lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-09-2018, 20:07   #1
bittersweet
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 10
Mentioned: 1 Post(s)


Default Placa retea Win Server 2012

Salut,
Stie cineva o placa de retea pe PCI-X 1 care sa aiba drivere functionale pe Windows Server 2012?

M-am ars cu schimbarea placii de baza pe un server, si se pare ca driverele Intel pentru I219V nu merg pe aces OS.

E chiar urgent. Orice ajutor e binevenit. Sau daca stiti o metoda sa reusesc sa instalez drivere pt placa de retea onboard.

Multumesc.
bittersweet is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2018, 20:37   #2
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,336
Mentioned: 35 Post(s)

PC-ul meu



Default

Intel pro 1000 merge mai pe orice. PCI-X nu e slotul ala antic?

https://www.intel.com/content/www/us...-products.html
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 23-09-2018, 12:19   #3
nikalai
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 183
Mentioned: 10 Post(s)


Default

@bittersweet M-am lovit si eu de aceeasi problema in urma cu juma' e an. Teoretic solutii exista dar e mult de bibilit. click
Io is prea batran ca sa mai am rabdare cu asa ceva. Am cumparat cu 50 de lei de pe OLX Intel I210-T1 Network Adapter E0X95AA. Confirm ca functioneaza pe Windows Server 2012 / Windows Server 2013 / Freenas / Unraid.


Ulterior s-a casat un server vechi HP la munca si am primit un HP NC360t. Este PCIe x4 dar io am montat-o intr-un slot X1. Merge si asta fara nici un fel de problema pe distrubutiile mentionate mai sus.
Gasesti la cgavrilas pe okazii la 100 de lei. Io am luat de la ei un DELL H200. Are cele mai bune preturi.

Spor!
nikalai is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 18:41   #4
bittersweet
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 10
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Am incercat solutia din link, dar din pacate nu a functionat, nu stiu de ce. Imi zice ca nu gaseste placa de retea Intel instalata in sistem. Desi sunt sigur ca placa de baza are integrata solutie Intel.

Pana la urma am comandat Intel Ethernet Server I210-T1. Maine sper sa vina, sa-i fac si proba.
bittersweet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
placa de retea GIGABYTE GC-WB867D-I blue34 Periferice 0 13-11-2014 10:48
Recomandare placa de retea wireless alinescoo Periferice 22 18-01-2013 14:44
Placa de retea integrata arsa? Boggy Periferice 6 03-05-2011 23:36

 
Forum Stats
Members: 7,941
Threads: 19,457
Posts: 598,536
Total Online: 359

Newest Member: Matt2234

Latest Threads
- by Monstru
- by Monstru
- by Monstru
- by DjLeco

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 00:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.