lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23-08-2016, 22:22   #46901
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,435
Mentioned: 42 Post(s)

PC-ul meu



Default

L-ai scos de la curent si pus inapoi? Cei de la UPC ar trebui sa intre in router sa verifice daca e de la ei.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1700, 64GB DDR4 2400MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 860 EVO 1 TB, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.7
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 22:28   #46902
guest13
Ancient friend
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bucuresti
Posts: 445
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Scos, tinut destul de mult asa, dat si factory reset de la buton din spate nu din meniu,
Oricum mi se pare aiurea sa nu dea nici macar ip de la DHCP si sa nu se conecteze cu ip manual la router.
Daca ii pun ip manual macar apare pc-ul in lista cu aparate conectate la router cu mentiunea ca e static ip.Dar desi apare in lista eu nu ma pot conecta propriu zis la interfata routerului. Asa ciudatenie nu am mai intalnit pana acum. Si ma face sa imi aduc aminte de ce urasc aparatura bagata pe gat de furnizorii de net (
guest13 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 22:40   #46903
ithanium2
Senior Member
 
ithanium2's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bistrita
Posts: 3,647
Mentioned: 77 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ithanium2
Default

Stai linistit ca si astea noi sunt destul de mizerabile. Am avut si Hitronul si acum am asta de la Compal. (bine...la mine e invers...am probleme cu vitezele pe wireless). Si la mine au inceput problemele in momentul in care am facut "upgrade" la abonamentul de 500mbps si mi-au dat un rahat dinasta de modem+router. Inanite aveam doar modemul lor Cisco si routerul meu. Ala a fost excelent. Cu astea, cu ambele, desi le-am setat sa functioneze ca modem doar, nu merg cum trebuie.

Ori e de la modem...ori infrastructura lor pe coaxial nu face fata cum trebuie de cand cu abonamentele de 500mbps.
ithanium2 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 22:47   #46904
guest13
Ancient friend
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bucuresti
Posts: 445
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sincer am avut de la ei si un cisco care a cazut la datorie(l-au inlocuit fara sa zica nimic deci aici au primit un + la momentul respectiv).
Ce ma intriga e faptul ca nu ma pot conecta deloc la router. Adica nu pot sa ma conectez la alt pc din casa sau la imprimanta ceva.... asta mi se pare aiurea. Si nu vad ce legatura ar avea asta cu reteaua lor...Adica mi s-ar parea total aiurea sa aiba un firmware pe router care sa blocheze total reteaua daca nu primeste semnal bun pe cablu...
guest13 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 23:33   #46905
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Poate altceva inafara de placa video sa creeze artefacte...video? Ca la memorii prea fierbinti? Sau 100% e placa video?
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 23:50   #46906
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,155
Mentioned: 1171 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Procesorul poate crea artefacte. La fel si RAM-ul. Sau un cablu stricat.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Logan Partener 1.6 16v 2008, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 23:52   #46907
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,801
Mentioned: 571 Post(s)

PC-ul meu



Default

Se rezolva in garantie.
Oh ..... wait
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2016, 23:53   #46908
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4,814
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu



Default

Poate chiar iesirea video sa fie stricata, eu am patit la un gtx560 pe o iesirea aveam artefacte.
__________________
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 00:18   #46909
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

4 ani a mers frumos. Ciudat. Investighez...
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 00:22   #46910
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Face doua trei artefacte random pe tot ecranul, se aude un bipait distinct si se face negru. Safe mode merge, iar aia onboard de la cpu la fel...
LE Iesirea nu influenteaza cu nimic. E ciudat ca merge fara probleme in safe mode. Wtf...

Last edited by DeDeRa; 24-08-2016 at 00:27.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 00:26   #46911
Laurenţiu
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 205
Mentioned: 1 Post(s)


Default

In ocncediu mi-am spart putin(cam 1 CM) fata iphone-ului 5S; mere ok insa se cam misca toata "fata", daca bag o unghie sub ea si ridic, se ridica toata.
Tinand cont de cele de mai sus + faptul ca nu mai am nici incarcatorul, cat sa cer pe el ?
__________________
Voucher PcGarage - Q6N7OPVO
https://www.g2a.com/r/carbide - REF Link G2A
G2A discount codes: s42 -> 3%
Laurenţiu is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 00:47   #46912
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 13,316
Mentioned: 557 Post(s)

PC-ul meu



Default

In safe mode merge pentru ca placa video nu are accelerare grafică, merge intr-un fel de limp mode.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 00:48   #46913
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Safe Mode merge fara probleme. De pe el va scriu acum si Chrome. Am facut update la driverul placii video, a mers si asta super, a recunoscut placa video, totul frumos, restart, intrat in Windows normal, nu Safe Mode si...dupa ce incarca logul Windows7 - ecran negru si nu mai face nimic, sta 30 secunde aprox. si se reseteaza singur. SUPER DUBIOS. Am facut in Safe Mode test la memorii, par sa mearga si ele fara probleme. Am scos total overclockul de la memorii, chiar si asa, cat si de la procesor (statea 4500 cu 1.25v, acum e 1.25v intentionat lasat asa si 3300 stock). Exista doar doua variante, dpmdv, sursa - nu tine load-ul, desi un incarcat de Windows e super lejer, fie placa video are ceva cand incepe sa incarce chestii mai complicate, ca asa Bios, Safe Mode nu are stres. Vazut in Safe Mode si un 1080p video pe Youtube... Dar e ciudat, cel putin ciudat... Nu stiu ce sa zic. Faza e ca ma jucam CS GO si in mijlocul meciului ecran negru. Restart si au aparut artefactele. Restart si ecran negru, nici macar artefactele nu mai erau.
LE: Probabil o sa-mi cumpar GTX 1060. Of... Nu stiu ce altceva decat placa video sa fie.

Last edited by DeDeRa; 24-08-2016 at 01:03.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 02:21   #46914
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 17,801
Mentioned: 571 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu mai bine imprumuti o placa video de la cineva sa fii sigur ca este de la ea?
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 02:22   #46915
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nu inteleg ce altceva ar putea fi, pe bune. Nu inteleg. Dar o sa incerc maine asta. Desi repet, nu inteleg
LE: Incarca logoul Windows7 si cand e sa porneasca, negru, no signal detected. Placa video onboard merge, merge si in Safe Mode.

Last edited by DeDeRa; 24-08-2016 at 02:28.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 02:49   #46916
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,453
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Poate problema ii de la un driver in windows, in safe mode iti incarca doar driverele necesare. Eu aveam o problema cu driverul de la imprimanta (bsod), l-am dezinstalat dar tot avea ceva, reinstall windows si gata mere perfect!
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 03:44   #46917
mirciusx
Senior Member
 
mirciusx's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,912
Mentioned: 299 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Laurenţiu View Post
In ocncediu mi-am spart putin(cam 1 CM) fata iphone-ului 5S; mere ok insa se cam misca toata "fata", daca bag o unghie sub ea si ridic, se ridica toata.
Tinand cont de cele de mai sus + faptul ca nu mai am nici incarcatorul, cat sa cer pe el ?
Este thread pentru asta. Una peste alta, dacă e de 16gb, nou e 1000lei. Do the math...ce e buctis la el, uzură, Etc. 2, poate 300lei? Cel mai bine mergi la un service, vezi cāt costa reparația.

sent from tapatalk
__________________
The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art. -DaVinci
mirciusx is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 11:35   #46918
guest13
Ancient friend
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bucuresti
Posts: 445
Mentioned: 15 Post(s)

PC-ul meu

Default

Dedera daca ai posibilitatea incearca sa pui un ssd/hdd cu windows instalat pe el si vezi daca merge. Dupa cum zici ca se manifesta parca pare mai mult problema de soft.
guest13 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 12:44   #46919
DeDeRa
Banned
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 12,085
Mentioned: 229 Post(s)

PC-ul meu

Default

Software nu am mai schimbat demult tare, plus ca eram in joc cand au aparut artefactele si s-a bulit. Dar incerc pe alt hdd instalare.
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2016, 13:00   #46920
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,453
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Maybe malware
Poate fii de la orice.
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,335
Threads: 21,545
Posts: 647,031
Total Online: 652

Newest Member: gigel_t

Latest Threads
- by Monstru
- by Kspic
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.