lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 31-07-2015, 12:37   #781
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,619
Mentioned: 106 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by rob View Post
Pentru ce jocuri? Jocurile cu suport DX12 încă nu au apărut. La configuraţia ta o să ai diferenţe insignifiante intre DX11 şi DX12 oricum.
Si, cam ce configuratie ar trebui sa am ca sa observ diferente vizibile DX11 vs DX12?

Comparativ cu exact ce este actual in "PC-ul meu".

Last edited by DjLeco; 31-07-2015 at 12:44.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 12:45   #782
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,112
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

@DjLeco: Citez din articolul ăla: "In many games and genres, particularly on PCs with fast CPUs, the most noticeable effect could well be a decrease in CPU usage and power consumption". Atât. DX12 ajută acolo unde procesorul nu face faţă, ceea ce nu e cazul tău. Acelaşi lucru făcea şi Mantle de la AMD, la care nu sunt sigur, dar am impresia că au renunţat.

@brhams: Google is your friend:
1. Microsoft Edge Downloads Folder - Change in Windows 10
2. How to Show Hidden Files and Folders in Windows 10
__________________
Something happened
Something happened

Last edited by Rob˙; 31-07-2015 at 12:50.
Rob˙ is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 12:59   #783
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,418
Mentioned: 524 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Convinge-ma te rog ca MAC OSX este mai bun decit Windows pentru jocuri.
Lasa-l ma.
Daca nu futi in gura Micromoale la fiecare thread de sistme de operare si un nimeni. Un nimeni, ai auzit?
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 13:09   #784
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,456
Mentioned: 63 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

N-am inteles isteria asta cu shared info...
In primul rand, si la windows 8 si 8.1 am facut la fel la instalare.
- local user (deci no microsoft account)
- disable send statistics si get data from internet stuffs
- uninstall/unpin from start menu la aplicatii inutile sau care nu le folosesc
- disable firewall, smart screen, windows defender si notificarile aferente.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 13:20   #785
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,619
Mentioned: 106 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by rob View Post
Atât. DX12 ajută acolo unde procesorul nu face faţă, ceea ce nu e cazul tău. Acelaşi lucru făcea şi Mantle de la AMD, la care nu sunt sigur, dar am impresia că au renunţat.
Bun, pai in cazul asta, vind 3770K si iau un K-Kt de celeron, fac si economie de bani...

Deci, tot e bun DX12...

Glumesc.

Ma intereseaza sa ruleze smooth si calitativ optic pe DX12, jocurile ce vor fi facute sub DX12.

Am jucat aseara nitel Witcher 3 si parca exista mici cresteri de frame-uri, 2-3, oricum cu absolut tot maxim, inclsuiv Nvidia Hair si restul, sint peste 40 frames per second.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 13:20   #786
brainiac24
Senior Member
 
brainiac24's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Brașov RO / Oxford UK
Posts: 415
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am făcut upgrade ieri de la Win 8.1 pe laptop și a durat destul de mult pregătirea instalării (mi-au ieșit peri albi). Nici nu mă așteptam să îmi placă atât de mult apps-urile non-fullscreen.

Problemele mele majore sunt cu OneDrive (au scos chestia cu smart files în care puteai să vezi toate fișierele din OneDrive în FileExplorer fără să le descarci și nu pot accesa documentele decât din browser) și cu driverul de TouchPad de la Asus (nu pot dezinstala versiunea veche, nici să fac upgrade la cea nouă). Clar îmi recunoaște gesturile (când dau cu două degete nu se întâmplă nicio mișcare a cursorului), dar nu reacționează + nu pot deschide aplicația. Este o problemă care nu se manifestă doar la mine, conform acestui thread pe reddit.

Aș face un clean install, dar mâine zbor înapoi în UK să merg la muncă și timpul deocamdată e un lux + am nevoie de laptop în "starea" actuală.
brainiac24 is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 13:52   #787
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

@brainiac24 : Asa mi-a facut si mie, dar am inchis tot si am luat-o de la capat! A mers foarte repede a doua oara!
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 13:57   #788
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tîrgu Mureş
Posts: 9,025
Mentioned: 258 Post(s)


Default

va mai las sa va buguiti si apoi il pun si eu
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 14:10   #789
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Marmota View Post
Dar cum se face totusi un clean install?

Cu acel MediaTool, se creeaza USB stick si se instaleaza.
La final el automat valideaza ca tu ai facut activare la windows prin upgrade si iti activeaza si clean installul?
Ai vrea tu.
Nu merge decat upgrade daca vrei sa ai windowsul validat. In timpul upgrade ului iti mai cotrobaie MS prin spatiul de stocare sa vada cat pornache ai vazut ))
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 14:37   #790
Marmota
Ancient friend
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 296
Mentioned: 14 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Gata si Win 10 Pro, clean install.
Cum ai reusit? Ce metoda?
Marmota is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 15:15   #791
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,619
Mentioned: 106 Post(s)

PC-ul meu

Default

Deci:

Intii am upgradat direct din windows bootat, sistemul initial Win 8.1 (Pro) direct de pe CD, fara sa folosesc niciun serial, dai skip cind cere serial, sau nu scrii nimic si dai next.

Am debifat checking for updates, s-a instalat si a upgradad tot la Win 10 Pro, pastrind toate aplicatiile anterioare deoarece am selectat Keep applications, sau ceva de gen.

Am verificat si era activat.

Apoi am restartat, am dat boot from CD, nu am bagat serial (skip), si am ales partitia initiala pe care am formatat-o cu ajutorul CD.

S-a instalat fara sa bag niciun serial, am instalat tot hardware-ul, am dezinstalat toate softurile si programele din el pe care NU le folosesc si s-a activat singur.

Last edited by DjLeco; 31-07-2015 at 15:32.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 15:42   #792
SorinFCS
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 196
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Voi cand luati o fereastra (de exemplu fereastra cu mycomputer sau cu firefox/chrome) si o mutati in stanga sau in dreapta, va apare doar un chenar (adica marginile sunt conturate si pot fi miscate in stanga si in dreapta, dar interiorul ramane in aceeasi pozitie si cand muti in stanga sau in dreapta, acel spatiu este gol)?
Nu prea imi place acest lucru.
Exemplu: http://oi57.tinypic.com/359ik5c.jpg
SorinFCS is online now   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 15:48   #793
Steve-o
Ancient friend
 
Steve-o's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: la bloc
Posts: 5,717
Mentioned: 41 Post(s)

PC-ul meu

Default

Când vreau să instalez ultimele drivere pentru 280X (15.7.1) îmi dă freez exact după ce apare în căsuța "installing driver..." și nu mai pot face nimic. Am încercat uninstall/clean wipe din Safe Mode, etc, nimic. Același comportament. Încept să mă plictisesc de tâmpenia asta de Windows...
__________________
Steve-o is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 15:50   #794
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by SorinFCS View Post
Voi cand luati o fereastra (de exemplu fereastra cu mycomputer sau cu firefox/chrome) si o mutati in stanga sau in dreapta, va apare doar un chenar (adica marginile sunt conturate si pot fi miscate in stanga si in dreapta, dar interiorul ramane in aceeasi pozitie si cand muti in stanga sau in dreapta, acel spatiu este gol)?
Nu prea imi place acest lucru.
Exemplu: http://oi57.tinypic.com/359ik5c.jpg
Nu!! Ai ceva setat economic mode de ti face asa, presupun...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 15:59   #795
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Deci:

Intii am upgradat direct din windows bootat, sistemul initial Win 8.1 (Pro) direct de pe CD, fara sa folosesc niciun serial, dai skip cind cere serial, sau nu scrii nimic si dai next.

Am debifat checking for updates, s-a instalat si a upgradad tot la Win 10 Pro, pastrind toate aplicatiile anterioare deoarece am selectat Keep applications, sau ceva de gen.

Am verificat si era activat.

Apoi am restartat, am dat boot from CD, nu am bagat serial (skip), si am ales partitia initiala pe care am formatat-o cu ajutorul CD.

S-a instalat fara sa bag niciun serial, am instalat tot hardware-ul, am dezinstalat toate softurile si programele din el pe care NU le folosesc si s-a activat singur.
Aia, system reserved, presupun ca nu s-a sters, de aia ti-o fi mers...Stii ceva in sensul asta? Asta , asa de chichi mai mult ca nu-i mai fac nimic, e bine ce am acum...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 16:08   #796
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,619
Mentioned: 106 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Steve-o View Post
Când vreau să instalez ultimele drivere pentru 280X (15.7.1) îmi dă freez exact după ce apare în căsuța "installing driver..." și nu mai pot face nimic. Am încercat uninstall/clean wipe din Safe Mode, etc, nimic. Același comportament. Încept să mă plictisesc de tâmpenia asta de Windows...
Eu zic ca te-ai saturat de driverele Rosiilor...

Glumesc.

Quote:
Originally Posted by ManuT View Post
Aia, system reserved, presupun ca nu s-a sters, de aia ti-o fi mers...Stii ceva in sensul asta? Asta , asa de chichi mai mult ca nu-i mai fac nimic, e bine ce am acum...
Ce system reserved?

Inainte de instalarea finala, clean, am formatat partitia pe care am avut instalat Win 8.1 upgradat la Win 10, deci CLEAN install.

Last edited by DjLeco; 31-07-2015 at 16:15.
DjLeco is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 16:11   #797
Rob˙
Ancient friend
 
Rob˙'s Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Bucuresti
Posts: 3,112
Mentioned: 109 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by ManuT View Post
Nu!! Ai ceva setat economic mode de ti face asa, presupun...
N-are a face.

@Steve-o: încearcă întâi sa cureți cu DDU și apoi bagă noul driver.
__________________
Something happened
Something happened
Rob˙ is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 16:13   #798
SorinFCS
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 196
Mentioned: 3 Post(s)


Default

@ManuT am pc, nu laptop, nu am nimic pe economic...
Nu stiu de la ce poate fi, dar este enervant...
SorinFCS is online now   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 16:15   #799
[email protected]
Senior Member
 
M@nu's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 8,274
Mentioned: 135 Post(s)


Default

Ceva setare din windows ul anterior?
Stiu ca pe xp aveam ceva de genul...
M@nu is offline   Reply With Quote
Old 31-07-2015, 16:17   #800
SorinFCS
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 196
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Am facut clean install si nici nu m-am logat pe contul microsoft...

Si mai am o intrebare, cum fac sa blochez ecranul (lock screen)?
In windows 7 aveam la start buton LOCK, acum?...
SorinFCS is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows 8 madalin Software 1143 07-05-2018 08:31
Windows chel suzuki Overclocking & benchmarking 33 17-07-2014 13:10
Problema Windows TokyoMode Procesoare si chipseturi 5 05-05-2014 16:53
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 18:38
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 20:03

 
Forum Stats
Members: 7,997
Threads: 19,655
Posts: 603,919
Total Online: 246

Newest Member: Otytzy

Latest Threads
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 07:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.