lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > IT&C - best of the rest > Foto/Video
Connect with Facebook

Foto/Video Aici discutam despre tot ce tine de foto/video, inclusiv creeatiile forumistilor lab501.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-08-2017, 17:00   #21
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by DeMons View Post
Partea trista pe WebOS, nu prea primesti update-uri.
Poate o fi o parte buna.
Primesti, destule chiar, cam odata la trei patru luni.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 17:03   #22
DeDeRa
Īncepător
 
DeDeRa's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 11,494
Mentioned: 201 Post(s)

PC-ul meu

Default

Eu n-am primit niciodata update la Panasonicul meu si are deja 2 ani. Niciodata. Nici macar o singura data. Si merge Youtube, merge Twitch sa-l pun cu cast de pe telefon pe televizor, merge ce vreti voi. Si n-are WebOS, n-are Android, are cea mai mare mizerie posibil facuta vreodata de un programator si totusi, merge.
__________________
DeDeRa este pt. orice forum romānesc precum butonul like pt. FB. Pe sistemul: "cine dracu e Monstru ăla care a deschis poll cu DeDeRa?". (gsi16v)
DeDeRa, cānd vă face idioţi, ştie ce spune. (augustus)

Blog cu si despre nutritie, antrenament si suplimente www.ergogeneza.ro
DeDeRa is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 17:15   #23
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,193
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Primesti, destule chiar, cam odata la trei patru luni.
Confirm.

La panasonic e misto panelul si procesarea, vazusem unul fain dar imi scapa modelul.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 17:32   #24
DeMons
Senior Member
 
DeMons's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Timisoara - Ghiroda
Posts: 1,775
Mentioned: 23 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DeMons Send a message via Skype™ to DeMons
Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Primesti, destule chiar, cam odata la trei patru luni.
55UH6157 here, aparent am gasit la ei pe site un update mare cu mai multe updateuri mici, straniu ca televizorul nu a gasit nimic.
__________________
SPOILER:
DeMons is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 17:38   #25
Snowbawls
Ancient friend
 
Snowbawls's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucuresti
Posts: 943
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

Confirm faptul că Samsung sunt un jeg īn privința TV-urilor mainstream și o spun in cunoștință de cauza, ca posesor a două smart TV de la ei, unul 2015, celălalt 2016. Nu sunt Android sau Tizen, merg okish inclusiv pe browser si YouTube, chiar dacă sunt frecvente situațiile și modele cānd nu īți mai merg anumite apps sau funcții la Samsung. Probabil am avut eu noroc. Se putea īnsă mult mai bine la capitolul procesare video și calitate imagine.

Sony, am un model 2016 - alt gunoi, durează un minut de cānd īl pornesc să pot să dau sonorul mai tare sau mai īncet. Calitatea video, in schimb, este mai bună. Lag in meniuri penibil și cică e dual-core.

Am si un LG din 2015 cu webos, e decent dar nu strălucește la nici un capitol, de ăsta sunt cel mai mulțumit.

Next TV va fi cu siguranță un OLED sau QDOT, cānd vor fi mai abordabilela preț.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
__________________
- Not to brag, but I've got the latest quad core HHD, my megabytes are 60 Ghz, my wireless RAM is Pentium, I can run websites on my BIOS and blog on my desktop, my GUI is like faster than yours, and I've got the best chipset - over 1 terabyte! Eat it, noob.
Snowbawls is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 18:04   #26
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by DeMons View Post
55UH6157 here, aparent am gasit la ei pe site un update mare cu mai multe updateuri mici, straniu ca televizorul nu a gasit nimic.
Ultimul firmware disponibil pentru gama 2016 UH610xx este aici

Build: 05.30.01
Se copie firmware-ul pe un stick usb formatat NTFS intr-un folder numit LG_DTV. Plug in turn tv on, check for updates daca nu-ti apare si fa update.
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 17-08-2017, 23:44   #27
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,193
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

@Snowbawls - ceva nu e oke, ai ultimul update facut ? Nu am patit problema asta dar au fost ceva plangeri, fa-i un factory reset dupa ce il updatezi la ultimul.
Unde mai exact ai lag ?
Singurul lag sa zic asa dar nu e chiar lag e la schimbarea canalelor de cand am facut upgrade la android 6, selectezi canalul, androidul face trecerea dar dureaza ceva pana apare imaginea (tind sa cred ca e related cu cardul CI) fara merge rapid.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2017, 01:26   #28
DeMons
Senior Member
 
DeMons's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Timisoara - Ghiroda
Posts: 1,775
Mentioned: 23 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to DeMons Send a message via Skype™ to DeMons
Default

Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Ultimul firmware disponibil pentru gama 2016 UH610xx este aici

Build: 05.30.01
Se copie firmware-ul pe un stick usb formatat NTFS intr-un folder numit LG_DTV. Plug in turn tv on, check for updates daca nu-ti apare si fa update.
04.31. 00 L-am găsit ca fiind ultimul pe site.
Ceva changelog la asta?
__________________
SPOILER:
DeMons is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2017, 01:59   #29
Bennedict
Senior Member
 
Bennedict's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,417
Mentioned: 48 Post(s)

PC-ul meu

Default

Code:
* SW information  

1. Improvement  
 1) Add the HDR Game mode to improve the input lag 

2. Applicable model list  
55UH625V-ZA 
60UH625V-ZA 
65UH625V-ZA 
43UH620V-ZA 
49UH620V-ZA 
55UH620V-ZA  
60UH620V-ZA  
65UH620V-ZA 
43UH610V-ZB 
49UH610V-ZB 
43UH6107-ZB 
49UH6107-ZB 
43UH6109-ZB 
49UH6109-ZB 
43UH6207-ZA 
49UH6207-ZA 
55UH605V-ZC  
60UH605V-ZC 
43UH619V-ZC 
49UH619V-ZC 
43UH603V-ZE 
49UH603V-ZE 
55UH615V-ZB 
60UH615V-ZB 
65UH615V-ZB  
55UH6157-ZB 
60UH6157-ZB 
65UH6157-ZB 
55UH6159-ZB 
65UH6159-ZB 
55UH6257-ZA 
60UH6257-ZA 
65UH6257-ZA 

3. Release History  
[03.20.05]  
1. To apply Netflix promotion  
2. To imporve 'No signal' problem happening upon HDCP 2.2 certification  
3. To improve HDR performance with 4K Blu-Ray player connection  
4. Extend Universal Control for STB  
5. Support Hikari IPTV TEE  
6. Screen Capture  
7. WOWL quick return to standby  
8. Add JP Customer Center Call Number  
9. To apply MR minor2 feature  

[04.30.02]  
1. Change on Volume UI location  
2. YouTube requirement for certification (When the network is not connected)  
3. Russia Magadan /Sakhalin timezone offset change  
4. FHD BT application (Voice Search/Universal Control)  

[04.30.03]  
1. Change the OTAU SO satellite (Intelsat904 to Kazsat3)  

[04.30.70]  
1. Improve the Sony PS4 Pro no signal issue (HDCP fail)  
2. Improve the Tricolor satellite channel crash. (Russia) 

[04.31.00] 
1. Add the HDR Game mode to improve the input lag
__________________
"Questions belong in the forum, not in my mailbox, no support via PM!"

Nickname anterior: Kynyo
SPOILER:
Bennedict is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2017, 11:57   #30
Snowbawls
Ancient friend
 
Snowbawls's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Bucuresti
Posts: 943
Mentioned: 40 Post(s)

PC-ul meu

Default

N-am ce sa-i fac man, e ultima versiune, i-am dat reset factory defaults de vreo 3 ori intr-un an. Nu e Android, e un soft al lor.

Primul minut dupa ce ii dau drumul e super lag in orice meniu / orice comanda data de la telecomanda. Dupa aceea isi revine. M-am obisnuit cu el asa.


Quote:
Originally Posted by agarici cu pedale View Post
@Snowbawls - ceva nu e oke, ai ultimul update facut ? Nu am patit problema asta dar au fost ceva plangeri, fa-i un factory reset dupa ce il updatezi la ultimul.
Unde mai exact ai lag ?
Singurul lag sa zic asa dar nu e chiar lag e la schimbarea canalelor de cand am facut upgrade la android 6, selectezi canalul, androidul face trecerea dar dureaza ceva pana apare imaginea (tind sa cred ca e related cu cardul CI) fara merge rapid.
__________________
- Not to brag, but I've got the latest quad core HHD, my megabytes are 60 Ghz, my wireless RAM is Pentium, I can run websites on my BIOS and blog on my desktop, my GUI is like faster than yours, and I've got the best chipset - over 1 terabyte! Eat it, noob.
Snowbawls is offline   Reply With Quote
Old 18-08-2017, 16:05   #31
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 9,193
Mentioned: 86 Post(s)

PC-ul meu



Default

Oh, my bad, am avut impresia ca e android.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prezentare ? ZUS Smart Car Finder LAB501 Articole 0 02-02-2017 15:00
Thermaltake Smart SE 630W ask4MORE Carcase si surse 3 22-04-2013 23:37

 
Forum Stats
Members: 8,002
Threads: 19,662
Posts: 604,216
Total Online: 353

Newest Member: gigel1337

Latest Threads
- by ibm390s
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 18:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.