lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-05-2011, 12:17   #1
dexter
Member
 
dexter's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Buzau/Romania
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to dexter
Default Hackintosh

Salut

Ieri m-am apucat sa pun Leopard 10.6 de la Hazzard, instalez toate bune si frumoase,dar cand se termina instalarea ma intreaba de tara,dupa care de keyboard configuration dupa limba,si dupa "do you own another mac?" dau nu si aici ingheata, am incercat toate solutiile prezentate pe forumurile de hackintosh dar na mers nimic,vreo solutie mai "romaneasca" sa fac un bypass si sa intru direct in sistem?

multumesc anticipat dexter
dexter is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2011, 12:47   #2
Epic
Ancient friend
 
Epic's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pe meleagurile capitalei
Posts: 661
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu



Default

Inchide conexiunea la net. (Ar fi una din rezolvari) Sau alta ar fi sa folosesti iAtkos S3 (are inclusa varianta 10.6.3, sau poti lua Iatkos S3 v2 care este deva la 10.6.7) . Mi se pare mult mai bun si pana acum l-am instalat pe vreo 5-6 pc-uri fara probleme. Putine tweak-uri la final pentru diferite drivere si gata.
__________________
Si ce daca?
Epic is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2011, 18:55   #3
Secttor
Senior Member
 
Secttor's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Brasov
Posts: 669
Mentioned: 11 Post(s)


Send a message via Skype™ to Secttor
Default

Ce limitari de sistem impune Leopard 10.6 de la Hazzard?
Secttor is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2011, 19:14   #4
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,733
Mentioned: 1061 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

ar fi un motiv pentru care folosesti ce ai zis tu si nu
http://tonymacx86.blogspot.com/2010/...c-os-x-on.html

Eu am instalat asta pe numeroase computere si a mers. Update-urile se pot face fara probleme online. Toate sunt updatate la 10.6.7 parca e ultimul.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2017, 13:54   #5
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Îi rog pe toți cei interesați de Hackintosh sa mute orice discutie AICI.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2017, 15:19   #6
jok3r4u
Senior Member
 
jok3r4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Timisoara.
Posts: 790
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to jok3r4u
Default

este posibil sa pun hackintosh pe lenovo Y700? modelul precedent este unul din laptopurile renumite pentru compatibilitate, dar nu am gasit multe informatii (pozitive) legate de y700.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
eat. lift. misc. sleep. repeat
jok3r4u is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2017, 15:20   #7
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe laptopuri e complicat si trebuie multe patch-uri. Nu e de long term usage. Personal, merg doar pe desktop si prefer sa cumpar MacBook Pro cand e vorba de laptop.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2017, 16:52   #8
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,584
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Presupun ca se poate Dual Boot (Win si Mac).
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 30-05-2017, 19:13   #9
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Desigur.
Pentru cine vrea sa incerce va pun la dispozitie aici un fisier torrent cu imaginile fiecarui build actualizat si un softulet care va va ajuta sa va faceti stickuri bootabile, evident totul alaturi de un tutorial video.

PS: De mentionat at fi faptul ca sistemul trebuie sa aibe CSM Disabled, adica sa fie UEFI Only peste tot, XHCI si EHCI Handoff sa fie pe enabled in BIOS iar VT-d sa fie pe disabled. Discul pe care se va instala sistemul de operare trebuie sa fie in format GUID Partition Table (GPT).
Imagini cu diferite versiuni ale macOS (Personal va sfatuiesc sa luati 10.12.4).
Programelul necesar crearii imaginii pe stick alaturi de bootloaderul Clover.


__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; 30-05-2017 at 21:03.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2017, 23:58   #10
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,138
Mentioned: 112 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce avem noi aici?

Multumesc @Bennedict pentru ajutor ,el a facut 90% ,eu doar am tinut de urat .
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 13:51   #11
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default



Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 16:51   #12
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 364
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Salut,

Pe Asus p8-z77m-pro cu 2500k și ati 6670 ar merge?


Sent from my iPhone using Tapatalk
poker_x is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 16:53   #13
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da. Doar pune ceva gpu nvidia si esti ok.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 18:50   #14
poker_x
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 364
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Nici pe placa integrata nu ar merge? Care Nvidia ieftina ar merge?


Sent from my iPhone using Tapatalk
poker_x is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 18:51   #15
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ba da, sau poti pune orice de la seria 500 pana la pascal, inclusiv.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2017, 13:16   #16
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Welcome to HighSierra and its new APFS Filesystem in all of its glory!






Avem tot functional mai putin accelerarea grafica pe Pascal. Va trebui sa asteptam dupa nVIDIA sa ne dea driver.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; 10-06-2017 at 13:20.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2017, 13:52   #17
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,258
Mentioned: 182 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am reusit sa pun toate driverele pe sierra mai putin sa-l fac bootabil
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2017, 13:52   #18
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Tre sa iasa si aia.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2017, 18:37   #19
jok3r4u
Senior Member
 
jok3r4u's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Timisoara.
Posts: 790
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to jok3r4u
Default

@Bennedict, dupa ce fac stick-ul bootabil si setarile respective in BIOS, care este procedura, bootez de pe stick si are pasi de instalare ca la Windows?

am pus sa se descarce varianta recomandata de tine, doresc ca il instalez pe un HDD separat, momentan am Windows 10 pe un SSD, pe vechiul PC cu configuratia urmatoare:

2500k, ASRock Z77 Extreme6, 8GB RAM, NVidia 460 GTX.
__________________
eat. lift. misc. sleep. repeat
jok3r4u is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2017, 18:40   #20
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,537
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu recomand decat Gigabyte si Asus. Asrock au probleme de power management si trebuie patch separat.
Tut de instalare ai aici


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,057
Threads: 19,903
Posts: 609,471
Total Online: 342

Newest Member: AdiF

Latest Threads
- by the1zmc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.