lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23-05-2010, 00:45   #81
495
Senior Member
 
495's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Preston, UK
Posts: 1,903
Mentioned: 38 Post(s)

PC-ul meu

Default

poate ca nu ai ultima versiune de fraps, sau poate e dezactivat, apasa f5 si f12 in joc.
__________________
495 is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 00:47   #82
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

versiunea ce-o am e 2.9.1
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 00:50   #83
495
Senior Member
 
495's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Preston, UK
Posts: 1,903
Mentioned: 38 Post(s)

PC-ul meu

Default

mai ai pana la 3.2.2

http://www.fraps.com/download.php
__________________
495 is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 00:58   #84
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Merge acuma !
Ms!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BFBC2Game 2010-05-23 00-57-01-03.jpg
Views:	243
Size:	482.8 KB
ID:	8808  

Last edited by dorubm; 23-05-2010 at 01:06.
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 01:07   #85
KashunatoR
Senior Member
 
KashunatoR's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Tg-Jiu
Posts: 1,416
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

dorule te joci singleplayer ca tocilarii ahahahaha
__________________
"Am inima-mpietrita, nici iubirea nu intra/
Si apas pe tragaci cand imi intra NEGRU-n tinta"
KashunatoR is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 01:08   #86
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ma antrenez acuma...
LE: sa nu ma intrebati de ce am doar atatea fps-uri ...am doar o placa montata in sistem acuma )

Last edited by dorubm; 23-05-2010 at 01:31.
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 01:08   #87
495
Senior Member
 
495's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Preston, UK
Posts: 1,903
Mentioned: 38 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cp!

Dar ce e cu rezolutia aia? Pe ce setari joci?
__________________
495 is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 01:10   #88
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe asta de mai jos:
LE: chiar eram curios cate fps-uri imi merg cu o placa ...maine o sa vad sper si cu doua
Ma repet : dar tare mult imi plac culorile la ATI!
Azi am incercat sa setez aceeasi culoare pe ambele sisteme-la desktop background ...drept e ca unu e cu un nvidia (GTX285) si altul cu un ATI (5970), plus ca la un sistem am un NEC iar la celalalt un Acer ...nici cum nu am reusit sa scot aceeasi culoare
La ATI sunt culorile mai vii parca ...Ar trebui sa vad daca si pe sistemul nvidia daca as pune un 5970 monitorul ar scoate aceleasi culori ...dar nu prea am timp de exp...

O intrebare :
si voi aveti pixelul ala mort in dreapta jos aproape de margine ...in joc? se vede alb in prima poza ce-am pus-o

Quote:
Originally Posted by 495 View Post
Cp!

Dar ce e cu rezolutia aia? Pe ce setari joci?

Daca nu trebuia sa micsorez poza ...se vedea mai bine efectul rezolutiei si al AA...de aceea se vede asa puscat in atasament

Inca o intrebare: este vreun bench...la jocul asta sa vad cu ce fps-uri merge ( min , aver. si max )? in plus...de unde stiu ce dx foloseste?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BFBC2Game 2010-05-23 00-58-16-90.jpg
Views:	216
Size:	439.6 KB
ID:	8809  

Last edited by dorubm; 23-05-2010 at 01:35.
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 22:08   #89
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Acuma si cu ambele pe acelesi setari:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	res BFBC2Game 2010-05-23 21-59-11-81.jpg
Views:	218
Size:	208.9 KB
ID:	8832  
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 22:30   #90
the dude
Senior Member
 
the dude's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Scuze, dar, UATAFAC ? Se merita sa dai ~500 de coco doar pentru a avea ~ 60 de fps-uri in plus ?
the dude is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 22:40   #91
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca poti...de ce sa nu merite?
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 22:46   #92
mascotzel
Ancient friend
 
mascotzel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,478
Mentioned: 25 Post(s)




Default

da,da smecheria e ca daca inchizi frapsu,teoretic nu vezi nimic din ceilalti 500 coco
cel putin in jocul asta
gresesc?
mascotzel is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 22:48   #93
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu gresesti ...in aproape toate jocurile merge lejer un 5970 in rezolutie FHD pe maxim
Era mai mult o curiozitate de-a mea sa vad cum merg doua...
Apropo... sa nici nu va ganditi ca merg doua din astea fara o racire corespunzatoare pe doua sloturi alaturate...Cand ti-e lumea mai draga se blocheza in jocuri ( din cauza incalzirii lor ) ; De aceea mi-am si luat doua venturi din astea de mai jos sa se ocupe de dansele ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ultra kaze 21.jpg
Views:	207
Size:	308.6 KB
ID:	8833  

Last edited by dorubm; 23-05-2010 at 22:56.
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 23:10   #94
ropittbul
Member
 
ropittbul's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Bucuresti
Posts: 161
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to ropittbul Send a message via Skype™ to ropittbul
Default

Dap din cand in cand mai apare "pixelul" ala ratacit....
ropittbul is offline   Reply With Quote
Old 23-05-2010, 23:16   #95
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Initial credeam ca mi s-a ars un pixel la monitor...abia apoi am vazut ca doar in joc e problema...

LE:Azi am pus un 5970 pe sitemul al doilea cu Q9550 procesor si monitor NEC pe 19 " : am ramas surprins ce bine merge BBC2 cu detalii la maxim ( pe rez de 1280/1024 evident ); Inca o data am ramas placut surprins de procesorul asta Q9550 ; Am mai spus-o de mai multe ori...in jocuri nu cred ca e diferenta deloc mare intre sisteme cu procesoare din seria Q9xxx si cele din seria i7;

Last edited by dorubm; 25-05-2010 at 00:42.
dorubm is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2010, 12:46   #96
tphase
Senior Member
 
tphase's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Timisoara
Posts: 1,306
Mentioned: 17 Post(s)

PC-ul meu

Default

Implicit DXVersion = Auto, ceea ce inseamna ca pe placi capabile de DX11, va activa path render-ul DX11. In My Documents-ul user-ului tau, pe C-uri te duci pe CE-uri si ai acolo un folder C:\Users\userultau\Documents un folder BFBC2 si in el ai un fisier de configurare [nu mai retin numele] in care vei gasi linia DXVersion = ...

Poate fi:

Auto, 9, 10 sau 11. Tip, tot acolo in fisier vei gasi o linie Speakers = , si pune tu acolo manual cate speakere ai [sistem 5.1 pui 6], o sa sesizezi o imbunatatire a sunetului.

Alt Tip: Daca contorul lui FRAPS are background transparent, jocul ruleaza pe DX9. Daca are background negru, ca la tine, este DX10 si 11. FRAPS nu poate sa afiseze contorul transparent pe render DX10 si 11 in acest moment.
__________________
IMAWO INC - Software pentru afacerea dumneavoastra.
http://imawoinc.com/
tphase is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2010, 16:51   #97
dorubm
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,398
Mentioned: 13 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cine stie-cunoaste
dorubm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema 5970 dorubm Placi video 31 15-05-2010 08:50
Artefacte ati 5970/win7x64 !!! brhams Placi video 19 27-01-2010 10:57
Asus GTX295 vs HIS 5970 teste,rezultate brhams Placi video 14 03-12-2009 14:22
Galaxy GTX295 Single PCB OC Micutzu Stiri 0 12-09-2009 13:11

 
Forum Stats
Members: 8,530
Threads: 22,375
Posts: 670,221
Total Online: 518

Newest Member: ovycs

Latest Threads
- by Kspic
- by Arise
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.