lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Sectiuni anexe > Zona libera
Connect with Facebook

Zona libera Aici poti aborda orice subiect, in limitele decentei


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-06-2016, 17:04   #45701
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,402
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Boggy View Post
@kretzu77, vezi virtualdub.
ala cica nu stie decat .avi
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 17:24   #45702
i860
Ancient friend
 
i860's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 5,362
Mentioned: 217 Post(s)




Default

Eu folosesc vsdc este gratis, insa nu stiu cat de mult te va ajuta.
__________________
Spread mustard over it as well as it will give you an extra 20 FPS
i860 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2016, 23:13   #45703
Boggy
Ancient friend
 
Boggy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11,071
Mentioned: 666 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by kretzu77 View Post
ala cica nu stie decat .avi
http://thesunstroke.blogspot.ro/2014...t-mkv-mp4.html


Plugins, plugins, plugins.
__________________
Boggy doesn't have a computer.
Just a basement full of Asian kids that memorize numbers.
Boggy is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 00:17   #45704
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,402
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Multam jupane.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 13:01   #45705
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,954
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Exista vreo tastatura mecanica, cu minim 5(cel mai bine 7-9) macrouri fara sa-mi sparga portofelul? Nu ma intereseaza lumini sau alte brizbizuri, dar ar fi preferabil si butoane pentru sunet. De cand am intrat mai tare in proiectare, imi dau seama ca pierd mult timp cautand comenzi in meniurile din autocad, iar butoanele de pe mouse deja au fiecare comenzile lor. Sa spunem pana in 3-400 de lei, dar cu cat mai ieftin cu atat mai bine, ca inca nu scot bani din asa ceva.
Sau exista vreo metoda sa fac macro din tastele F la o tastatura normala(Logitech multimedia).
augustus is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 13:09   #45706
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,271
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Autohotkey pentru orice macro vrei tu pe orice tastatura.

Daca nu, cauta un Razer / Corsair / Logitech.

De ex logitech are g810 resigilat cu mx red la 340 lei la pcgarbage.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 13:21   #45707
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,954
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

G810 e vreo 800 de lei. Cred ca te referi la g610, dar aia nu are macro. Cred ca mie mi-ar trebui un G510, dar vad ca si aia depaseste cu mult bugetul.
Voi incerca autohotkey, daca reusesc sa fac macro pe toate f-urile m-am scos.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 13:28   #45708
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Vezi ca G510 nu e mecanica.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 13:30   #45709
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,271
Mentioned: 129 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Daca te uitai ieri la Publicitate aveam un Razer Blackwidow cu macro keys dar s-a vandut (ieri)
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 14:00   #45710
augustus
Ancient friend
 
augustus's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Bucuresti
Posts: 5,954
Mentioned: 230 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to augustus Send a message via Skype™ to augustus
Default

Pai inca nu sunt sigur daca sa cumpar sau nu, din cauza asta intreb de o tastatura noua pana in 3-400 de lei. Plus ca vine vacanta in vreo 2-3 saptamani si pe timpul verii voi lua o pauza, deci daca o iau, o voi lua la toamna, ca acum nu prea dispun de lichiditati si 2-3 luni va sta degeaba.
Incerc azi autohotkey si daca-mi iese daravela, nu mai dau niciun leu. In schimb, ma pun cu spirtul pe tastatura veche si o curat bine de tot ca s-a cam jegarit.
@mbc Nici nu ma uitai la specificatii, doar ma uitai la configuratia tastelor.
@gogusrl La autohotkey se poate seta macro gen ,,apas F1 si imi face comanda" sau pot sa fac sa apas ctrl+F1 sa mearga macro-ul? As face pe tastele numerice, ca la F-uri nu prea am lucrat cu ele si probabil va trebui sa ma uit la tastatura.

Last edited by augustus; 16-06-2016 at 14:04.
augustus is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 15:24   #45711
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Stie cineva daca exista vreun SSD care vine cu soft de clonare Acronis True Image 2016? Merci.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 15:38   #45712
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,402
Mentioned: 523 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu cred. Poate unul mai vechi, dar slabe sanse.
Majoritatea au propriul soft de clonare iar la cele ieftine ar fi mai scump softul decat ssd-ul.

Dar vezi ca sunt oferte periodice. E am luat cu 15 usd v2015 anul trecut
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.

Last edited by kretzu77; 16-06-2016 at 15:40.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 15:50   #45713
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

30 de dolari e acum. Daca ati vazut undeva mai ieftin, hit me. Ma intereseaza 2016 exclusiv - pentru NVME si eMMC.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 18:48   #45714
Drazzy
Senior Member
 
Drazzy's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tīrgu Mureş
Posts: 9,009
Mentioned: 258 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by mbc View Post
Stie cineva daca exista vreun SSD care vine cu soft de clonare Acronis True Image 2016? Merci.
http://forum.lab501.ro/showpost.php?...ostcount=15168
__________________
Quote:
Originally Posted by kspic
Ani de zile m-am ocupat de construit pc-uri, instalat windows-uri, am facut bani grei pe chestia asta
Quote:
Originally Posted by x3ckid View Post
... A bagat ventilatoare la refuz in el. M-am uitat la temperatura si ajunge si al lui pana la 10 grade Celsius.
Drazzy is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 19:38   #45715
allexb
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Manchester UK
Posts: 633
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default Offtopic

@mbc incearca intel, nu stiu exact daca e 2016 totusi, posibil sa fie 2015
Mie mi-a recunoscut un intel 750 care e nvme. Iti zic mai incolo care e versiunea


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Nickname anterior - Allex_master
allexb is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 21:21   #45716
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,434
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

@Snowbawls, cum ii in franta?
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 22:09   #45717
robE
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Arad
Posts: 618
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Stie cineva ceva despre "scoala" de programare Academy Plus din Cluj? Merita incercat?
robE is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 22:25   #45718
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Daca vrei scoala calumea, du-te la Pitech. Educatie gratis, daca poti intra. Inafara de ei, nu stiu nimic.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 22:41   #45719
robE
Senior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Arad
Posts: 618
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Da..academy plus e scoala de pitech+, cu admiterea aia de 30 zile in care daca "rezisti" si te descurci, intrii la scolarizare de 1 an. Eram curios daca merita, sa ma mut in Cluj pentru aceasta scoala.
robE is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2016, 22:53   #45720
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 22,484
Mentioned: 1045 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

OH... Atunci eu zic ca ar fi o treaba calumea. Da, merita sa te muti pentru asta, dar vezi ca e aproape ca un job full time. Eu am trecut testele de la ei - care au fost grele dar nu am putut sa lucrez si sa ma duc la scoala in acelasi timp, deci... ghinion.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,992
Threads: 19,638
Posts: 603,291
Total Online: 376

Newest Member: flowreanu

Latest Threads
- by Steve-o
- by Monstru
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 23:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.