lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-01-2021, 16:31   #1
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default Monitor care licăre

Salut . Am cumparat un monitor de pe Pc Garaj - un Gigabyte de 31,5 inch ,2k,165Hz,panou VA, Freesync - si am urmatoarea problemă: când activez freesyncu din softul placi video (Saphire Nitro+ Rx Vega 64 ) imi licăre imaginea (ceva de genu cam ar face un bec in timp ce scade tensiunea pe rețea- scade ,si creste intensitatea ), dar la modu fin . Oare sa fie din cauza placi video pentru ca am mai incercat pe un monitor cu acceleași specificații dar de la Asus si face la fel ?
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 16:55   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 6,379
Mentioned: 255 Post(s)

PC-ul meu



Default

Update driver, update firmware. Intreaba pe google
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 16:58   #3
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am incercat toate astea ....cred ca ori ii placa video cu probleme ori ceva setare ....
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 17:03   #4
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 511
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

daca ai incercat cu al monitor inseamna ca nu e de la monitoare nu ?
Este placa video sau cablu
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 17:25   #5
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Cablu l-am schimbat .Face numai in jocuri si numai cu freesincu activat din Radeon Softare...pe monitor ii tot timpul activat ....am setat monitorul sa imi arate fps-ul la care lucra ....iar cind activez freesyncu tot sare dintre frecventa afisata de monitor si cea care o arata Riva Tuner si cred ca de acolo apare licarirea
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 19:37   #6
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 511
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

incearca display port
incearca fara sa pui fps si inchide riva tuner si tot ce tine de monitorizare, vezi daca mai face
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 19:54   #7
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Pe displayport îi pus monitoru dar am rezolvat până la urma ...am reinstalat driveru la placa video si acum merge corect ... cred ca am facut eu ceva setari aiurea. Multumesc de ajutor .
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 20:08   #8
jok3r4u
Senior Member
 
jok3r4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Timisoara.
Posts: 890
Mentioned: 11 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to jok3r4u
Default

hmm, am si eu problema asta de vreo 2 luni, o sa incerc si eu un clean install [emoji28]


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
eat. lift. misc. sleep. repeat
jok3r4u is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 20:13   #9
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Talking

Quote:
Originally Posted by jok3r4u View Post
hmm, am si eu problema asta de vreo 2 luni, o sa incerc si eu un clean install [emoji28]


Sent from my iPhone using Tapatalk
La mine a mers ....si m-am chinuit de 2 saptamâni să ii dau de cap, am cumparat un monitor Asus si l-am returnat pentru problema asta crezând că are el o problema , dar sa dau un reinstal nu mam gândit.

Last edited by calin_ci; 24-01-2021 at 21:10.
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 20:20   #10
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 511
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

poate ati activat anti lag sau sharpness
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 20:35   #11
mike_1
Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 186
Mentioned: 5 Post(s)


Default

incearca sa folosesti aceasta solutie - https://www.reddit.com/r/nvidia/comm...gsyncfreesync/

la mine a functionat.
mike_1 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-2021, 21:07   #12
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by billytwinner View Post
poate ati activat anti lag sau sharpness
Mda ....sigur erau active ........asta e..macar monitoru asta nu are asa mare bleeding...Asusu era groaznic ....e nasol sa ai n`spe mii de tehnologii sa fie toate compatibile si sa nu iți mearga.
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2021, 11:53   #13
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Problema rezolvata pe jumate . Am o tastatura cu butoane de reglaj volum, dupa ce am reinstalat driveru placi video freesyncu merge ok , dar acuma cand apas pe butoanele de reglaj volum de pe tastatura (numai butoanele de reglaj volum ..pe restu nu face ) in unele jocuri imi dispare semnalul din placa video spre monitor si reapare la 2 secunde dupa ce am nu mai apas butoanele sau in altele imi licare ecranul dar numai in jocuri face si numai daca am freesyncu activat . Am incercat sa schimb cablu DP,sa alimentez din alte prize calculatoru si monitoru ,sa inversez in priza stecheru ,sa reinstalez placa de sunet ,sa reinstalez placa video , si tot asa face .....inebunesc ..

Last edited by calin_ci; 25-01-2021 at 11:57.
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2021, 12:54   #14
alinn28
Member
 
alinn28's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Giurgiu
Posts: 219
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

E greu de crezut sa fie din tastatura ceva. Asa ceva am patit cu un laptop peste care am varsat o cana de cafea, devenea ecranul negru cum intram intr-un joc dar a 2-a zi si-a revenit si merge bine merci in continuare.
alinn28 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2021, 14:10   #15
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by alinn28 View Post
E greu de crezut sa fie din tastatura ceva. Asa ceva am patit cu un laptop peste care am varsat o cana de cafea, devenea ecranul negru cum intram intr-un joc dar a 2-a zi si-a revenit si merge bine merci in continuare.
Nu am varsat nimic pe ea ....nu stiu ce sa ii mai fac .....o sa reinstalez totul probabil desi aasa mi de lene ..
calin_ci is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2021, 14:23   #16
billytwinner
Senior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 511
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu

Default

E o problema de driver, schimba placa video sau cauta un driver mai vechi fack amd
billytwinner is offline   Reply With Quote
Old 25-01-2021, 20:06   #17
calin_ci
Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Se pare ca nu se inteleg driverile de placa video cu cel de la tastatura ........reinstalez totul sa vad ....
calin_ci is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UPS - de care? mbc Carcase si surse 23 24-10-2018 11:36
E Scandal! Active Shooter ? FPS-ul în care e?ti un dement care împu?c? civili cu non? LAB501 Nivelul2 0 27-05-2018 17:22
Problema activare AMD FreeSync pe Monitor si placa care suporta asa ceva [Wanted] Open discussions 4 11-01-2017 00:18
GigaWorks T20 vs Logitech Z520 care pe care? puff0086 Periferice 9 12-06-2011 16:29

 
Forum Stats
Members: 9,003
Threads: 24,046
Posts: 715,147
Total Online: 1803

Newest Member: davidandrei0503

Latest Threads
- by Arise
- by Kspic
- by Steve-o

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 05:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.