lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 18-12-2009, 20:08   #1
Bebe
Member
 
Bebe's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti - Berceni
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default Probleme in 3D

Salut, am si eu o nelemurire.
Acum cateva zile, un prieten mi-a dat un sistem antic sa mai adaug cate ceva la el, ca sa ruleze, cat de cat, jocurile mai noi. Zis si facut. 1 GB DDR 2 in plus si un 2600XT aruncat in placa de baza (pana acum folosea video on board). Reinstalez win-ul (win 7 32 biti), bag drivere, arunc si niste jocuri pe HDD, bag si un antivirus....toate bune si frumoase. Ba mai mult, m-am si jucat cateva ore pe el, ca eu nu prea le am cu joacele, dar in seara aia parca prinsesem gustul. Acum incepe calvarul:
Ii duc omului sistemul acasa, ii montez toate cablurile si-i dau drumu'. Parca nu mai era acelasi sistem, adica pornea greu, intra greu in jocuri, sacada....practic nu puteai sa te joci.
Il iau inapoi acasa, il bag in priza, il cuplez la monitorul meu....merge brici.
Ma duc cu el inapoi (ca stam relativ aproape) si face la fel, adica merge infect.
De la ce poate fi? adica de ce la mine merge ok si la el nu?
Monitorul lui e un Horizon 7005 L cumparat acum 2 saptamani, cred, sigilat...tot tacamul.
Monitorul meu e un Horizon de 22''. Si pe monitorul meu si pe al lui aveam aceeasi rezolutie, 1280/1024.
Recunosc ca nu am probat monitorul cand l-am luat, adica doar l-am pornit sa vad ca nu are pixeli morti si cam atat, nu am avut timp si pentru 3D, dar ma indoiesc sa fie de la monitor.
Este posibil sa fie de le reteaua electrica? El sta in Popesti, la curte si in ultima vreme s-a construit in prostie in jurul lui, iar reteaua electrica a ramas aceeasi. Plus ca acum fiind iarna, are in priza o gramada de chestii (niste calorifere electrice, ca are copii mici, un pom de craciun...bla bla bla).
Chiar nu gasesc nici o explicatie.
__________________
i3 540 / Zerotherm FZ120 / Gigabyte P55 USB3 / Corsair 2x2 GB DDR 1600 / Asus GTS 250 DK TOP / WD 1.8 TB storage / Antec NSK6000 / Seasonic M 620W / Horizon 2206SW / Microlab SOLO 7c / HP C5280
Contact: 0726.35.62.83

Last edited by Bebe; 18-12-2009 at 20:14.
Bebe is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 20:21   #2
All24
Senior Member
 
All24's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Buzau
Posts: 850
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to All24
Default

Daca are vreun calorifer in aceeasi priza cu calculatorul ar fi normal sa nu porneasca deloc. Dar asta depinde de sursa. O sursa de calitate nu porneste cand nu are destul curent.
__________________
Same song and dance
All24 is offline   Reply With Quote
Old 18-12-2009, 20:35   #3
Bebe
Member
 
Bebe's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti - Berceni
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Din cate am vazut eu, avea doar sistemul si monitorul in prelungitorul ala. Acum nu stiu de unde se alimenteaza prelungitorul ala, sau daca mai are ceva bagat in priza...
Sursa este no name (460W), dar la mine merge ok. Eu zic ca e buna sursa pentru configuratia aia (Celeron 3.06 GHz, 2 GB DDR 2, 2600XT, Seagate 80 GB S-ata si un DVD-RW)
S-ar rezolva problema cu un UPS?
__________________
i3 540 / Zerotherm FZ120 / Gigabyte P55 USB3 / Corsair 2x2 GB DDR 1600 / Asus GTS 250 DK TOP / WD 1.8 TB storage / Antec NSK6000 / Seasonic M 620W / Horizon 2206SW / Microlab SOLO 7c / HP C5280
Contact: 0726.35.62.83
Bebe is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2009, 23:16   #4
Bebe
Member
 
Bebe's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti - Berceni
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu isi da nimeni cu parerea? Chiar nu vrea sa ma ajute nimeni?
__________________
i3 540 / Zerotherm FZ120 / Gigabyte P55 USB3 / Corsair 2x2 GB DDR 1600 / Asus GTS 250 DK TOP / WD 1.8 TB storage / Antec NSK6000 / Seasonic M 620W / Horizon 2206SW / Microlab SOLO 7c / HP C5280
Contact: 0726.35.62.83
Bebe is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2009, 23:29   #5
glaser
rulăr
 
glaser's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: In your mind
Posts: 625
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

O idee am eu.Ia monitorul lui la tine si vezi daca problema persista.Dar banuiesc ca ai incercat deja metoda asta.
__________________
Quote:
Originally Posted by matose View Post
Nebuni si maniaci nu sunt multi, dar toti sunt aici !
Singuratatea naste monstri
glaser is offline   Reply With Quote
Old 21-12-2009, 23:40   #6
poparamiro
offline
 
poparamiro's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,860
Mentioned: 24 Post(s)




Default

Trebuie sa probezi un ups sau o sursa solida si te convingi.
poparamiro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Probleme hardware poparamiro Cutia de sub birou 2778 22-05-2018 09:18
Probleme Nokia N73 Kimi Telefoane mobile si alte gadgeturi 8 13-03-2010 19:23
Probleme overclocking poparamiro Overclocking & benchmarking 74 31-01-2010 14:58
Probleme HDD EUgen Memorii & stocare 4 17-12-2009 20:45
Probleme Raptor? h3x0r Memorii & stocare 2 26-08-2009 12:47

 
Forum Stats
Members: 7,770
Threads: 18,954
Posts: 586,746
Total Online: 414

Newest Member: Spreader

Latest Threads
- by Nomood
- by matose
- by Monstru
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.