lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-09-2009, 13:31   #221
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

La ce frecvente ai rulat ? Aveai procese multe ?
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 13:35   #222
tonito
Senior Member
 
tonito's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 839
Mentioned: 4 Post(s)


Default

ai screenshot cu 13k si 7k score?
tonito is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 13:59   #223
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,526
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Quote:
Originally Posted by Stefun View Post
Ce ar putea determina o scadere a punctajului 3dmark06 de la aproape 13k puncte la 7k puncte?
Mentionez ca temperaturile sunt ok si punctajul procesorului e tot ok.
Ai uitat setata prin drivere vreo optiune de AA si/sau AF
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 18:14   #224
Theo
Senior Member
 
Theo's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Theo Send a message via Skype™ to Theo
Default

Ca idee, cat costa un pot LN2 din cupru, ma intereseaza ceva bun. Si sa includa tot, izolatie, prindere, etc. Agentul de racire nu e problema.
Theo is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 18:22   #225
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,528
Mentioned: 560 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Pretul unui tub pentru LN2 poate varia intre ~125 Euro (semi-solid, baza de cupru si teava de aluminiu) si ~ 300-400 Euro (solid, o singura bucata, cupru). Evident, in USA pretuirle pot fi mai mici, dar transportul unei bucati de cupru de 1-2KG din USA in Europa aduce pretul la acelasi nivel, din pacate. Oriunde intre preturile astea, prinderea si izolatia tubului sunt incluse. Pana acum am adus in general tuburi semi-solide, deoarece sunt destul de eficiente si sunt ieftine. Daca vrea cineva tub, tot ce trebuie sa faceti este sa imi dati un PM si ma pot interesa ce mai au baietii disponibil pe afara, sau ce oferte mai imi fac (cumparand de ceva vreme, am anumite discount-uri )

Trebuie avut in vedere ca pentru azot este necesar si un termometru digital foarte precis, cu sonda K, capabil sa masoare pana la -200 oC. De asemenea, azotul lichid se transporta in vas Dewar. Cu gheata carbonica este mai simplu, un termometru nu este neaparat necesar deoarece temperatura nu necesita control, iar transporul se poate face in lazi frigorifice sau in lazi de polistiren, direct de la fabrica.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 23:28   #226
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am AVG si in paralel am pus KAV si se pare ca se inteleg. Inafara de ei, am Ad-Aware si Spyware Doctor. DAR nimic nu ma scapa de el.

AJUTOR!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	337
Size:	77.6 KB
ID:	1793  
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 23:31   #227
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Scoate cele 2 antivirusuri si instaleaza apoi avira cu update la zi si vezi daca merge !
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2009, 14:17   #228
kagula323
Senior Member
 
kagula323's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,211
Mentioned: 7 Post(s)




Default

Quote:
Originally Posted by DeDeRa View Post
Am AVG si in paralel am pus KAV si se pare ca se inteleg. Inafara de ei, am Ad-Aware si Spyware Doctor. DAR nimic nu ma scapa de el.

AJUTOR!!!

Si ca sa nu se restarteze in mijlocul scanarii poti da din Start -> Run -> si scrii comanda "shutdown -a" care o sa anuleze restartul la sfarsitul celor 30 de secunde .
kagula323 is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2009, 17:36   #229
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eventual ai putea sa fi mai atent la ce downloadezi, astfel nu vei mai avea nevoie de anti-virus :P
the dude is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2009, 17:43   #230
Stefun
Senior Member
 
Stefun's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 385
Mentioned: 0 Post(s)


Default

De curiozitate...ce SP ai?
Si inca ceva, cenzureaza si tu id-urile celor cu care vorbesti.
__________________
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
Oscar Wilde
Stefun is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 08:52   #231
Triplu_Z
Subzero Wins
 
Triplu_Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: OC Club
Posts: 2,998
Mentioned: 10 Post(s)

PC-ul meu



Default

Voi dormiti la ora asta ?
__________________


Quote:
DICE = Doing Incredibly Crazy Experiments
Triplu_Z is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 08:56   #232
Stefun
Senior Member
 
Stefun's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 385
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Unii dintre noi cica invata...pentru..."mariri"
__________________
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best."
Oscar Wilde
Stefun is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 09:30   #233
icsu
Ancient friend
 
icsu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,489
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to icsu
Default

Eu nu dormeam, scoteam muzica pt nunta de azi
icsu is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 09:08   #234
Theo
Senior Member
 
Theo's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to Theo Send a message via Skype™ to Theo
Default

Acum aproape ca am terminat de facut un pot, full cupru, singurul lucru de care mai am nevoie, si sper sa ma ajutati voi, sunt acele arcuri care le pun pe tija sus, la prindere. Nu gasesc deloc, si nu stiu nici ce rigiditate trebuie. Si mai am o intrebare, cam cat azot imi trebuie la o sesiune de overclocking? am facut rost de 10l pe saptamana, gratis + un dewar de toata frumusetea .
Theo is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2009, 14:31   #235
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 18,528
Mentioned: 560 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Poti lucra linistit fara arcuri, noi nu le folosim. Poti sa te descurci cu 10l de azot la o sesiune, deci...spor la treaba!
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2009, 21:41   #236
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tg. Mureș / Cluj Napoca
Posts: 9,428
Mentioned: 266 Post(s)


Default

Stiti careva o "metoda" de a "contracara" sunetul PIUU pe care il face fan controllerul cand pornesc pcu ? Si totusi sa mai am garantie la el...
(stiu ca cea mai simpla metoda e sa scot pur si simplu difuzoru de pe circuit dar nu e o solutie )

Last edited by Drazzy; 09-09-2009 at 21:52.
Drazzy is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 13:20   #237
jancone
Member
 
jancone's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Brrrrrrraila
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Baieti am o problema . Ieri din lipsa de treaba am decis sa-mi conectez calculatoru la TV . Toate buna si frumoase pana cand am vazut ca TV are doar iesire VGA pt calculator , iar eu am cablu DVI . Stiti cumva unde pot gasi un adaptor DVI to VGA [DVI mama - VGA tata am impresia] ? Se gaseste asa ceva la Media-galaxy ?
__________________
SB = Sandibel
jancone is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 13:50   #238
muffit
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 18
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Uite aici si aici . Sper sa fie ce cauti.
muffit is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 13:55   #239
icsu
Ancient friend
 
icsu's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,489
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to icsu
Default

Ia un adaptor dvi > vga . Nu ai la placa video? Daca vrei iti dau eu.
icsu is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2009, 16:40   #240
jancone
Member
 
jancone's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Brrrrrrraila
Posts: 77
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Multumesc mult . Am rezolvat pana la urma problema . M-am uitat pe cutia de la placa video si am constatat ca aveam si eu unul . L-am cautat vreo 30 de minute si l-am gasit intr-un final in cutia de la sursa . Revin un pic mai tarziu cu poze

LE : am venit cu pozele

- omu'care inca mai credea in "the american dream"
- KGB si-a lasat amprenta asupra lui Niko ))))
- lunatic
__________________
SB = Sandibel

Last edited by jancone; 10-09-2009 at 16:57.
jancone is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,337
Threads: 21,573
Posts: 647,760
Total Online: 436

Newest Member: Bogdan96

Latest Threads
- by Monstru
- by Kspic
- by matose

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 03:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.