lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-04-2010, 13:41   #21
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Nu prea ai cum sa ii dau sistem restore daca nu ai facut un restore point. Ar fi iar varianta sa instalezi totul din nou si sa pui numai drivere si programe de care ai nevoie iar apoi faci o imagine la partitie. Asa in 5 min ai sismtemul iarasi din acel punct, daca se va mai intampala asa ceva.

Incearca sa reinstalezi gadget-ul pentru rss si last.fm.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2010, 19:06   #22
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Mda, cred ca am descoperit problema, hardului nu i-a prea placut Pastele in Bucovina, au reaparut 4 bad-uri dupa cele 14 reparate ieri. Mi-l rezolva oare la garantie?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HDTune_Health_WDC_WD5000AAKS-00V1A____.png
Views:	508
Size:	124.3 KB
ID:	8043  

Last edited by iulli; 11-04-2010 at 19:25.
iulli is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 08:43   #23
attlantis
Senior Member
 
attlantis's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 633
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Salut!
O firma care se respecta ti-l va schimba. Pe motiv de "bad-uri" eu am schimbat 2 HDD-uri pana acum. Nu mai rula HDD Regenerator. Lasa-l asa pentru a prezenta print-screen-urile la garantie.
Daca nu-ti mai apareau bad-uri (dupa ce ai rulat HDD Regenerator) poate era ok dar pentru ca au reaparut ceva poate este in neregula.
Din imagini reiese ca are putine ore de functionare (187). Cele doua care le-am schimbat erau relativ noi. Daca l-ai luat de la PCG poti vorbi cu soulwise.
attlantis is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2010, 09:48   #24
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da, de la garaj e luat. Astept sa se faca ora 10 sa sun la dep. Garantii .
iulli is offline   Reply With Quote
Old 19-05-2010, 19:42   #25
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,326
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

error code 646 in windows 7 update de la ce sa fie aceasta eroare? cum o pot rezolva?
__________________
1.Brahypelma Smithi - Arya
2.Pelinobius muticus - Adana
AquaTerra
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2010, 10:10   #26
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,326
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

dupa eroarea de cod 646 w7 sa updatat şi dupa restart windowsul nu mai era activat am incercat iarasi sa-l activez cu ce l-am activat prima data dar fara succes. Dupa restart nu am reusit sa mai intru in windows, ecran negru. Cu ce pot sa il activez iarasi dupa instalare?
__________________
1.Brahypelma Smithi - Arya
2.Pelinobius muticus - Adana
AquaTerra
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2010, 10:35   #27
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Nu mai poti sa il activezi deoarece din cauza ca l-ai lasat sa isi fca update si-a instalat un update care detecteaza cam orice fel de pirateria. Un reinstall de windows iti va rezolva problema. Opreste-i functia de auto update.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2010, 11:25   #28
Raptor
Senior Member
 
Raptor's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 356
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Poti sa lasi auto-update activat, atata timp cat il setezi doar sa te anunte cand apar update-uri si tu sa bifezi ce vrei sa instalezi. Tot ce trebuie sa faci pentru a nu iti dezactiva windows-ul pe viitor este sa fii atent sa nu instalezi update-ul KB971033.
__________________
show version | include ([0-9]*)(_\1)+
Raptor is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2010, 13:26   #29
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,326
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

chiar pe asta l-am instalat cand sa updatat w7 aseara.
__________________
1.Brahypelma Smithi - Arya
2.Pelinobius muticus - Adana
AquaTerra
blackiller is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2010, 21:28   #30
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Am si eu o intrebare in legatura cu meniul new de la right click la mouse. Cum il pot modifica? Vreaus a indepartez unele chestii de acolo de care nu am nevoie.
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2010, 00:21   #31
Chipicao
Ancient friend
 
Chipicao's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3,513
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Chipicao
Default

In HKEY_CLASSES_ROOT cauti extensia respectiva si stergi cheia "Shellnew" de sub ea. Sau poti sa adaugi un * la sfarsit in caz ca vrei sa o folosesti din nou.
__________________
μή μου τούς κύκλους τάραττε
Chipicao is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2010, 08:35   #32
hellfish
Super Moderator
 
hellfish's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Timisoara
Posts: 4,175
Mentioned: 21 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to hellfish
Default

Multumesc de raspuns. Le-am rezolvat acum
__________________
http://www.partkeepr.org - electronic component manager
hellfish is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2010, 22:24   #33
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am nevoie de cateva sugestii si metode de reparare/restaurare a unei instalari de Win XP, se blocheaza (ecran negru) chiar inainte de boot screen. Cand ii dau sa porneasca in Safe mode incarca cateva drivere/fisiere si la un moment dat se blocheaza. Repair cu un CD de instalare am incercat, nici un rezultat.

Format/reinstalare iese din discutie, sunt o multime de date sensibile pe hard care nu pot fi recuperate printr-un simplu copy-paste.
iulli is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2010, 22:58   #34
sleepy_j
Senior Member
 
sleepy_j's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 1,061
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai incercat sa reinstalezi peste vechiul Win ?
sleepy_j is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2010, 10:27   #35
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Tocmai ce am zis ca reinstalarea iese din discutie. Problema nu e de a face sistemul sa mearga, ci de a face sistemul sa mearga cu aceasta instalare de Windows, nu cu alta.

LE: Problema s-a rezolvat, partial:

Am observat ca, atunci cand ii dau sa porneasca in safe mode, se blocheaza intotdeauna la [...]\isapnp.sys. Am legat hardul in alt sistem si am inlocuit acel fisier cu cel de pe cd-ul cu WInXP. Acum trece de faza unde se bloca initial, dar a aparut o alta problema:

Cautand o solutie rapida, prima optiune a fost un "repair-install", insa acum setup-ul nu reuseste sa termine, si imi da eroare. Problema si mai mare e ca nu am back-up facut decat dupa incercarea de repair, inainte de primul restart al setup-ului. Exista vreo modalitate ca atunci cand boot-eaza de pe hard, sa ia vechea instalare, si nu setup-ul? Sau vreo metoda sa dau reverse la prima parte a setup-ului?

Last edited by iulli; 08-08-2010 at 23:40.
iulli is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2010, 08:16   #36
eXpander
Ancient friend
 
eXpander's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bistrita
Posts: 682
Mentioned: 0 Post(s)


Send a message via Yahoo to eXpander Send a message via Skype™ to eXpander
Default

Nu prea cred... daca aia apucat sa-i dai repair, va cam trebui sa termini instalarea aia... Ce eroare iti da?
__________________
eXpanding Limits
eXpander is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2010, 18:32   #37
iulli
Ancient friend
 
iulli's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucovina
Posts: 2,371
Mentioned: 33 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca ii dau din nou repair, de la inceput, imi zice, inainte de restart: "Setup cannot set the required Windows XP Configuration. This indicates an internal setup error. Contact your system administrator."

Daca ii dau sa continue repair-ul pe care l-a inceput (de dupa restart), imi cere la un moment dat un "viaagp1.sys". De gasit as fi gasit pe undeva fisierul asta, dar problema e ca nici mouse-ul, nici tastatura nu functioneaza, ca sa-i pot da browse dupa acel fisier.

Acum fac un reinstall clean, sa-i pot da macar un sistem functional omului, pana gasesc o solutie. Asa-mi trebu daca ma apuc de lucru fara sa fac back-up-ul cand trebu.

LE: Pana la urma am reusit sa fac sa mearga majoritatea softurilor cu tot cu datele lor pe noua instalare, iar persoana a fost multumita.

Last edited by iulli; 10-08-2010 at 23:47.
iulli is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2010, 21:48   #38
scipio
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Am si eu o problema cu Win7 Professional 32-bit. Am terminat de instalat la un prieten programele de care avea nevoie, de la update am bifat doar driverul de la camera Microsoft,de la placa video si de la placa de sunet.Cand deschid Mozilla si incerc sa intru pe vreun site imi da o eroare si imi opreste browser-ul;la fel face si cu Google Chrome.Care ar putea fii cauza?
scipio is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2010, 09:34   #39
attlantis
Senior Member
 
attlantis's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 633
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Dacă tot ai terminat de instalat sistemul, bine ar fi să-i faci toate update-urile disponibile (mai putin KB971033). Pe lāngă ele ar trebui neapărat instalate şi "Java Runtime Environment 32 bit", Adobe Flash Player (ultima versiune) şi Adobe Shockwave Player ultima versiune. Vezi că diferă versiunile de Adobe Flash Player pentru Internet Explorer faţă de Mozilla Firefox, Opera, Safari. Deci ar trebui instalate ambele versiuni de Adobe Flash Player. Pe urmă mai vezi dacă īţi mai apare eroarea respectivă.

Last edited by attlantis; 23-08-2010 at 10:08.
attlantis is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2010, 15:12   #40
blackiller
Senior Member
 
blackiller's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 1,326
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Aseara a cazut curentul pt 3 secunde si am ramas pe monitor cu o imaginea de desktop si neputand sa fac nimic am dat restart si am intrat in win7 dar acum nu mai era activat. Am incercat sa-l activez dar nimic. incerc un reinstal dar imi spune ca nu poate boota de pe CD. Intr-un final am pus xp Dar nu am sunet pe xp pe site la Asrock nu am driver decat pt xp x64, vista/7 x32/x64. Un sfat sa-l pot face sa booteze de pe CD-ul de Win7?
__________________
1.Brahypelma Smithi - Arya
2.Pelinobius muticus - Adana
AquaTerra
blackiller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,761
Threads: 18,921
Posts: 585,969
Total Online: 475

Newest Member: tallman

Latest Threads
- by Gotul

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.