lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 20-01-2020, 18:22   #1181
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 139
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Mai eu nu am chestii critice pe nas... Sickchill si plex...la o adica daca moare aia e...dar eram curios ca ma manaca si pe mine
burtal is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2020, 15:30   #1182
EXxx
Senior Member
 
EXxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 735
Mentioned: 28 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to EXxx
Default

Quote:
Originally Posted by burtal View Post
Salut....arunc si eu o intrebare asa .... ma bate gandul sa dau microgenu si sa imi fac un server cu componente mai noi ....gen un node304 cu un minitx dual intel lan si un i3, i5 low power. consum mai mic si xpenology fara probleme la upgrade

Ar mai fi lume interesata ? .... al meu are 8GB ram (1 dim) si un i3 3220 parca, as putea obtine un 1300-1500 ron ?


PS .... apropo de xpen.... a incercat careva sa faca upgrade la ultimul build FARA placa intel ? https://xpenology.com/forum/topic/21...xs-3617xs-918/
Quote:
Originally Posted by burtal View Post
Mai eu nu am chestii critice pe nas... Sickchill si plex...la o adica daca moare aia e...dar eram curios ca ma manaca si pe mine
am dat pe o placa de baza + 8gb + cpu nou (pentium ultima generatie) in total 210£ cu tot cu un cooler low profile. asta e aproape de ce zici tu. Nou.
la chestia cu upgrade-ul, nu iti trebuie decat un stick sa incerci. poti deconecta hdd-urile si vezi daca buteaza. Daca da esti fericit, daca nu asta e, n-ai pierdut mai mult de o ora.
EXxx is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2020, 10:30   #1183
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 139
Mentioned: 3 Post(s)


Default

pentru cine are Xpen si nu are ultima versiune, va anunt ca am facut updateul la latest version cu placile broadcom

https://xpenology.com/forum/topic/21...xs-3617xs-918/

Functioneaza fara probleme am facut pe pielea mea all good no issues
burtal is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2020, 16:27   #1184
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,350
Mentioned: 604 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce versiune de bootloader ai folosit?
Ultima (pentru DS918+) sau 1.03b (ds3615xs/ds3617xs)?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 05-02-2020 at 16:30.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2020, 09:22   #1185
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 139
Mentioned: 3 Post(s)


Default

1.03b cu ds3615xs
burtal is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2020, 11:28   #1186
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 18,350
Mentioned: 604 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pasii care au fost mia exact?

1. pus 1.03b fara drivere
2. upgrade din DSM => brick
3. pus drivere pe sd/usb de boot
4. repornit si continuat upgrade cu migration (fara clean install)

?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2020, 23:00   #1187
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,977
Mentioned: 110 Post(s)

PC-ul meu



Default

fuu am zis de juma de an ca-l upgradez si eu si am uitat, poate-l fac si eu weekendul asta.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2020, 01:30   #1188
burtal
Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 139
Mentioned: 3 Post(s)


Default

Da...il lasi sa faca update ...dar verifica inainte sa nu cumva sa fi apărut o versiune mai noua (ma refer la build number nu updates din alea)

La boot nu o sa mai fie accesibil.....ii dai shutdown din ilo iei stick-ul si copiezi pe el in partitia vizibila din windose . lzma file-ul care contine driveri broadcom,dai replace la fisierul care e acolo deja

Ii dai cheie si astepti.... o sa isi mai dea un reboot singur ca o sa facă update automat la latest version...era update4 cand am facut eu

Last edited by burtal; 07-02-2020 at 01:34.
burtal is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gen8, hp_, microserver, proliant

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP ProLiant ML310e Gen8 v2 and his problems! FeierFlorin Cutia de sub birou 15 30-08-2014 15:41
FSB Club (>600MHz only) matose Overclocking & benchmarking 21 06-05-2010 06:40
AMD HTT Club (>250 MHz only) razvy_10 Overclocking & benchmarking 10 07-09-2009 18:41
Overclocker's club Monstru Overclockers unite 19 14-08-2009 00:59

 
Forum Stats
Members: 8,450
Threads: 22,176
Posts: 663,297
Total Online: 685

Newest Member: Marcel.Danciu

Latest Threads
- by LAB501
- by Kspic
- by Gotul

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 15:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.