lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-05-2018, 10:10   #1
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 269
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default Windows Server 2008R2 nu mai booteaza dupa update

Salut,
Duminica seara , am facut un update la un Windows server 2008r2 , hostat in vmware esxi, iar dupa update, nu mai porneste.

in poze o sa vedeti ca partitia C este pe disk 1 (strange, nu l-am instalat eu asa e de vre-o 8 ani instalat) iar partitiei C i s-a facut o extensie inainte.

Nu reusesc nici cum sa il fac sa booteze, daca ma poate ajuta cineva, nu raman dator. Merci mult!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image001.jpg
Views:	66
Size:	270.3 KB
ID:	62568   Click image for larger version

Name:	image002.jpg
Views:	62
Size:	306.1 KB
ID:	62569   Click image for larger version

Name:	image003.png
Views:	56
Size:	17.2 KB
ID:	62570  
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 13:11   #2
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,871
Mentioned: 501 Post(s)

PC-ul meu



Default

Trebuie sa-i repari mbr-ul cred.
nu poti facee boot inmasina cu un iso montat si sa dai repair de acolo?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 14:17   #3
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 269
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

@kretzu77 , da, am bootat cu un Windows 10 live CD + are si utilitar de reparat bootul (see photos), problema este, ca nu ma pricep asa bine sa il utilizez. m-a chinui de duminica seara . Daca ma poti ajuta , dau de-o bere (prin paypal)
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 14:27   #4
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,871
Mentioned: 501 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu am facu niciodata asa ceva.
Cred ca ar trebui sa bootezi cu iso-ul creat de Media Creation Tool si dat repair de acolo.
Daca stiam mai mult decat ti-am spus deja, te ajutam cu drag, fara paypal. Dar nu am lucrat cu masini virtuale mai deloc (sau erau administrate de altii).
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 15:00   #5
scary0fish
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Stiu ca urmatoare comanda copiaza fisierele necesare boot-ului dintr-un folder de windows pe partitia activa. ATENTIE! Nu stiu daca in cazul discurilor dinamice face ceea ce trebuie.
bcdboot.exe X:\Windows /s X: /f ALL

Va trebui sa copiezi fisierele de boot din C:\Windows pe partitia mica de 100mb si sa o faci activa. NU imi asum responsabilitatea pentru eventualele stricaciuni
scary0fish is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 16:04   #6
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 269
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

@scary0fish , aha deci partitia aia mica trebuie sa fie activa? Eu am facut cealalta mai mare Activa (2nd photo) . O sa verific deseara . Am backup la imagine facut.
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 16:32   #7
scary0fish
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 14
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

In functie de care partitie e activa, pe aceea copiezi fisierele cu bcdboot.exe. Windows-urile nonserver stiu ca pot boota si fara partitia aia mica. Rolul partitiei respective este de a izola fiserele de boot si stiu ca este creata automat de Windows cand il instalezi pe un HDD gol.
scary0fish is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2018, 19:06   #8
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,033
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Testat: http://www.hackaapl.com/repairing-wi...12-r2-startup/
https://www.backup-utility.com/windo...nd-prompt.html

Am rezolvat cateva servere asa, tot in VM

Vezi sa lucrezi pe o clona, nu direct pe masina din productie. In caz ca strici ceva, sa poti sa dai restore la starea actuala

Last edited by kpy_here; 15-05-2018 at 19:10.
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 00:56   #9
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 269
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

@kpy_here multumesc, o sa ma uit maine , pot sa iti scriu pe privat daca am nevoie de ajutor ?
PS : Dupa ce am facut partitia ala de 100MB activa, primesc eroarea asta (teoretic ii un pas innainte).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Problema Persista.jpg
Views:	66
Size:	134.2 KB
ID:	62594  
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2018, 14:49   #10
kpy_here
Ancient friend
 
kpy_here's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cluj
Posts: 7,033
Mentioned: 188 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to kpy_here
Default

Sure, dar nu ptea am extra info. Ar trebui sa reusesti cu comenzile respective
kpy_here is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2018, 00:44   #11
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,826
Mentioned: 1011 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Oh man... asta e cosmarul meu. Asta se traduce in weekend la lucru schimband HDD-uri. Din fericire l-am trait o singura data
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2018, 11:04   #12
FeierFlorin
Senior Member
 
FeierFlorin's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dieppe, FR
Posts: 269
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pana la urma am luat legatura cu cei de la https://neosmart.net/EasyRE/#buy . O sa vad ce rezolv si cat ma costa ca sa rezolve problema.
FeierFlorin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Laptop Asus N73SV nu mai porneste dupa update BIOS ionut82 Notebooks & netbooks 20 20-04-2015 21:45
Problema bootare windows dupa upgrade CPU hepper Placi de baza 20 06-03-2015 22:56
Problema - windows sacadeaza dupa restart mbc Zona libera 42 12-11-2013 15:22
Recomandare host windows, asp.net + microsoft sql server fubu Software 1 02-03-2013 23:48
Calculatorul booteaza, intra in windows, dar nu imi afiseaza imagine ionut82 Cutia de sub birou 9 26-04-2012 20:18

 
Forum Stats
Members: 7,834
Threads: 19,079
Posts: 589,862
Total Online: 431

Newest Member: phleabt

Latest Threads
- by Monstru
- by LAB501
- by korby
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 02:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.