lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Notebooks & netbooks
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-07-2017, 20:43   #1
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default Macbook 13 mid 2009 problems

Am prins un laptop-ul de mai sus si as vrea sa reinstalez El Capitan pe el dar I haz no clue how to... Contul meu de icloud nu a fost asociat vreodata cu mac app store si implicit la download e doar Sierra care nu merge pe modelul asta. ) Cum pot face rost de El Capitan?
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2017, 23:03   #2
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,341
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Deschide link-ul si ar trebui sa-ti apara butonul de download in macappstore.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2017, 23:21   #3
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ohoo in sfarsit un link bun. Iti multumesc din suflet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 00:50   #4
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,341
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cu placere.
De regula, Apple "ascunde" linkurile in Appstore pentru vrsiuni mai vechi.
Ca sa faci stick-ul bootabil Formatezi un stick de minim 8GB ca HFS+ Extended Journaled si ii dai numele Untitled, dupa care deschizi terminal si scrii

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/Untitled --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app

Fereastra ar trebui sa arate cam asa:

__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 07:19   #5
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default Macbook 13 mid 2009 problems

Damn man, iti multumesc !! La Copying installer files to disk sta mult nu ? Ca nu imi dau seama daca e blocat sau lucreaza.

Edit: asa face cand ii dau sa instaleze de pe stick. Ce naiba are?
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip

Last edited by AlexD; 07-07-2017 at 10:13.
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 09:32   #6
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,900
Mentioned: 168 Post(s)

PC-ul meu



Default

Prima data mergi in utility disk si dai format la hdd.
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 09:38   #7
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default Macbook 13 mid 2009 problems

Dau restart și țin pe command + r și dau Disk utility și după restart cu opțion?

Edit: am formatat și am dat sa instaleze de pe stick și tot degeaba, apare logo Apple, Óncarcă pana la jumătate și după poza de mai sus.
Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip

Last edited by AlexD; 07-07-2017 at 10:00.
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 10:42   #8
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,900
Mentioned: 168 Post(s)

PC-ul meu



Default

Incearca de mai multe ori, asa am patit si eu... command+r power on, folosesti disk utility si dupa dai install. Vezi sa formatezi cu mac os extended( journaled )
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 12:12   #9
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Damn, nimic. Alta solutie? Daca ba un SSD si vreau sa reinstalez oare acelasi lucru il patesc?
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 14:55   #10
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,341
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

booteaza in mod verbose tinanad apasat command v si posteaza screenshot aici.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2017, 15:54   #11
AlexD
Senior Member
 
AlexD's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Timisoara
Posts: 869
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pana la urma a mers sa instalez Mountain Lion si acuma am dat update din store la El Capitan, sper sa mearga.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Battlelog: ROSkinrip
Battletag: Skinrip#2825
Uplay: ROSkinrip
AlexD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP ProLiant ML310e Gen8 v2 and his problems! FeierFlorin Cutia de sub birou 15 30-08-2014 14:41
Vitual Box - questions, problems Bogd4n Software 11 22-03-2012 15:52
Extreme Overclocking Party - Mai 2009 Monstru Overclocking & benchmarking 27 06-11-2011 18:53
Cache problems, best way to kill Sandy Epic Procesoare si chipseturi 10 03-10-2011 21:43
GTX 570 problems - HDMI - 3D - calitatea imaginii tphase Placi video 8 26-04-2011 11:48

 
Forum Stats
Members: 7,770
Threads: 18,956
Posts: 586,765
Total Online: 665

Newest Member: Spreader

Latest Threads
- by Nomood
- by Boggy
- by Monstru
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 10:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.