lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 30-05-2014, 02:11   #1
razvy_10
Senior Member
 
razvy_10's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default Se opreste sunetul

Salut, de ceva vreme se tot opreste sunetul aleatoriu.
De exemplu, urmaresc un clip de youtube iar la minutul 7 se opreste sunetul, dar clipul merge in continuare, fara sunet, trebuie sa dau refresh la pagina ca sa reporneasca.
Aceeasi probleme o patesc si cand ascult radio online, dupa un timp dispare sunetul, fara sa se intrerupa streamul.
Iar astazi, si in Wolfenstein The New Order am ramas fara sunet si am fost nevoit sa ies din joc si sa reintru pentru a functiona.

Ca browser folosesc ultima versiune de Chrome. In rest, Windows 8.1 X64 cu toate update-urile la zi. Nu folosesc placa audio integrata, am un DAC conectat prin USB, dar chiar daca renunt la DAC si conectez prin placa de baza la 3.5mm tot aceeasi problema... Boxele sunt Audioengine A5+, conectate la telefon sau la PS4 nu sunt probleme, deci nu cred ca ar fi probleme cu ele.

Idei? Solutii?
razvy_10 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2014, 08:56   #2
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,658
Mentioned: 265 Post(s)


Default

Test with this, apoi bagă niște screenshots.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2014, 11:00   #3
razvy_10
Senior Member
 
razvy_10's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

In screenshot-ul nr. 4 s-a oprit sunetul, cand uploadam imaginile aici pe forum.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	271
Size:	333.6 KB
ID:	43918   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	246
Size:	348.0 KB
ID:	43919   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	244
Size:	347.8 KB
ID:	43920   Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	244
Size:	489.2 KB
ID:	43921  
razvy_10 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2014, 12:32   #4
mbc
VIP
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 24,687
Mentioned: 1237 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Vezi ca softul nu merge corect pe windows 8.
__________________
[PC-ul meu], Lenovo Thinkpad T410, T480, Proliant ML10 V2,
Hyundai i30 Comfort 2019, 1.4 MPI, Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is online now   Reply With Quote
Old 30-05-2014, 14:03   #5
Neo
Ancient friend
 
Neo's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: event horizon
Posts: 8,658
Mentioned: 265 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by razvy_10 View Post
In screenshot-ul nr. 4 s-a oprit sunetul, cand uploadam imaginile aici pe forum.
Acum vezi ce software rulează Ón background și oprește selectiv apoi dă reset și vezi care este vinovat. Din păcate altă metodă nu prea este. Posibil să fie de vină browserul (ăla e Chrome?), mai precis Flash-ul.
__________________
Nevermind.
Neo is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2014, 16:58   #6
razvy_10
Senior Member
 
razvy_10's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bucuresti
Posts: 820
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Da, este Chrome, Version 35.0.1916.114 m
Toate programele erau oprite, testul l-am facut dupa un restart la PC, nu rula nimic in background cu exceptia celor default de la windows.
O sa incerc saptamana viitoare cand schimb internetul, daca si atunci sunt probleme, fac un fresh install la windows si drivere.

LE: Am patit aceeasi chestie si in Battlefield 3, dupa 10 minute de jucat in MP am ramas fara sunet
LE2: Am incercat si Internet Explorer, dar fara succes... mai mult ca sigur este o probleme software pe undeva...

Last edited by razvy_10; 30-05-2014 at 19:51.
razvy_10 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2014, 20:03   #7
polter
Senior Member
 
polter's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3,777
Mentioned: 158 Post(s)

PC-ul meu



Default

placa de baza ....
__________________
Quote:
Originally Posted by Kspic View Post
...Un singur cuvant am: " Rusine " .
polter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pc se opreste dupa 10 secunde tonito Cutia de sub birou 6 24-05-2012 10:56
Probleme cu sunetul la un IBM puya4puya Notebooks & netbooks 17 08-10-2011 15:32

 
Forum Stats
Members: 8,447
Threads: 22,162
Posts: 662,935
Total Online: 661

Newest Member: sKpMarius

Latest Threads
- by Dacus
- by Kspic

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 13:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.