lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-03-2015, 22:41   #21
s1lviu
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 176
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to s1lviu
Default

Doar ce am tras acum ceva de pe FL, cu Qb. A ajuns pana la 106mb, dar nu a stat tot timpul acolo, ceva ~90mb a fost media.

On topic, curTorrent nu mai folosesc de vreun an, ca sa nu dea disk overload trebuiau incantatii, planete aliniate, anume versiunea p1zdii, setat juma de ora etc.
s1lviu is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2015, 22:48   #22
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Default

Deci exista ceva setari la qbit moloz ala sa nu ii mai moara la 18-20mb?
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2015, 23:06   #23
s1lviu
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 176
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to s1lviu
Default

Nu, la mine merge Qb ~90mb by default. Da un reset la router, sa nu-i fi murit HW NAT.
s1lviu is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2015, 23:11   #24
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Default

Am archer C2. Pe 2.2.1 uttorent nu scade sub 100mb in schimb pe porcaria asta de o laudati toti de qbit nu am vazut mai mult de 20 mb....
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2015, 09:19   #25
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Da-i rami la Qbit si seteaza un port forwarding..In rest nu prea ai de butonat multe la el, ar trebuii din fasa sa mearga bine.

Mi-am pierdut nopti intreti pe forumuri, setari si cand am zis ca merge, hop...disk overload sau utorrent is not responding...N-am mai stiut ce sa-i fac.Ce e ciudat este ca pe direct din cand in cand ziceai ca-i nebun, asa de bine a mers, pe router veneau nebuniile pe el.Apoi pentru un amarat de soft nu ma pun sa schimb iarasi routerul..Ce e mai ciudat a fost ca aprox vreo 6 luni a mers impecabil si pe un Asus RT-N56U,apoi dupa un upgrade de soft nici mort...Am incercat sa revin la fw anterior, dar degeaba...pur si simplu refuza sa mearga cum trebuie..
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD

Last edited by BlackLoTuS; 08-03-2015 at 09:22.
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 12:33   #26
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by BlackLoTuS View Post
Eu am recomandat deja de multa vreme acel 2.2.1 nu m am atins de 3.x
x defel nu din cauza stirii de sus ci din cauza problemelor de disk overload...Am Wd red. Am seagate Sv
Se rezolva foarte usor, am pus asta pe un alt forum, pun si aici:

In ultima perioada, providerii de internet ne-au oferit viteze uimitoare de 100-150-500 si chiar 1000Mb/sec la conexiunea de internet.


Mi-am facut si eu upgrade de la clasica conexiune de 100Mb la cea de 500Mb, nu-mi trebuie mai mult chiar daca pentru inca 500Mb in plus mai plateam inca 10 lei la abonament, pur si simplu am zis ca este suficient.



Intern Bucuresti:


http://postimg.org/image/b3vpy61ov/


Extern cu SUA:


http://postimg.org/image/pocsszwnj/



Acum m-am lovit de problema "Disk Overload 100%" la programul uTorrent, si rareori am vazut download mai sus de 22-24Mb/sec in unul sau suma a mai multe downloaduri simultan.


Am incercat diverse versiuni ale programului, aceeasi problema.


Am mutat locatiile de temp download si final download pe un SSD, si a inceput sa zburde, cu 27-29Mb/sec fara Disk Overload 100% sau sub 80%...


Am suspectat hard disk lent (culmea 2Tb la 7200 rpm cu 64 Mb Cache), sau driver controller prost instalat, totul OK, la teste individuale mergea la copiere si scriere pe hard cu 90-110mB/sec fluent...


Deci nu era de acolo...


Am rascolit un pic pe google, si prin setarile AVANSATE ale programului, si am vazut ca folosea un cache write de doar 32Mb...


http://postimg.org/image/dcnokqcy7/


http://postimg.org/image/esz72vfv3/


M-am apucat sa modific pe acolo (eu avind 16Gb Ram), si am preluat controlul la setarile default, dindu-i maximul de cache posibil (1800Mb), uzual pentru cei cu ram mai putin este suficient si 256 sau 512 ca valoare, si RECOMAND aceasta valoare.


http://postimg.org/image/np9z6t6hb/


si inca o modificare la setarile avansate:


http://postimg.org/image/eirojj18v/





Si URAAAAAA, nu mai am Disk Overload 100%, iar intreaga conexiune este folosita cum trebuie:




http://postimg.org/image/3kl0f321b/


Placa retea:




http://postimg.org/image/twz5c76dr/


Succes!

Last edited by DjLeco; 09-03-2015 at 18:23.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 12:40   #27
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,140
Mentioned: 509 Post(s)

PC-ul meu



Default

pune si tu img intre parantezele alea patrate in locul url
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 12:47   #28
BlackLoTuS
Senior Member
 
BlackLoTuS's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Germany
Posts: 2,186
Mentioned: 8 Post(s)


Send a message via Skype™ to BlackLoTuS
Default

Cu starile de mai sus + inva alte zeci m-am jucat si le-am postat si aici in urma cu mai bine de un an.la.mine nu mai au nici un efect orice as incerca.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
__________________
Only God can Judge me...others are IgnoreD
BlackLoTuS is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 12:52   #29
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
pune si tu img intre parantezele alea patrate in locul url
Nu a mers cu IMG, nu arata nimic...

Quote:
Originally Posted by BlackLoTuS View Post
Cu starile de mai sus + inva alte zeci m-am jucat si le-am postat si aici in urma cu mai bine de un an.la.mine nu mai au nici un efect orice as incerca.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Intreresant, la toata lumea merge, la tine nu...

Inseamna ca ai o problema hardware, sau de conexiune.

Last edited by DjLeco; 09-03-2015 at 12:56.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 12:56   #30
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,301
Mentioned: 468 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu ai descoperit apa calda, poti sa pui 1800 la cache, degeaba, imediat cum se umple (si se umple la torrente mari) o sa iti dea disk overload.

Sent from my One Plus One using Tapatalk.
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 13:08   #31
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mai dar neincrezatori mai sinteti voi, (unii)...

BR de 39Gb luat tot in citeva minute, fara nici un fel de limitare, la 57,5Mb/sec, 0 overload disk error, iti spune ceva?

Nu e suficient de mare un torrent de 39Gb?

Crezi, bine, nu, sa fii sanatos!

Nu poate sa dea omul un sfat sau o parare, ca repede sariti...

Vrei sa iti pun filmare de 5 minute sa te convingi?

Si nu, n-am descoperit eu apa calda, si nici tu, stai linistit.

Last edited by DjLeco; 09-03-2015 at 13:14.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 14:55   #32
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,140
Mentioned: 509 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by DjLeco View Post
Nu a mers cu IMG, nu arata nimic...
Ba merge, dar trebuie sapui link-ul pozei intre "img"-uri:

__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 09-03-2015 at 23:28.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 15:15   #33
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca ai pus poza, nu se vede, asa arata si la mine:




Intrebare retorica:

E greu sa dai click pe link ca sa vezi poza?

Si pe poza dai click ca sa o vezi mare...

Last edited by DjLeco; 09-03-2015 at 15:25.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 17:08   #34
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,126
Mentioned: 51 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
Ba merge, dar trebuie sapui link-ul pozei intre "imf"-uri:

M3kk is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 18:26   #35
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Uiite, am editat anuntul cu link-uri, arata asa, inainte de a-i da SAVE:



In chenar albastru este cu IMG si NU arata poza adica [IMG]link foto[/IMG]

Cu chenar rosu este link-ul cu url adica link foto.

Dupa cum observi, ce este in chenarul cu albastru, adica cu IMG in loc de URL, NU se vede.

Asa arata la mine:


Last edited by DjLeco; 09-03-2015 at 18:37.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 21:01   #36
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,301
Mentioned: 468 Post(s)

PC-ul meu



Default

De ce pui să pui pozele pe nu știu ce site obscur cānd le poți pune pe serverul lab501?
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 21:33   #37
rodarkone
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,119
Mentioned: 61 Post(s)


Default

De fapt voi incercati sa folositi img code la un URL si e normal sa nu mearga

Link-urile ->

http://postimg.org/image/twz5c76dr/

rodarkone is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2015, 23:31   #38
alinescoo
Senior Member
 
alinescoo's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,653
Mentioned: 31 Post(s)

PC-ul meu

Default

Puii mei, nu mai pricep nimic. Are ultima versiune probleme sau nu? Nu vad nici un miner pe la mine. Sa trec pe qTorrent?
__________________
Never tell your problems to anyone, 20% don't care and the other 80% are glad you have them.
alinescoo is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2015, 02:01   #39
DjLeco
Senior Member
 
DjLeco's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: On EARTH...
Posts: 3,317
Mentioned: 85 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by Arise View Post
De ce pui să pui pozele pe nu știu ce site obscur cānd le poți pune pe serverul lab501?
Am dat copy paste direct de pe un alt forum unde am postat, acolo se vede totul perfect.

Mai departe nu e treaba mea de V-bulletin, setari sau alte alea.

Nu e ok, rog admin sa stearga toate interventiile mele pe acest topic, daca e tare greu si deranjeaza, in a da click pe un simplu link...

O sa ajungeti, daca nu reactioneaza link-ul sau browserul la gindul vostru sa nu intrati pe el.

Lenea, tehnologia asta mobila si comoditatea asta, nu e a buna, si deja a inceput...

Treziti-va, PC-ul nu o sa va stearga la fund prea curind, tot voi o faceti.

Pacat.
DjLeco is online now   Reply With Quote
Old 10-03-2015, 02:59   #40
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 2,004
Mentioned: 70 Post(s)

PC-ul meu

Default

alinescoo, EpicScale vine ca si bundle si chiar daca il ai, il poti dezinstala din control panel. Eu am ultima versiune, nu am EpicScale.
ktf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce software v-ați cumpărat īn ultimul timp? Neo Zona libera 133 01-05-2015 19:21
ultimul thread care il fac jur pls cat mai multe raspunsu deci este ultimul jur steam23 Cutia de sub birou 40 19-12-2013 14:02
Router Wireless & utorrent mascotzel Periferice 76 10-08-2012 21:36
Utorrent pe Port 8080 puya4puya Zona libera 13 14-01-2011 14:32

 
Forum Stats
Members: 7,914
Threads: 19,339
Posts: 595,773
Total Online: 306

Newest Member: mgdemian

Latest Threads
- by Monstru
- by Bogd4n
- by Victor

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 12:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.