lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 17-10-2009, 15:26   #41
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Got this box yesterday .
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	S7000001_.jpg
Views:	587
Size:	184.6 KB
ID:	2656   Click image for larger version

Name:	S7000742_.jpg
Views:	611
Size:	193.8 KB
ID:	2657  
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2009, 15:32   #42
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,786
Mentioned: 495 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Nice! Da-i bataie!!!
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2009, 15:34   #43
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Stai sa termin cu Gigabyte .
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2009, 15:35   #44
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,786
Mentioned: 495 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

Pai....
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2009, 15:38   #45
Lambda_Dryver
Senior Member
 
Lambda_Dryver's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bucuresti
Posts: 776
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to Lambda_Dryver
Default

Un cuvant: "Damn"!
__________________
Daca bani nu e...Nimic nu e!
Lambda_Dryver is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 16:51   #46
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Pana la urma P55-UD3 cate faze de alimentare are pentru CPU ? 3 sau 6 ?
Iar pentru "nb"/mem ? 1 sau 2 ?

I`m confused ...

Last edited by M3kk; 18-10-2009 at 17:05.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 16:58   #47
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

P55-UD6:

12 faze CPU cu cate 2 bobine per faza
2 faze NB/CPU (uncore)
2 faze memorie

P55-UD3:

6 faze CPU cu cate 1 bobina per faza
1 faze NB/CPU (uncore)
1 faze memorie
__________________

Last edited by matose; 18-10-2009 at 21:48.
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 17:05   #48
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

p55-ud3
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 17:08   #49
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Am editat mai sus !
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 17:12   #50
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Ceva tot nu e bine... La CPU are 6 bobine TOTAL, la Mem si NB are 2-2 ..

Deci are 3 pentru cpu si 1-1 pentru Mem si NB ?
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 17:15   #51
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Mi-e lene sa-ti incercuiesc . NB/uncore e in continuare la VRM CPU dar spre exteriorul placii. La memorie e doar 1 pereche de MOSfeti + 1 bobina (sau 2) -> 1 faza
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 17:27   #52
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Nu asa?

Le-am incercuit eu..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mb_productimage_ga-p55-ud3_big.jpg
Views:	587
Size:	67.7 KB
ID:	2692  
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 20:45   #53
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Nu, cam asa:

rosu - CPU
verde - NB / uncore
galben - 2 faze daca pe bobine scrie acelasi lucru (1 faza daca bobinele sunt diferite)

Ce ai incercuit tu in stanga e alimentarea de la IOH (southbridge) care nu prezinta interes
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Gigabyte P55-ud3.jpg
Views:	573
Size:	244.9 KB
ID:	2697  
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 20:52   #54
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Bun, deci cpu are 6 sau 3 faze? Asta e intrebarea .
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 21:09   #55
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

6 faze are
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 21:38   #56
M3kk
Ancient friend
 
Join Date: Jul 2009
Location: Miercurea Ciuc
Posts: 1,104
Mentioned: 46 Post(s)


Default

Bine, dar atunci nu pricep asta :

Quote:
6 faze CPU cu cate 2 bobine per faza
.
M3kk is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 21:49   #57
matose
Administrator
 
matose's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,525
Mentioned: 68 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to matose
Default

Dadusem copy/paste de mai sus si nu modificasem. Acum ar trebui sa fie bine.... Sorry
__________________
matose is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 22:08   #58
Jocker
Ancient friend
 
Jocker's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 5,153
Mentioned: 96 Post(s)

PC-ul meu

Default

UD3 este chilarita rau, are 6 faze cu o bobina pe faza, de la UD4 in sus au cate 2 bobine pe faza.
Jocker is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 22:45   #59
Triplu_Z
Subzero Wins
 
Triplu_Z's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: OC Club
Posts: 2,928
Mentioned: 6 Post(s)

PC-ul meu



Default

Pai stai bre .. UD6-le nu-i "primu' VRM cu 24 faze din industrie" ?
__________________


Quote:
DICE = Doing Incredibly Crazy Experiments
Triplu_Z is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2009, 22:46   #60
Monstru
Administrator
 
Monstru's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,786
Mentioned: 495 Post(s)


Send a message via Yahoo to Monstru
Default

cough, cough...
__________________
Dacii, cand se uneau, erau de neinvins...
Monstru is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Placi de baza pentru AMD Monstru Placi de baza 328 18-06-2018 17:55

 
Forum Stats
Members: 7,692
Threads: 18,783
Posts: 582,884
Total Online: 486

Newest Member: Alexander89

Latest Threads
- by wolly
- by Gabi76

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 16:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.