lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Software
Connect with Facebook


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-03-2012, 15:44   #21
Bogzilla
Moderator
 
Bogzilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Constanta
Posts: 4,810
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu

Default

F***, dar chior sunt!
Bogzilla is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 17:24   #22
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Tudor incearca sa scrii pe stick sau sa faci clonele cu UltraISO. Si eu am patit-o cu utilitarul ala. Nu vrea sa scrie pe stick orice fel de imagine de win, in schimb UltraISO scrie fara sa gandeasca
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 21:10   #23
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,107
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by Monstru View Post
Are cineva idee, cu utilitarul ala, de ce merge de minune cu ISO de WIN 8, dar cand incerc cu ISO de W7, fie el facut dupa DVD-ul original, cu licenta, imi zice Invalid ISO file?
Deschizi isoul cu UltraISO, apoi File > Properties > bifezi UDF si salvezi. Dupa aia o sa mearga.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 22:21   #24
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Wink

cautati "win to flash"... este un programel care merge sa pui orice sistem de operare pe stick, booteaza cu toate nebuniile, eu numai ala il folosesc

Last edited by Seatpower; 03-03-2012 at 22:24.
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 12:43   #25
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,797
Mentioned: 496 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Multam baieti.
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is online now   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 15:40   #26
Vladutz20
Senior Member
 
Vladutz20's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucharest
Posts: 2,405
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Tudor ... cel mai usor mod posibil este sa folosesti windows 7 usb tool.
Download http://download.cnet.com/Windows-7-U...-10972600.html
Bagi stickul si selectezi isoul . restul face softul.
Vladutz20 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 15:44   #27
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Ala l-am folosit si eu si el. Merge cu WIN8, dar nu cu toate versiunile de W7.. :P
madalin is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2012, 16:09   #28
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,107
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Pentru ca ISO ul trebuie sa fie UDF. Se face cum am scris mai sus..
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 18:37   #29
xplaur
Senior Member
 
xplaur's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ville de Boisbriand
Posts: 1,080
Mentioned: 9 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si eu am avut problema asta, am refacut .iso cu imgBurn si merge brici!
xplaur is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 22:56   #30
Epic
Ancient friend
 
Epic's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pe meleagurile capitalei
Posts: 661
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu



Default

A reusit careva sa foloseasca cpu-z in windows 8 ?
__________________
Si ce daca?
Epic is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:43   #31
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Epic View Post
A reusit careva sa foloseasca cpu-z in windows 8 ?
Da, 1.59 / 1.60 http://hwbot.org/submission/2262523_...23.3_mpt_score

@Monstru: Ciudat avand in vedere ca nu e facut special pentru W8, foloseste cmd
@Madalin: Velociraptor, ba chiar pierd timp cu ecranul de la Bootloader

Ahh, si am observat o imbunatatire in diagnostic mode in SPI, PIFAST si WPRIME. Nu am dat 3D/PCM inca.

And btw, app video foloseste gpu, spre deosebire de WMP care era cpu-only. +1
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 19:04   #32
Epic
Ancient friend
 
Epic's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Pe meleagurile capitalei
Posts: 661
Mentioned: 3 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ciudat. Cand deschid cpu-z se blocheaza windowsul si fara restart nu isi mai revine. Pe o alta configuratie arata doar 2 mhz frecventa. (folosesc 1.60)
__________________
Si ce daca?
Epic is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 08:23   #33
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Stardock Start8
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	after.png
Views:	449
Size:	485.2 KB
ID:	25578  
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 10:12   #34
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,704
Mentioned: 493 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cam ciudatel
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 13:03   #35
Enz0
Senior Member
 
Enz0's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 9,815
Mentioned: 237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to Enz0 Send a message via Skype™ to Enz0
Default

Dar mai bune decat varianta data de mine. Uite asa imi fac curaj sa trec incet incet pe Win8 daily use )
Enz0 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 13:07   #36
puff0086
Senior Member
 
puff0086's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: timisoara
Posts: 661
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to puff0086
Default

arata ciudat, parca ai ''umbla'' prin meniul unui telefon...
puff0086 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 15:57   #37
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Probabil ca as folosi si eu W8 daily daca as avea cum sa ma conectez la net..

Din pacate modemul meu (Clicknet) nu are driveri pt W8..

Meh.. Poate cand apare varianta finala o sa arate mai bine..
madalin is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 15:59   #38
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,654
Mentioned: 1008 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

driver? adica il folosesti pe USB? incearca totusi driverul de win7. Nu ai optiune de conectare prin ethernet?
mbc is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 16:03   #39
madalin
Senior Member
 
madalin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Cluj-Napoca
Posts: 2,426
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to madalin
Default

Pai e modem USB. Am incercat cu driver de W7, dar nu merge. Se blocheaza instalarea..

Iar prin ethernet nu am.. Decat daca este ceva adaptor, dar nu cred... )
madalin is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2012, 14:08   #40
scutyjunior
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj
Posts: 1,599
Mentioned: 20 Post(s)


Default

Ai rulat driverul in compatibility mode win 7 si ca admin si nu s-a instalat ... Intreb deoarece am avut si eu cateva drivere de placa baza care nu erau "compatibile" si doar in compatibility mode au mers. Oricum, pana una alta, foarte multumit de cum presteaza si de cum s-a instalat (ca viteza). Sincer, fara bara de la Stardock, mai asteptam oleaca, insa asa e parfum.

Last edited by scutyjunior; 08-03-2012 at 15:52.
scutyjunior is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows 7 shutdown razvy_10 Software 14 17-12-2012 20:08
Ajutor RAM-WINDOWS christiand Memorii & stocare 4 04-03-2011 15:08
Windows 7 RTM Monstru Software 119 07-11-2010 17:38
Windows XP profesional elmysterio Software 1 30-09-2010 12:05
Windows 7 GOD Mod Monstru Software 8 25-01-2010 19:03

 
Forum Stats
Members: 7,761
Threads: 18,921
Posts: 585,967
Total Online: 434

Newest Member: tallman

Latest Threads
- by Gotul
- by Miru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 17:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.