lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 15-12-2016, 22:07   #1
elmysterio
Senior Member
 
elmysterio's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 371
Mentioned: 1 Post(s)


Default Gigabyte X48-DQ6 socket replacement ?

Am o placa de baza Gigabyte X48-DQ6 la care am cativa pini indoiti/rupti . Intrebarea mea este unde/cum sau prin ce metode as putea sa ii schimb socketul cu unul nou ? Cat m-ar costa si care ar fi avantajele si dezavantajele daca l-as schimba singur sau la firma ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	s-l1600.jpg
Views:	96
Size:	355.0 KB
ID:	56855  
__________________
I5 4690k 3500mhz (vid:1.0297v)\\Prolimatech Megahalems\\ASRock Z97 Anniversary\\Crucial Ballistix Tactical 2x8Gb (8-8-8-24 1600mhz) 1.35v\Evga GTX 1050\SSD Samsung 850 Pro 256Gb & Samsung 500gb F3\\Creative X-Fi Titanium\\Altec Lansing FX4021\\Corsair 450W HX\\Case Fractal Arc Design Midi
elmysterio is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2016, 10:12   #2
vibeup
Senior Member
 
vibeup's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 3,883
Mentioned: 168 Post(s)

PC-ul meu



Default

cred ca mai bine iei de pe ebay.
http://www.ebay.de/itm/Gigabyte-GA-X...IAAOSwcUBYSTNq
__________________
Foloseste codul asta cand inregistrezi un produs EVGA si participam la extragere cu premii: 4VCPGZUW22
vibeup is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2016, 23:25   #3
[Wanted]
Ancient friend
 
[Wanted]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Iasi
Posts: 3,298
Mentioned: 29 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by elmysterio View Post
Am o placa de baza Gigabyte X48-DQ6 la care am cativa pini indoiti/rupti . Intrebarea mea este unde/cum sau prin ce metode as putea sa ii schimb socketul cu unul nou ? Cat m-ar costa si care ar fi avantajele si dezavantajele daca l-as schimba singur sau la firma ?
1) Pentru asa ceva nu se merita resoketarea.
2) Menopera prin RO 150-200 lei la care s-ar adauga si pretul soketului nou
3) Se face la statie cu IR , nu merge sa o faci acasa la "cuptor"
__________________
1: AMD R7 1700 3.8 Ghz, Asus Crosshair 6 Hero, 16 GB DDR4 Corsair, ASUS RX 560 Strix 4GB, Plextor 128GB S3G, Toshiba 2 TB, Corsair CX600, Antec Sonata III, LG 27UD58-B 4K
2: HP EliteBook 820 G1, 12.5" HD, i5 4200U, 8GB DDR3, Intel HD4400, Samsung 850 Evo 250 GB, Gobi 4G Modem
[Wanted] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Desktop replacement Kimi Notebooks & netbooks 45 18-10-2013 19:09
MSI GT780R True desktop replacement Monstru Articole 0 05-03-2012 13:55

 
Forum Stats
Members: 7,687
Threads: 18,768
Posts: 582,610
Total Online: 440

Newest Member: Gabi76

Latest Threads
- by valinor
- by Kspic
- by Tile
- by Firefox
- by mbc

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 08:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.