lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi video
Connect with Facebook

Placi video Zise si acceleratoare grafice


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 16-09-2016, 01:18   #1
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default Comportament ciudat RX480 Nitro OC

Salutare,

am o situatie ciudata cu un RX480 Nitro OC care pe sistemul meu din semnatura, merge impecabil, fara nicio problema, dar pe un alt sistem(acelasi procesor si aceeasi placa de baza)nu vrea neam sa instaleze driver-ul!

In timpul instalarii se blocheaza pe la 49% si: install source package not found!

Se blocheaza efectiv! Cu IGP-ul merge perfect, ruleaza perfect orice...

Am dat dezinstalare la toate driverele cu DDU si dupa restart a intrat automat ultimul driver... insa daca vreau sa pun altul... face la fel, la 49% dar nu se mai blocheaza... in schimb in GPU-z frecventele sunt zero...

Are cineva idee ce ar putea fi?
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 11:29   #2
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Si cu alte placi video... aceeasi minune... driverul video nu se instaleaza complet... log file apare ca fail install
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 11:31   #3
tonito
Senior Member
 
tonito's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 838
Mentioned: 4 Post(s)


Default

Reinstall Windows?
__________________
tonito is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 11:35   #4
Ncmihai
Ancient friend
 
Ncmihai's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Daia, la 60 de km in sud de la Bucuresti
Posts: 1,434
Mentioned: 45 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu am patit ceva de genul pe win 7, nu aveam toate update-urile instalate, in principal net framework-ul.
__________________
Steam profile
Origin: Ncmihai230
My facebook and my twitter
Ncmihai is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 12:35   #5
idbaghera
Senior Member
 
idbaghera's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Constanta
Posts: 1,731
Mentioned: 17 Post(s)


Default

Da un test si la memoriile ram
__________________
MSI Z370 Krait | i7 8700K | HK Supreme WC|32 GB DDR4 Corsair | Gigabyte RTX 2080 OC |Samsung 960EVO 500Gb M2 |SSD Kingston 256Gb | Case HomeMade & Seasonic X-750 | LG 34UC98 | G900 & Logitech G910 +
idbaghera is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 14:10   #6
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Acum reinstall de windows si vad ce se schimba... apoi verific si sugestia cu .net-ul si testul memoriilor...

Multumesc!
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 15:40   #7
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,418
Mentioned: 524 Post(s)

PC-ul meu



Default

daca nu merge nici asta, poate rezolvi cu o rugaciune: http://forum.lab501.ro/showpost.php?...ostcount=16819
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2016, 15:52   #8
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sfanta Paraschiva aici la Iasi...

Masa test RAM MEmtest86 testul 8 pe final si fara erori...
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2016, 00:51   #9
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,192
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ce windows folosesti ?

Instaleaza windows 10 cu tool-ul de pe micromoale mediatoolcreation or smth pus pe un stick si vezi daca ai probleme, iti ia 30 de min maxim, nu are rost sa pui softuri, intrii pe amd si iei driverul de 10 64 latest, nu beta, instalezi, restart si dai update de OS, zi-mi daca merge ?

Sunt sigur ca ai facut asta but if you did, bios update la mobo, despre ce sistem e vorba ? detaliat pls.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2016, 10:11   #10
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Sistemul e urmatorul:

i7 4790K, 16GB RAM Corsair, Intel SSD, AsRock Z97 Xtreme6, PSU un Sirtec de 650W, Win10 PRO X64 imagine de la micro...

Sistemul este al unui amic... si seamana foarte mult cu al meu, iar la mine RX480-ul ruleaza impecabil...

La dansul nici 290X nu serveste driverul...

Am facut Update de BIOS la ultima versiune 2.70 daca retin bine, apoi am revenit la 2.50 care o am si eu... si nimic schimbat in bine. Cu IGP-ul ruleaza fara probleme...

Am desfacut tot sistemul, inclusiv am verificat slotul CPU sa nu fie vreun pin zburlit, sau scapa, praf etc... si totul era ok...

Maine seara ii voi face mai multe teste: voi lua CPU, RAM, SSD, PSU si le voi testa la mine, impreuna cu placile video.

Ma gandesc ca ori e placa de baza, sursa sau chiar procesorul...
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2016, 11:37   #11
kagula323
Senior Member
 
kagula323's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,206
Mentioned: 7 Post(s)




Default

Sa ii dea un jumper clear cmos cu bateria de bios scoasa peste noapte. Am patit si eu la o faza pe z97 ca imi ramanea igp-ul activat, desi era dezactivat in bios, pentru ca foloseam o placa video un R9 280X. Imi facea tot felul de ciudatenii la instalare/ upgrade drivere. Totul s-a rezolvat cu un clear cmos facut cum am scris mai sus.
kagula323 is offline   Reply With Quote
Old 20-09-2016, 18:19   #12
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,216
Mentioned: 99 Post(s)

PC-ul meu

Default

Pe Windows 10 parca trebuie sa instalezi intotdeauna inainte driverul de la grafica integrata si dupa aia driverul de la placa video dedicata, la laptopuri sigur este asa.
__________________
Viata nu se masoara īn numarul de respiratii pe care le-ai avut, ci in momentele care iti taie rasuflarea.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2016, 15:24   #13
Klamath
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Ai incercat sa dai disable la IGP din BIOS ?
Klamath is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2016, 20:14   #14
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Problema pare sa fie de la driverul HDMI al placii... daca instalez driverul dar debifez acea componenta se instaleaza... dar totusi pare instabila in uningine V.

Totusi, o sa incerc si ultimele 3 sugestii sa vad ce rezolv... e ciudata situatia intrucat pe configuratia mea ruleaza perfect in jocuri..
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6

Last edited by fubu; 27-11-2016 at 20:16.
fubu is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2016, 12:34   #15
cristispot
Ancient friend
 
cristispot's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: bucuresti
Posts: 863
Mentioned: 7 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am patit si eu acelasi lucru cu 290x-ul meu la driverele mai vechi .Intr-adevar pe win7 cand il aveam, dadea eroare din cauza ca nu aveam update-urile la zi dar pe win10 nu am experimentat asta.

Incearca cu versiuni mai vechi daca exista sau chiar beta. Eu am avut probleme cu un 280x pe care l-am avut, cu ultimul catalyst aparut aveam screen flickering iar dupa ce am instalat driverul beta au disparut.

PS: cand instalez driver-ul eu debifez intotdeauna AMD Evolved app si alte prostii ce nu le folosesc.
cristispot is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2016, 09:43   #16
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Jose, Praga
Posts: 2,532
Mentioned: 49 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am si 290X Cristi de vreo 3 ani... si nu am avut nici cea mai mica problema! Chestia ciudata e ca pe sistemul din semnatura merge perfect! Dar pe al doilea care desi are aceeasi placa de baza si acelasi procesor, nu serveste driverul, mai exact in log driverul hdmi audio nu se instaleaza.
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comportament ciudat Asus GTX 680 sammurai Placi video 13 24-04-2016 07:24
Comportament ciudat frecvente VRAM! tiestofreak2007 Placi video 0 26-09-2011 00:39
Comportament ciudat. aFter Placi de baza 0 26-04-2011 18:45
Comportament ciudat al unitatilor pe SATA X58A-UD9 sevenrulz Placi de baza 3 04-03-2011 18:53
Comportament ciudat pishky Cutia de sub birou 19 11-01-2011 10:39

 
Forum Stats
Members: 7,997
Threads: 19,655
Posts: 603,919
Total Online: 276

Newest Member: Otytzy

Latest Threads
- by matose
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 04:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.