lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-01-2018, 21:07   #53361
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,242
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca au peste 1500mAh esti norocos. Vezi sa nu scrie Uitrafire de fapt pe ei, am unul de-asta. )

Liitokala Lii-500, cu ocazia asta-i si testezi.

https://www.aliexpress.com/item/Liit...ceBeautifyAB=0
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 21:23   #53362
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,382
Mentioned: 32 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
Recomandați un charger pt acumulatori 18650.
Am 4 buc ultrafire 3.7 V și 9800 mAh ( așa zic ei).
Nu-i obligatoriu sa ii pot incarca pe toți odată! Și pe rand ii ok!
Sunt cumva astea? UltraFire 9900mAh Test



Ca daca da, iesi mai castigat daca le dai la reciclat [Abia daca au 500 mAh plus build quality de te face sa-ti tremure chilotii ca fac poc mai rapid decat un Note 7] si-ti iei niste Ni-MH decente, gen AmazonBasics (Eneloop 1st Gen)

Sau orice alt 18650 de la Sanyo/Sony/LG, poate chiar Samsung daca n-ar avea antecedentele unor morti premature
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 21:33   #53363
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,528
Mentioned: 32 Post(s)




Default

Mda
Nasol daca au numai 500
Se aseamănă insa sunt cu 9800 pe ele și au aspect puțin diferit!
Le am de vreo 1-2 ani, nu au făcut poc.. le folosesc la 2 lanterne tot ultrafire cu led
Aveam un powerbank, primit cadou de la job, ii încărcam cu ăla, acum 2 săptămâni a reușit tata sa înfigă un acumulator pe dos.. și până să mă întrebe dacă îi pus ok, a ieșit un fum alb și s-a dus powerbank-ul, până am scot acumulatorul!
Par ok acele încărcătoare, ms!
Acumulatorii Sanyo sunt serioși, merita diferența de bani?!
https://m.ebay.co.uk/itm/Genuine-Pan...aXmOPg2Y_OHyzQ ?!

Last edited by bmf; 08-01-2018 at 21:54.
bmf is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 23:16   #53364
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,242
Mentioned: 678 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ca idee, daca pe un 18650 scrie mai mult de 3800mah(si nu costa minim 10$ bucata), e clar facatura.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 23:30   #53365
bmf
Senior Member
 
bmf's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Arad
Posts: 1,528
Mentioned: 32 Post(s)




Default

Am vz ca Panasonic au cel mai bun raport calitate preț în zona asta mica de pret
bmf is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2018, 23:33   #53366
korby
Ancient friend
 
korby's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,783
Mentioned: 104 Post(s)

PC-ul meu



Default

Zis iz uat iu uant: https://www.aliexpress.com/item/2PCS...360453063.html
__________________
The evolution of the Ryne PC
Înrolează-te azi în echipa de traforaj viteză!
korby is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 15:31   #53367
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,276
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

https://hardware.slashdot.org/story/...coded-backdoor
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 17:41   #53368
icsu
Ancient friend
 
icsu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,485
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to icsu
Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
Recomandați un charger pt acumulatori 18650.
Am 4 buc ultrafire 3.7 V și 9800 mAh ( așa zic ei).
Nu-i obligatoriu sa ii pot incarca pe toți odată! Și pe rand ii ok!

In RO gasesti sa cumperi bune, dar un pic scumpe Nitecore, recomand un 3200-3400.
Incarcator am un Nitecore D2, foarte bun pt orice baterie.
Ca o varianta eu am scos din baterii de laptop mai vechi si aveau LG de 2000-2500mAh.
Iarasi poti cumpara un powerbank 10 000-20 0000 care are 18650 in el si alea au cam 2000mAh, iesi cam tot pe acolo. Bateriile mai vechi de laptop au cam 5 celule.
icsu is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 22:28   #53369
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,254
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by gogusrl View Post
Am pus la noutăți despre HDD-uri dar presupun că acolo nu l-a văzut nimeni.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2018, 10:12   #53370
Spawn
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 552
Mentioned: 12 Post(s)


Send a message via Yahoo to Spawn
Default

Am postat si eu pe thread-ul dedicat.
Spawn is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2018, 00:44   #53371
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,382
Mentioned: 32 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by bmf View Post
Mda
Nasol daca au numai 500
Se aseamănă insa sunt cu 9800 pe ele și au aspect puțin diferit!
Cumva astea?


Ultrafire 18650 9800mAh Discharge Test
Quote:
I got these as a pair , and the first discharge resulted in :

Battery 1 = 518mAh discharged ( yeah > thats 518 mA )
Battery 2 = 684mAh discharged ( Jaw dropping right )

2nd Discharge :

Battery 1 = 548mAh
Battery 2 = 682mAh
Stau la fel de prost ca in testul la care am dat link initial, tot in jur de 500mAh capacitate reala si potential fire hazard

Cele la care ti-a dat link @korby sunt foarte bune mai ales ca au si PCB de protectie
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2018, 08:27   #53372
walkman
Senior Member
 
walkman's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,369
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu



Default

Are cineva un loc liber in subs. Netflix? Cotizez .
walkman is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 12:41   #53373
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se da laptop-ul lenovo y520p cu sli 755m... placa nr.2 nu este folosita mai deloc si prima placa se incinge avand circuit comun de racire cu procesorul. Am incercat sa dau disable la prima placa dar nu vrea sa treaca pe placa 2. Exista posibilitate sa fac asta?
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 12:44   #53374
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,721
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca placile sunt pe MXM, cred ca ai putea scoate prima placa.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 12:47   #53375
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

@vibeup Ceea ce incerci tu sa faci nu cred ca se poate, trebuie sapat putin mai mult.
Daca nu ma insel doar placa nr 2 se poate scoate fiindca e un fel de caddy, prima nu fiind lipita cel mai probabil.

In general GPU1 nu se poate dezactiva fiindca prin constructie e nu stiu cum naiba legata de integrata intel prin nvidia optimus si niciuna dintre ele nu poate lucra fara cealalta.

Din pacate Racirea comuna de CPU+GPU1 de la lenovo e slaba si uneori are probleme din fabrica dar rezolvarea ei e relativ simpla.

Desfaci laptop-ul in totalitate, dai racirea jos si te uti la cum e urma de TIM, la Y520 meu cu 960m (750TI) adica cam ce ai si tu tot cu racirea comuna, la mine talpa nu pica perfect pe GPU si intotdeauna facea throttle... am tras putin de talpa racirii (indreptat) pana a ajuns sa-mi lase urma de TIM perfecta, aplici MX4 si apoi vei avea temperaturi extrem de bune. AL meu nu mai face throttle pe GPU deloc, rar de tot face pe CPU cand jocul e heavy CPU gen Battlefront 2, Battlefield 1 etc

https://www.notebookcheck.net/Review....107108.0.html

Last edited by agarici cu pedale; 12-01-2018 at 12:53.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 13:12   #53376
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Da placa 2 este un caddy iar gpu 1 este direct pe placa de baza. Temperaturile sunt pe la 85 grade dar placa 2 sta in 37...
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 16:07   #53377
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca sta in 37 grade inseamna ca e disable sau nu e configurata corect, aia e temperatura de redare multimedia in cel mai bun caz poate chiar idle, jocul trebuie sa stie SLI altfel a doua sta degeaba. N-am mai pus de mult mana pe un SLI fiindca nu-l recomand dar poate de ajuta colegii de pe aici cu mai multe detalii.

85 Grade pentru 755M este relativ oke, acum depinde de joc si de timpul de joaca alocat fiindca e normal sa creasca treptat cu pana la 5 grade grade overall poate chiar mai mult uneori.

Problema e atunci cand se duca in 90+ in primele 5 min fiindca face throttle din start si aia indica o problema de racire sau de detalii ridicate prea sus la joc, totusi e un GPU old.

LE. Rectificare, am gresit rau, 755M nu e 750TI ca in 960M (nu stiu de ce mi-am facut ideea asta) in realitate e un gpu de desktop facut pe cipul GT 640 de desktop.

Last edited by agarici cu pedale; 12-01-2018 at 16:14.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 16:12   #53378
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,721
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

SLI trebuie sa fie activat din driverul Nvidia.
Jocul trebuie sa suporte SLI iar SLI sa fie ON din joc daca e cazul.
Sa ai profil SLI pentru jocul respectiv (asta e optional, dar e de dorit).
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 16:30   #53379
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

I-am dat SLI enable azi dar in LOL(league of legends) se pare ca nu este folosita placa nr2. Dupa un google search se pare ca nu exista support pentru sli in acest joc. Puteam reduce temperatura considerabil daca era posibila treaba cu disable gpu1.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2018, 18:59   #53380
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,261
Mentioned: 87 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu chiar, la prima vedere asa stai cu impresia.
Singura problema cu racirea dubla combinata este doar in momentul in care unul din CPU sau GPU trage mai tare ii ridica temperatura celuilat automat iar in functie de care face primul throttle se pierde din performanta.

The good part e ca la ambele sunt la 90*C throttle-ul. The bad one e ca frige la oO dar puse pe un cooling pag mai castigi 3-5 grade mai ales daca are sub intrarea de aer si din cate stiu la lenovo e pe centru si sub adica la fix.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,055
Threads: 19,887
Posts: 609,066
Total Online: 324

Newest Member: justmejim

Latest Threads
- by LAB501
- by Boggy
- by Kspic
- by Iubitel

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 09:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.