 3 tv-uri in casa, si ca m-am mai si agitat sa obtin lucru asta. Mai bine ramaneam la NG; jumatatea plina a paharului e ca merge netu bine (am prins 60 mb/sec in utorrent).

Cred ca ma duc sa caut in comert cabluri coaxiale deja facute cu mama-tata, ca nu o da sangele pentru 2-300 de mii (eu sunt nemernic rau si nu pot le mufez calumea). Dar asa sa va faceti o idee despre "ce poate baietii de la rds".

P.S. Unu din aia de la instalare nu reusea sa gasesca control panel in windows 8.1 (avea shortcut pe desktop), noroc ca babuinu celalalt cu care a venit era putin mai rasarit. Funny, nu? Si el ma lua pe mine daca am placa gigabit, ssd si i7 in pc.
__________________
Too stupid to understand science? Try religion!

Last edited by ZeX; 19-05-2014 at 01:01.
ZeX is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 01:10   #129
DigiHelper
Ancient friend
 
Join Date: May 2014
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)


Default

@zex: Contractual ne obligam sa garantam functionalitatea in conditii optime la un tv din locuinta, pentu restul distributia se poate face de catre abonat sau cineva in masura sa il ajute. RCS&RDS ofera distributie (contracost) doar in anumite filiale, nu peste tot, te poti interesa la relatii clienti daca/in ce conditii putem interveni pentru verificarea distributiei.

Din ce inteleg, la tv-ul montat initial functioneaza in regula si la a doua interventie angajatii s-au asigurat ca nivelul de semnal la intrarea in locuinta e la nivel optim.

Echipa initiala doar a efectuat instalarea, sunt echipe diferite pentru service/interventie respectiv bransari.

Taxa de 5 lei la care te referi pentru tableta (fie ca te referi la rata lunara, fie ca te referi la cei 5 lei aferenti abonamentului de internet mobil daca ai comandat tableta 3g) nu o vei achita decat incepand din momentul primirii echipamentului.
DigiHelper is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 01:25   #130
ZeX
Senior Member
 
ZeX's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Bucuresti
Posts: 563
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ZeX Send a message via Skype™ to ZeX
Default

Si sa inteleg ca functionalitatea e garantata prin mufarea cablurilor cu banda izoliera? Si ca va mandriti cu chestia asta; nu va deranjeaza deloc?

Sa inteleg ca e strict problema mea cum rezolv cu celelalte 2 televizoare, chiar daca la fostul distribuitor mi s-a asigurat functionalitatea tuturor dispozitivelor? Si chiar daca probabil nici ei nu erau obligati contractual cum spui tu.

Nu s-a pus problema de bani, nu intelegi ca va plateam 2 metri de cablu, 4 mufe si manopera; daca eram multumit le lasam si de o bere, dar in conditiile date nu au primit nici macar un pahar cu apa. Problema e ca nu au fost in stare sa rezolve nimic, problema e ca instalarea a durat 2 zile si problema mai e ca nici dupa atatia nervi nu a fost facuta cum trebuie pana la capat.
__________________
Too stupid to understand science? Try religion!
ZeX is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 01:50   #131
war4peace
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 8,450
Mentioned: 286 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Se pare că ne lovim din nou de stilul romānesc de a face afaceri.
Contractul putea prevedea o clauză care să spună "instalarea se efectuează gratuit pentru un televizor, iar de la televizorul #2 īn sus se percepe o taxă de instalare de X RON". Cine vroia să plătească, o făcea, cine nu, se descurca. RDS făcea un bănuţ, clientul era mulţumit.

Chiar aşa e de greu să se gāndească cineva la lucrurile astea? Nu e o raritate să vezi mai mult de un televizor īntr-o casă.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 07:16   #132
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,890
Mentioned: 1247 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Cred ca uitam ca RDS foloseste cleste de mufat de 20 lei si ca masinile lor nu pornesc dupa interventie.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 19-05-2014, 08:09   #133
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 3,584
Mentioned: 133 Post(s)

PC-ul meu



Default

Şi că Doreii ăia nu-s RDS, de fapt. Sunt contractori de la Gigel SRL, firmă cu 5 angajaţi şi salopete RCS & RDS.
__________________
The evolution of the Ryne PC
Īnrolează-te azi īn echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 22-05-2014, 15:55   #134
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 14,814
Mentioned: 638 Post(s)

PC-ul meu



Default

Si Gigel SRL isi colanteaza opel-ul din patrimoniul firmei cu rcs rds, nu?
Yeah, right!


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 06:53   #135
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,238
Mentioned: 100 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Jocker View Post
In cazul meu (cu televizorul) a trecut o saptamana si nu s-a intamplat nimic, nici un telefon sau SMS din partea lor.
A mai trecut o saptamana si nimic, deja devin penibili cu "oferta" lor care nu este pe stoc, s-au facut 2 luni de la SMS-ul cu revenim in 5 zile deoarece produsul nu este pe stoc.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.

Last edited by Jocker; 23-05-2014 at 07:02.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 08:38   #136
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,641
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Si pe mine m-au sunat pentru garsoniera.
Le-am spus ca ii astept cu echipamentul la usa si semnez pe loc. Dar nu semnez nimic fara echipamentul pe masa cum se zice.
Deci clar m-au sters din lista de potentiali.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 10:07   #137
FATHER
Ancient friend
 
FATHER's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Satu Mare
Posts: 588
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Jocker View Post
A mai trecut o saptamana si nimic.
La mine la fel... Se pare ca Digi Helper are intentii bune dar se loveste de birocratia interna. Ma intreb de ce l-au trimis sa activeze pe forum daca tot nu se poate rezolva ceva...
Daca e doar o miscare de marketing, atunci Gigeii din birou, care au venit cu ideea, trebuie sa afle ca nu tine figura...
__________________
”Īn viață trebuie să știi cānd să pierzi, că de cāștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
". . ." (Klaus iOhannis)
FATHER is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 10:14   #138
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,263
Mentioned: 52 Post(s)


Default

bah carcotasi sunteti )))))
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 10:15   #139
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,890
Mentioned: 1247 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca v-as zice ca suntem noi prea naspa?
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad X250, T410, T480, T560, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 23-05-2014, 10:45   #140
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,641
Mentioned: 615 Post(s)

PC-ul meu



Default

Suntem si noi naspa nu zic nu, dar .... eu isi iau salariu din banii nostri si nu invers.
Plus ca unii au pus intrebari atat de tehnice poate incat nici macar 15-20% din angajatii lor nu stiu sa raspunda.

Eu abia astept sa imi cer scuze, dar nimic dom'le
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nokia 808 PureView lansat oficial in Romania LAB501 Articole 8 12-06-2012 20:34
Samsung Galaxy S III lansat oficial in Romania Micutzu Stiri 8 18-05-2012 11:15
Nokia Lumia 610NFC anuntat oficial Micutzu Stiri 0 11-04-2012 18:30
3DMark 2011 anuntat oficial Monstru Stiri 12 27-05-2010 09:47

 
Forum Stats
Members: 8,544
Threads: 22,393
Posts: 670,977
Total Online: 786

Newest Member: Radu90

Latest Threads
- by ibm390s
- by Gotul
- by Arise
- by Otman
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 22:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.