lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-05-2018, 19:36   #1
avakumzahov
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default Gpon an5506-02-fg

Va salut pe toti!ma intitulezrofan convins ce cauta o solutie.M-am scarpinat si am acceptat ''oferta'' RDS de a pune net de 300;deci fibra optica si GPON AN5506-02-FG;nu am stiut ca doar un port Lan e activat;eu am 2 PC-uri in camere diferite-aici e prima problema;cea de-a doua e ca nu se vad intre ele;pe diverse site-uri,reprezentantii RDS au diferite raspunsuri ce,uneori,se bat cap in cap;citaniile privind problema m-au dus la adevarate chinezarii pe care unii asiatici dintre voi clar le pricepeti https://www.omelsoft.com/access-pldt...ngs-tool-2018/ sau https://gist.github.com/kbeflo/de3b1...97?signup=true;solutia banala ar fi atasarea vechiului router si punerea GPON-ului in bridge;dar asta vreau sa evit stiva de cabluri si largirea gaurilor din zid;momentan sunt multumit de viteza,atat pe cablu cat si wireless;chiar daca asta ar fi solutia vazuta si de voi,va multumesc pentru rabdare!va citesc in continuare!....deja ma simt mai bine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CG1.PNG
Views:	63
Size:	50.0 KB
ID:	62446   Click image for larger version

Name:	R1.PNG
Views:	60
Size:	51.6 KB
ID:	62447   Click image for larger version

Name:	R4.PNG
Views:	50
Size:	95.0 KB
ID:	62448   Click image for larger version

Name:	R3.PNG
Views:	48
Size:	87.5 KB
ID:	62449  
avakumzahov is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2018, 22:40   #2
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,115
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu



Default

cere un router cu 4 porturi lan si wifi sau ia un router gigabit cu wifi si il pui in bridge.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2018, 23:22   #3
jcdenton
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Bucuresti
Posts: 45
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Varianta de router cu 4 lan si wifi ar trebui sa fie gratuita (cel putin la mine e, fiber 300)
jcdenton is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2018, 23:29   #4
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,115
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu



Default

cred ca depinde de zone ce echipamente gratis dau.
in 3 locatii instalate am primit 3 echipamente diferite in ultimul an, in cazul meu era irelevant ca aveam router dupa el.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2018, 11:11   #5
avakumzahov
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Va multumesc mult de sfaturi;treaba cu drepturile de administrator pica...or nu e de nasul meu poate...;pentru cultura generala a unui afon in domeniu,ma lamuriti de ce injumatatesc porturile Lan?faptul ca nu-mi vad device-urile ma afecteaza cel mai tare;am sa incerc sa-i determin sa-l schimbe-raspunsul general al RDS-ului este ca doar daca e stricat aparatul-evident,nu din cauza ta;cineva de bine m-a sfatuit sa ma interesez de Huawei HG8245H;nu cred ca ma insel daca banuiesc ca si asta are fw ''personalizat'',nu?deci nu rezolv partea cu device-urile...deci ma duc sa scot bormasina si diclofenacul;sa nu mai bat la cap pe nimeni in viitor...in curand vreau sa-mi iau alt PC,deci si varianta de 1GB ori macar 500;merita sa cumpar de la ei un model?daca da,care anume?ori raman la varianta ce sunt obligat acum sa o adopt:ONT-routerul meu?Va multumesc mult pentru rabdare si sfaturi!imi cer scuze de deranj!sper ca raspunsurile voastre sa-i ajute si pe altii in situatia mea-si sunt destui pe net-de asta am pus si titlul acesta.
avakumzahov is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2018, 15:29   #6
unnamed-
Member
 
unnamed-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 178
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am si eu la fel un router Huawei HG8121H de la Rds pentru fibra optica cu un singur lan, al 2 lea e blocat, este pentru altceva :-??. Din primul lan am plecat intr-un alt router Asus RT-N56U.

Wifi il tin pe Huawei pentru ca nu ma pot baza prea bine pe wifi-ul de la Asus, in schimb pe partea de lan Asus este pus pe Acces Point. Practic e ca un alt calculator care are ip propriu si da internetul mai departe celor conectati prin lan prin el.

Diferenta e ca tu ai Gpon eu am Huawei dar shit-ul e acelasi, 1 singur port functional.
unnamed- is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2018, 16:30   #7
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,380
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Bagi huawei-ul in modul bridge si va ramane doar pe post de modem functiile de routing si wifi fiind preluate in totalitate de asus.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2018, 18:00   #8
unnamed-
Member
 
unnamed-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 178
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Bagi huawei-ul in modul bridge si va ramane doar pe post de modem functiile de routing si wifi fiind preluate in totalitate de asus.
Nu stiu daca se poate, oricum dupa cum am spus nu am mare incredere in acel router asus, se mai restarteaza din cand in cand.
unnamed- is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2018, 21:20   #9
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,115
Mentioned: 84 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se poate, cam majoritatea folosesc router-ul lor in mod bridge.

Router-ul ala are problema pe disiparea caldurii sau pe alimentator de ia reboot.
Ultimul fw l-ai pus sau custom rom ?
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2018, 22:07   #10
unnamed-
Member
 
unnamed-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Bucuresti
Posts: 178
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Default

E up to date.
Quote:
Originally Posted by agarici cu pedale View Post
Se poate, cam majoritatea folosesc router-ul lor in mod bridge.

Router-ul ala are problema pe disiparea caldurii sau pe alimentator de ia reboot.
Ultimul fw l-ai pus sau custom rom ?

Latet Edit: Dar eu nu am acum problemă. Puteam foarte bine sa fac asa. Huawei pt wan si wifi si in spatele lui un switch, dar cum nu aveam switch giga am pus acel asus [emoji16] sunt mulțumit de viteza si pe wifi si pe cablu.
Doar că acel asus daca Ól las sa transmită wifi o ia razna.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Last edited by unnamed-; 06-05-2018 at 22:10.
unnamed- is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,908
Threads: 19,312
Posts: 595,343
Total Online: 264

Newest Member: kalexu

Latest Threads
- by Brunch
- by Monstru
- by Firefox
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 03:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.