lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-09-2018, 10:50   #2821
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,332
Mentioned: 99 Post(s)




Default

Nu stiu ce dracu s-a intamplat dar aberati in ultimul hal, poti sa dai cu mama acetonei si nu are nici pe dracu, preferabil foloseste qdc varianta wd-40, iar referitor la ram e o chestie de windows plus cpu-z, memorie apare disponibila si functionala.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 10:54   #2822
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Conform spd din bios am 2 placute,una week 26/2017,a doua week 27 /2017.oricum le as pune pe cea din week 27 nu o vede.aseara am lăsat-o doar pe cea "invizibila" ,din 27,cpu-z zice că am 8GB la tabul memory dar la tabul spd nu vede nimic pe nici un slot.idem și Aida 64.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 10:55   #2823
Dacus
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Bucuresti
Posts: 97
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Iubitel dixit.

Nici mie nu-mi apar īntotdeauna detaliile de la memorii īn CPU-Z.
Ce contează apare īn Windows Settings - About - Device Specification - Installed Ram
__________________
"Spatiul public e ala care nu dispare daca trag eu serverul din priza. - Monstru dixit"
Dacus is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 11:05   #2824
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Iubitel,am reinstalat windoza,nou,clean,luat de la microsit de pe site.am instalat specy,ăla vede ambele dimuri,pānă și tabela cu latențele o vede,o sa pun un print diseară...la ce wd te referi,din ăla auto?

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 11:18   #2825
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dacus și tu tot pe ryzen pățești asta?

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 11:35   #2826
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,332
Mentioned: 99 Post(s)




Default

https://www.emag.ro/spray-tehnic-wd-.../pd/DWTJYMBBM/

Iti creezi probleme singur, memoria e functionala, e disponibila spre alocare in windows, care e problema ta, ca nu vezi tab-ul spd in cpu-z? Jeez
__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:21   #2827
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,233
Mentioned: 677 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by bebe_sorin30 View Post
in bios e ok,in windows la fel,ibt il trece,windows memory diagnostic e pass,in jocuri imi incarca 10gb de ram din 16...daca o scot pe cea care o vede cpu-z zice ca am 8 GB in tabul memory dar la spd toate sloturile goale.
Quote:
Originally Posted by Iubitel View Post
Iti creezi probleme singur, memoria e functionala, e disponibila spre alocare in windows, care e problema ta, ca nu vezi tab-ul spd in cpu-z? Jeez
+1, atat timp cat BIOS-ul o vede, n-ai BSOD, memoria e alocabila (10gb din 16, (poti verifica cu Prime95 sau Intel Burn Test o incarcare maxima)) nu vad unde-s problemele.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:33   #2828
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Totul a inceput cu acu vreo săptămānă cu 2 bsod-uri ,fara blues screen,direct restart.la al 3 lea nu a mai pornit,adică pornea doua secunde și se oprea.i-am dat reset bios și a luat-o,atunci am văzut că nu mai vede o plăcuta de RAM in cpu-z.daca nu făcea loop-urile acelea nici nu observam .tot atunci am văzut si că a apărut și un nou bios.o să o las doar pe cea suspectă pentru cāteva zile.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:34   #2829
war4peace
VIP
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 7,231
Mentioned: 227 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Verifică cu Thaiphoon Burner şi gata.
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:42   #2830
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

După upgrade bios nu am mai luat bsod.am reinstalat Windows in ideea că e ceva bușit in el,și de asta și cpu-z și Aida nu vede un dimm.pe urmă m-am convins că unul e cu probleme indiferent īn ce slot il pun.habar nu am cum citesc programele astea doua informațiile ,din bios,din Windows?dar "specy"vede inclusiv tabela cu latențele dimului.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:46   #2831
Jim Beam
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Brasov
Posts: 226
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

De curiozitate, am pornit si eu CPU-z si imi vede doar un dimm, lol. Ma doare la banana, windows-ul si linuxul imi vede tot ram-ul. Software facut pe ghenunche..
Jim Beam is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:50   #2832
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

War4peace mulțumesc de program o sa-l instalez diseară sa vad ce zice.o să o probez pe o platforma Intel in weekend și de zice tot așa o să o las in plata Domnului.

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:52   #2833
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Jim beam dacă ești tot pe ryzen e cam clar si pt mine...

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 12:58   #2834
Jim Beam
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Brasov
Posts: 226
Mentioned: 4 Post(s)

PC-ul meu

Default

nu, z370 cu 8700k
Jim Beam is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 13:31   #2835
bebe_sorin30
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pfff ,și cāt am mai blestemat!

Trimis de pe al meu Redmi Note 3 folosind Tapatalk
bebe_sorin30 is offline   Reply With Quote
Old 13-09-2018, 14:02   #2836
Dacus
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Bucuresti
Posts: 97
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by bebe_sorin30 View Post
Dacus și tu tot pe ryzen pățești asta?
Nu. Pe Intel I7 4770K și Z97.
CPU-Z face figuri.
__________________
"Spatiul public e ala care nu dispare daca trag eu serverul din priza. - Monstru dixit"
Dacus is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2018, 11:43   #2837
cerulliber
Member
 
Join Date: Aug 2018
Location: Bucharest, Romania
Posts: 176
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe z77 pot sa pun un ssd m.2 ca stocare sau raman pe sata?

Speec din profil
__________________
foloseste codul YTRSPZ9FQE pe evga.com si castigam amandoi
cerulliber is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2018, 11:45   #2838
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,703
Mentioned: 1060 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

M.2 Sata doar.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2018, 16:38   #2839
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,531
Mentioned: 57 Post(s)

PC-ul meu

Default

Se poate folosi placa de extensie si moda bios-ul in care sa-i bagi modulele dar chipul de bios tre sa fie obligatoriu de 128Mbit (16MB) si aia tine de placa de baza. Overall e tiganeala asa ca mai bine faci upgrade daca chiar ai nevoie de IOPS sporit.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2018, 01:24   #2840
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,132
Mentioned: 111 Post(s)

PC-ul meu



Default static shit sound

mda ,se pare ca am un ghinion incredibil.
Azi dupa ce am terminat de instalat win+ ce mai era nevoie am zis sa pun castile pc 350SE in functiune .
Cum placa de sunet de pe Asrock extreme 4 se lauda cu 600ohm si calitate mult peste vechile implementari ,nu aveam de cat sa fiu incantat mai ales ca sennheiser-le necesita cam 150-200ohm ca sa mearga cum trebuie .
Dupa conectare in timp ce miscam cursorul pe un tab de google am inceput sa aud un sunet oribil...
Deci plin de sunet static de toata jena si in CS GO cu cat am mai multe fps cu atata e mai rau.
Practic imposibil de folosit casti sau chiar sistemul audio ,se aude incredibil de tare indiferent de volum.

Ce placi de baza aveti pe z270 si PSU?
care poate sa testeze daca are sunet static ?

ma dispera in asa hal incat imi vine sa-l arunc .
O sa pun si la ''probleme hardware'' poate raspunde careva
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,050
Threads: 19,861
Posts: 608,361
Total Online: 326

Newest Member: TzapInferno

Latest Threads
- by LAB501
- by Boggy
- by Monstru
- by ryo
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 06:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.