lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Cutia de sub birou
Connect with Facebook

Cutia de sub birou Aici se discuta despre configuratii prezente sau viitoare


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 29-08-2016, 11:20   #1
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default Recomandare pc

Salutare,
De curand vechiul meu pc nu mai duce world of tanks si cum e singurul joc online care imi place si il joc intens am hotarat sa cumpar altul,imi puteti recomanda ceva la un buget de 2600 lei? Nu trebuie sa fie neaparat nou.
Multumesc anticipat!
operatu87 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2016, 13:29   #2
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,357
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default



Asta e o varianta daca vrei sa le iei noi. Iar putin mai tarziu strangi ceva banuti si-ti iei o placa video mai buna.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:

Last edited by Bennedict; 29-08-2016 at 13:36.
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2016, 13:46   #3
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 832
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

Lol. Cea mai ieftina placa de baza pentru el nu va face diferenta, deci una la 200-250ron pe socket 1151 va face fix acelasi lucru. SSD de 240GB gasesti la sub 300ron, la aproximativ aceiasi performanta, nu e nevoie sa dea de peste 2 ori mai mult.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2016, 14:13   #4
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,356
Mentioned: 194 Post(s)

PC-ul meu

Default

Nici nu se pune problema sa cumperi nou. 2500K + ceva placa de baza P67 sau Z68 SH, 8GB ram iar SH ca au pret prea bun. Iti iei sursa noua si HDD nou, ca na, astea vrei sa fii sigur ca-s bune si aia e. Placa video de toti banii economisiti poti prinde inclusiv in bugetul tau 1060 GTX. Sursa Sirtec 500 - arhisuficient.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2016, 14:32   #5
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,357
Mentioned: 47 Post(s)

PC-ul meu

Default

Daca vorbim de sh, categoric se schimba situatia.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2016, 10:17   #6
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

pare mai ok sh dar nu prea stiu pe unde sa le gasesc
operatu87 is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2016, 14:20   #7
ask4MORE
Senior Member
 
ask4MORE's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 693
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu

Default

Iti dau eu un sistem aproape complet.
__________________
Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj.

Last edited by ask4MORE; 06-09-2016 at 07:57.
ask4MORE is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2016, 20:23   #8
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,868
Mentioned: 1012 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Eu am luat si as mai lua de la omul asta. Daca esti in dubii, sa stii ca are OK-ul meu.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad x260, T440p, Proliant ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambiente 2011, 1.6 TDI 90cp, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 11-12-2016, 21:26   #9
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

multumesc mult de sfaturi, am luat pc sh, am sa postez configuratia maine dimineata
operatu87 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2016, 23:33   #10
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,058
Mentioned: 81 Post(s)

PC-ul meu



Default

Ia ceva cu frecventa cat mai mare out of the box, de exemplu varianta cea mai ieftina este un i3 6100 care are 3.7ghz si vinde @Iubitel la un pret porno de 300+ nou,

WOT-ul stie doar un thread din cate imi aduc aminte bine asa ca daca nu iei macar un i5 cu K in coada pe care sa-l OC la 4ghz + n-ai facut nimic si o placa video nvidia fiindca stiu ca merge mai bine motorul din WOT pe verzi, gen gtx 1060 6GB, da 6GB fiindca bagi moduri care papa resurse, 8 GB DDR3 neaparat si placa de baza ce vrei tu, daca nu faci OC ceva ieftin din seria B sau H, altfel daca faci OC ia cu Z.

ti-o spune un fost jucator de WOT, n-am mai jucat de 2 ani, e posibil ca lucrurile sa stea altfel, colegii care mai sunt activi poate te lumineaza.

colegul @ask4MORE iti poate face o configuratie serioasa, vezi ce are.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2016, 23:56   #11
guest13
Ancient friend
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bucuresti
Posts: 257
Mentioned: 8 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cred ca e cam tarziu sfatul. Omul a zis ca a luat deja PC
guest13 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 10:32   #12
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Placa de baza ASUS P8H77-V LE - sh
Procesor Intel Sandy Bridge, Core i3 2100 3.10GHz box - sh
GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti OC WindForce 2X 4GB DDR5 128-bit HDMI - sh
Kingston ValueRAM 2x4GB DDR3 1333MHz CL9 SRx8 -sh
HyperX FURY 120GB SATA-III 2.5 inch - nou
sursa aveam deja - Sursa Rasurbo SilentPower DLP-55.1 550W
si carcasa am pastrat pe cea veche....
eu sper ca am facut o alegere cat de cat buna avand in vedere ca piesele au costat undeva la 1500 lei...cred ca e suficient pentru wot-ul meu
operatu87 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 10:38   #13
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 15,888
Mentioned: 502 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca joci cu modele SD e mai mult decat suficient.
__________________
Ne naștem pe rānd și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 10:41   #14
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

da, jocul e instalat pe SD ca am monitorul destul de vechi, adica un lcd LG de 19" cu rezolutie maxima 1280 x1024...
asta e...cand ai familie e mai greu sa gasesti ceva si pentru un upgrade

Last edited by operatu87; 13-12-2016 at 10:33.
operatu87 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 15:57   #15
kobro
Ancient friend
 
kobro's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,026
Mentioned: 79 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ba, ești sigur de rezoluție?
kobro is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 17:16   #16
adrian3
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 832
Mentioned: 14 Post(s)

PC-ul meu

Default

Cred ca vroia sa spuna 1280x1024.
adrian3 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-2016, 12:10   #17
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 27
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

Se poate inchide, multumesc
operatu87 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 7,840
Threads: 19,106
Posts: 590,514
Total Online: 370

Newest Member: Miker

Latest Threads
- by Steve-o
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.