lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Foto/Video
Connect with Facebook

Foto/Video Aici discutam despre tot ce tine de foto/video, inclusiv creeatiile forumistilor lab501.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-11-2019, 16:06   #201
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 532
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

@agarici cu pedale. Am verificat urmatoarele :
- am bagat tv-ul in priza a avut un spike pana la 38w pentru cateva secunde si a scazut la 21w. S-a stabilizat consumul pe 21w mai multe minute si atunci am oprit ruterul de la care isi ia internet pe wifi, consumul a ramas tot 21w, cum am pornit ruterul din nou a inceput sa-i fluctueze consumul de energie intre 21 si 22w, s-a stabilizat din nou la 21w in cam 30 secunde.
Noaptea tarziu dupa vreo 2 ore de cand era oprit am vazut consumul de 25w .
Cand il pornesc sigla cu LG este pe ecran undeva sub 1 sec, probabil ca partea de smart TV din el stat tot timpul pornita, noaptea probabil ca-si cauta updateuri etc.
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, Radeon PRO DUO HBM, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, Silverstone Raven 2, LG 34UC79G,

Last edited by axxel4you; 24-11-2019 at 16:08.
axxel4you is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 16:19   #202
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,704
Mentioned: 103 Post(s)

PC-ul meu



Default

Salut @axxel4you

- Daca iti porneste TV_ul si boot-ul e scurt sub 5-10s nu e cold boot, e resume from sleep. Il scoti din priza si apesi power pe el cu priza scoasa sa se duca tot curentul si dupa 1 min il bag in priza la loc si te uiti la consum, trebuie sa fie pe 0-0.5W fiindca nu a fost initiata pornirea, ar trebui sa faca cold boot.
- Faptul ca scoti WIFI-ul din priza e egal cu zero, te duci in TV si opresti WIFI-ul complet din el si bluetooth-ul, nu pui lan in el, ideea e sa-l lasi fara net total. Wifi-ul daca nu e off va scana ca prostu noonstop dupa retele. Opresti orice lucru ii permite pornirea din sleep sau oprirea totala adica auto update la soft, autoupdate la apk-urile lui s.a.m.d., pui auto power off la minim (1h sau 2h cat are) si vezi ce ai pe la eco functions sa pui pe on sau off in functie de caz.

Vezi in manual sau pe net sa nu existe optiune de power off. Eu spre exemplu la Sony-uri butonul de power off nu e de power off in realitate, e buton de slee la apasare scurta iar la apasare lunga de 5s este reboot care-mi face cold boot.
Fa-i si ultimul update de pe site cu stick.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 24-11-2019, 21:15   #203
axxel4you
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 532
Mentioned: 16 Post(s)

PC-ul meu

Default

I-am oprit conexiunea la net (nu are nici cablu in el), i-am oprit din meniu Quick Start+ dar din pacate tot 21w consuma, o sa-l verific si maine dimineata dupa 7-8 ore cat va sta oprit sa vad daca intra cumva in deep sleep sau ceva de genul.
__________________
Ryzen 7 1700, 3.8Ghz, Radeon PRO DUO HBM, 4x4Gb DDR4 3000 Mhz, Silverstone Raven 2, LG 34UC79G,
axxel4you is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

 
Forum Stats
Members: 8,381
Threads: 21,821
Posts: 654,514
Total Online: 633

Newest Member: sefer

Latest Threads

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.