lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26-04-2012, 11:35   #13941
fanE3d
Senior Member
 
fanE3d's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Bucuresti
Posts: 428
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to fanE3d
Default

Daca nu accepta nici pdf-uri, mai poti incerca sa creezi un fisier txt nou in care sa torni continutul din cel doc. Scuze celor care ar considera ca nivelul de informare exprimat aici e prea coborat pentru standardul lab501.
fanE3d is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 11:39   #13942
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,349
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am nevoie de el asa cum este acum, aliniat.

nu merge ffs

Last edited by Selky; 26-04-2012 at 11:46.
Selky is online now   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 12:10   #13943
Kimi
Ancient friend
 
Kimi's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,440
Mentioned: 126 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Privatul View Post
De viteza da. La nivel real insa nu cred sa simti vreo diferenta.
Diferenta in daily use ma intereseaza. Dar merita un SSD pe sata2? Intreb pentru ca mi se pare ca unele SSDuri pe sata3 sunt mai ieftine ca altele asemanatoare pe sata2.
Kimi is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 12:10   #13944
GRIP
Ancient friend
 
GRIP's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Teiu domnului
Posts: 2,323
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Enz0 View Post
EPIC. =)) Numa' unu' si unu' pe aici pe forum. Cred ca daca ar fi sa va faca profilul psihologic ar iesi ceva horror
Doi stiu de pe acum ca vor cadea examenul psiho. Steve si Iubitel
Ma bucur ca pe mine ma consideri mai normal decat pe ei =)))) Ce depravati, dom'le.
__________________
I'm a rocker / And I'm always revvin' up
I'm a rocker / I can never get enough
I'm a rocker / It's something in my blood
I'm a rocker / Wouldn't change it even if I could
GRIP is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 12:19   #13945
Iubitel
Senior Member
 
Iubitel's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,845
Mentioned: 170 Post(s)




Default

__________________
oMU'IE inainte de toate ....
Iubitel is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 13:36   #13946
Selky
Senior Member
 
Selky's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3,349
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

am rezolvat, am sunat creatoreul site-ului
folosind winscp am uploadat documentul apoi i-am pus un link
Selky is online now   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 13:48   #13947
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,580
Mentioned: 257 Post(s)

PC-ul meu



Default

winscp rulz, bine ca ai rezolvat problema.
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 17:01   #13948
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,430
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Cine imi poate recomanda un TV HD (nu full HD) ok pana in 700 de lei? De preferat cu transport gratis acasa. Multumesc.

Last edited by madalin; 26-04-2012 at 17:04.
madalin is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 17:45   #13949
Gaminggrade
Senior Member
 
Gaminggrade's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bucuresti
Posts: 2,051
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Gaminggrade
Default

Nici un rezultat am dat un mail la tarani...am incercat si prin alta mufa de la placa de baza nimic. Am reinstalat de 6 ori messu &*(&&*)&^^&&
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	problem.jpg
Views:	105
Size:	379.0 KB
ID:	26998  
Gaminggrade is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 18:14   #13950
criso
Senior Member
 
criso's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 316
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Ai incercat si cu o varianta mai veche de messenger?
criso is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 18:27   #13951
Gaminggrade
Senior Member
 
Gaminggrade's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bucuresti
Posts: 2,051
Mentioned: 44 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Gaminggrade
Default

Da...daca incerc alta versiune de yahoo(gen 10) imi spune ca nu a putut sa isi descarce nu stiu ce fisiere ,si ca sa verific firewall setting(chiar daca e oprit/pornit same shit) .Nu inteleg...acelasi windows il am si pe laptop,si merge perfect WTFF!
Gaminggrade is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 19:06   #13952
Tile
Ancient friend
 
Tile's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Britannia
Posts: 679
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am avut si eu aceleasi problema cu Messenger-ul 11 la PC-ul de la munca si solutia a fost sa iau un kit de Messenger 8 si sa-l instalez. Works like a treat.

Concluzia: Yahoo sux big time
__________________
Cu tehnica si dibacie ajungi in fata.
Manui nibbler-ul cu maiestrie multa cum facea Decebal cu sica in lupta.
Tile is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 19:23   #13953
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 12,597
Mentioned: 743 Post(s)

PC-ul meu

Default

10 aici, nu schimb nici mort la 11.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 19:47   #13954
criso
Senior Member
 
criso's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 316
Mentioned: 1 Post(s)


Default

Eu m-am oprit la 8, nicio problema.
criso is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 19:49   #13955
fullrespect
Ancient friend
 
fullrespect's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ploieşti, Romānia
Posts: 2,803
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu



Default

Eu m-am oprit tot la 8, īn sensul că de pe vremea aia nu mai folosesc regulat Yahoo Messenger, decāt ocazional (adica din an īn Paşte)
__________________
Quote:
Originally Posted by MazuX
sa tii o relatie de lunga durata nu e greu dar nici usor e ca si cum ai incerca sa gasesti un "oc stabil"
fullrespect is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 19:58   #13956
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,580
Mentioned: 1229 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

la mine la serviciu merge 10. 11 nu mai merge pentru ca se pare ca se conecteaza la alte servere sau pe alte porturi. So... versiunea 10 pentru colegi
mbc is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 20:36   #13957
yo_cristi
Senior Member
 
yo_cristi's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Giurgiu City
Posts: 2,130
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via ICQ to yo_cristi Send a message via AIM to yo_cristi Send a message via MSN to yo_cristi Send a message via Yahoo to yo_cristi Send a message via Skype™ to yo_cristi
Default

Si eu tot versiunea 10 folosesc de cand ma stiu, am incercat si 11-le dar nu imi place de nicio culoare
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	123
Size:	21.2 KB
ID:	27002  
__________________
yo_cristi is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 21:42   #13958
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Boosted zone
Posts: 9,887
Mentioned: 248 Post(s)

PC-ul meu



Default

11.5 here fara nici o problema. Poate o fi si windowsul mai cu sclipici, NRVL 7 GAMERZ PRO 64bit
__________________
MO POWAH BABEH!!
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 23:04   #13959
Bugsy004
Ancient friend
 
Bugsy004's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: bucuresti
Posts: 7,580
Mentioned: 257 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am ultima versiune si nu am intampinat probleme. Incearca sa dezactivezi firewall-ul si verifica si setarile proxy, daca sti ca ar exista.
Portul este 5050:
Quote:
The YMSG protocol communicates between the client application, and a server, using a TCP/IP connection on port 5050 by default. Other ports may be used if this port is blocked. Alternatively, an HTTP route is available for clients behind a well-secured firewall, with HTTP requests being used to upload messages from the client, while downloading all messages which have accumulated on the server since the last request.
Cauta si de la ei solutia problemei: http://help.yahoo.com/kb/index?local..._SvRPHIFBEZFVf
__________________
Mean machine
Bugsy004 is offline   Reply With Quote
Old 26-04-2012, 23:32   #13960
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,705
Mentioned: 83 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Gaminggrade...nu ai vreun proxy pus prin internet settings?
Tin minte ca aveam si eu odata o problema de genul asta cu YM...mi-am amintit apoi ca aveam pus un proxy.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,418
Threads: 22,026
Posts: 659,758
Total Online: 338

Newest Member: George27

Latest Threads
- by LAB501
- by Brunch

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.