lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22-08-2011, 16:55   #1
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Angry PRoblema pin socket 1155

Salut,am o problema,am cumparat de EMAG placa de baza P8Z68-V PRO socket 1155 cu un pin lipsa la
socketul de la procesor.
EMAG mi-a spus ca nu face obiectul garantiei pentru ca au trecut mai mult de
48 de ore neobservat defectul.
Placa a venit asa din fabrica !(fara 1 pin de la socket,restul fiind
perfecti )
Cum se procedeaza pentru schimbare ?(garantie)

Cat ma costa o reparatie ?(fara garantie)

Stiti pe cineva sa imi lipeasca pin ul acela ?

Sa incerc procesorul fara acel pin ?

numele pinului este peg_tx2# si are legatura cu pci-e express

se poate sa mearga si fara el ?

poza:http://img851.imageshack.us/img851/8...2164656jpg.jpg

Multumesc,
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:48   #2
aFter
Senior Member
 
aFter's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Oradea
Posts: 910
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Ai acel pin ?

Reparatia (fara garantie) nu ii sigura.
aFter is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:50   #3
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by JAFF View Post
Ai acel pin ?

Reparatia (fara garantie) nu ii sigura.
nu il am,a venit fara el.
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:54   #4
-=VeNoM=-
Senior Member
 
-=VeNoM=-'s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 371
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by sportspr22 View Post
1.Cum se procedeaza pentru schimbare ?(garantie)

2.Cat ma costa o reparatie ?(fara garantie)

3.Stiti pe cineva sa imi lipeasca pin ul acela ?

4.Sa incerc procesorul fara acel pin ?

numele pinului este peg_tx2# si are legatura cu pci-e express

se poate sa mearga si fara el ?

poza:http://img851.imageshack.us/img851/8...2164656jpg.jpg
Multumesc,
1. La schimbare , vine curierul cu masina iti ia pachetul , semnez nu stiu ce si pleaca . Ajunge la emag , daca cei de acolo nu gasesc nici o problema cu toate ca tu completezi pe site un formular unde spui problema , atunci platesti transportul . daca iti gasesc si eu problema ori iti dau acelasi produs dar nou (altul) ori til schimba , si te vor cauta/sau ii cauti tu pe ei sa le precizezi .

2. Reparatia , ca la 1 , daca cei de la emag iti gasesc o problema , o repara gratuir , daca pot , daca nu ori iti dau alta placa de baza noua (aceai firma/model/etc) ori vb tu cu ei sa ti-o schimbie .

3. Ai pinul ?

4. Eu zic sa incerci , nu are ce sa mearga rau .

Eu cred ca merge fara el dar cred ca vor aparea mici probleme , merita sa incerci sa o schimbi sau garantie .
-=VeNoM=- is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:58   #5
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Daca zici ca tine de PCI-ex pinul atunci iti va merge, pe AMD am folosit procesoare fara 5-6 pini. Resocketarea e ~200ron, vezi GIGABYTE in Buc, de lipit vezi serviceuri GSM.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:59   #6
xdan
Ancient friend
 
xdan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: pe langa ARAD
Posts: 5,389
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu



Default

Cred ca era bine daca returnai tu produsul fara sa mai zici nimic, pas si poate nu mai observa nici dracu' pinu' lipsa.
Se poate sa mearga, insa depinde de cat de important e pinul s-ar putea sa nu-ti mearga cum trebuie placa video in jocuri.
Ai putea sa trimiti un mail la Asus(cauti la ei pe site) si sa le spui treaba,sa le spui cum smecheru' de retailer nu schimba placa ca parca-i de la el din bunzunar sa trimita placa la Asus inapoi cu mesajul : "missing socket pin from factory".
__________________
Voucher PcGarage : C8WFPAXR, foloseste-l daca vrei sa faci economie de 1% in comenzile tale.
xdan is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 17:59   #7
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by -=VeNoM=- View Post
1. La schimbare , vine curierul cu masina iti ia pachetul , semnez nu stiu ce si pleaca . Ajunge la emag , daca cei de acolo nu gasesc nici o problema cu toate ca tu completezi pe site un formular unde spui problema , atunci platesti transportul . daca iti gasesc si eu problema ori iti dau acelasi produs dar nou (altul) ori til schimba , si te vor cauta/sau ii cauti tu pe ei sa le precizezi .

2. Reparatia , ca la 1 , daca cei de la emag iti gasesc o problema , o repara gratuir , daca pot , daca nu ori iti dau alta placa de baza noua (aceai firma/model/etc) ori vb tu cu ei sa ti-o schimbie .

3. Ai pinul ?

4. Eu zic sa incerci , nu are ce sa mearga rau .

Eu cred ca merge fara el dar cred ca vor aparea mici probleme , merita sa incerci sa o schimbi sau garantie .
multumesc,asa voi face,a venit fara pin..
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 18:02   #8
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by GENiEBEN View Post
Daca zici ca tine de PCI-ex pinul atunci iti va merge, pe AMD am folosit procesoare fara 5-6 pini. Resocketarea e ~200ron, vezi GIGABYTE in Buc, de lipit vezi serviceuri GSM.
Se baga gigabyte sa schimbe socket de la asus ?
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 18:03   #9
aFter
Senior Member
 
aFter's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Oradea
Posts: 910
Mentioned: 0 Post(s)

PC-ul meu

Default

Quote:
Originally Posted by GENiEBEN View Post
Daca zici ca tine de PCI-ex pinul atunci iti va merge, pe AMD am folosit procesoare fara 5-6 pini. Resocketarea e ~200ron, vezi GIGABYTE in Buc, de lipit vezi serviceuri GSM.
Din cate stiu eu gigabyte resoketeaza doar placi gigabyte in service-ul din Bucuresti.
aFter is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 18:03   #10
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Quote:
Originally Posted by xdan View Post
Cred ca era bine daca returnai tu produsul fara sa mai zici nimic, pas si poate nu mai observa nici dracu' pinu' lipsa.
Se poate sa mearga, insa depinde de cat de important e pinul s-ar putea sa nu-ti mearga cum trebuie placa video in jocuri.
Ai putea sa trimiti un mail la Asus(cauti la ei pe site) si sa le spui treaba,sa le spui cum smecheru' de retailer nu schimba placa ca parca-i de la el din bunzunar sa trimita placa la Asus inapoi cu mesajul : "missing socket pin from factory".
am trimis mail,astept raspuns...
am trimis si la service si la sesizari...sa vedem.
ei zic ca trebuia sa le spun in maxim 48 de ore,dar cum eu nu am avut procesorul,nici nu m am gandit sa desfac locul in care se baga...

Last edited by sportspr22; 22-08-2011 at 18:07.
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 18:04   #11
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by sportspr22 View Post
Se baga gigabyte sa schimbe socket de la asus ?
Au schimbat ei si la EVGA, de ce nu ar rade putin de asus?
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 18:27   #12
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,449
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default

Quote:
Originally Posted by GENiEBEN View Post
Au schimbat ei si la EVGA, de ce nu ar rade putin de asus?
Pai poate sa rada de posesor ca placa si soketul n-au nicio vina daca blegul indoaie/rupe pinii.
Sunt locuri speciale de unde se apuca procesorul sa se scoata/puna in/din soket, daca tremura mana de la lipsa alcool.....
Service-ul Gigabyte a resoketat multe Asus.....si de prin Crv...deci nu ar fi o noutate pt ei.

Last edited by TheDogg; 22-08-2011 at 18:30.
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 19:07   #13
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

alte opinii ? intentionez sa cumpar procesorul i5 2500k,sa imi faca probleme pin ul lipsa ?
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 19:28   #14
TheDogg
Ancient friend
 
TheDogg's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Craiova
Posts: 1,449
Mentioned: 2 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to TheDogg
Default

Quote:
Originally Posted by sportspr22 View Post
alte opinii ? intentionez sa cumpar procesorul i5 2500k,sa imi faca probleme pin ul lipsa ?
Nu poti sa stii decat printr-o singura metoda. Incearca fara frica ca nu o sa se intample nimic.
TheDogg is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 19:47   #15
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

Inca nu am procesor
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 21:04   #16
ionutzu71
Senior Member
 
ionutzu71's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,285
Mentioned: 18 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to ionutzu71
Default

Incearca sa faci rost de un procesor si testeaza placa . Eu am avut o placa de baza pe sk 775 cu 2 pini distrusi , nu se aprindea nimic prin ea , cu alte cuvinte nu are ce sa se strice! Vezi cum face dupa ce o probezi , pe urma alegi in functie de rezultat . Apropo dar nu mai este valabila treaba cu cele 10 zile ?

Last edited by ionutzu71; 22-08-2011 at 21:15.
ionutzu71 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 21:22   #17
fubu
Senior Member
 
fubu's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Iasi, Praga
Posts: 2,303
Mentioned: 43 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am patit ceva similar pe socket LGA 775 cu o placa de baza gigabyte... norocul meu e ca am fost curios si am desfacut in magazin cutia placii de baza sa arunc o privire... Evident ca au schimbat-o! Si da, vin placi cu probleme si chiar procesoare AMD cu pini indoiti(pcgarage) :| ... mai rar dar se intampla.
__________________
Voucher pcgarage: E9GNLDM6
fubu is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2011, 22:11   #18
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Default

sportspr22 ... du placa inapoi si iti da banii pe ea, ai 20 sau 30 zile legale prin lege prin care poti returna produsul fara sa te intrebe nimic, iei banii si iti cumperi alta placa de la alta firma, simplu
Seatpower is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2011, 09:01   #19
GENiEBEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,673
Mentioned: 19 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Seatpower View Post
sportspr22 ... du placa inapoi si iti da banii pe ea, ai 20 sau 30 zile legale prin lege prin care poti returna produsul fara sa te intrebe nimic, iei banii si iti cumperi alta placa de la alta firma, simplu
Da, dar trebuie sa demonstreze ca produsul asa a venit, altfel nu il primesc inapoi. Chestia cu 48h e nasoala, eu de multe ori desfac produsele dupa cateva zile.
GENiEBEN is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2011, 10:42   #20
Seatpower
Senior Member
 
Seatpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bucuresti
Posts: 5,247
Mentioned: 50 Post(s)


Default

@GENiEBEN, eu am din un router wireless la emag dupa 1 saptamana, ambalat cum a venit, am zis ca vreau bani pe el, s-a uitat ala in cutie sa vada daca are toate *****urile alea cu care a venit ... mi-a facut fisa de storno sau nush cum ii spune si m-am dus la casa si am luat banii pe el
Seatpower is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
1155, pin, procesor, rupt, socket

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema Placa de Baza Socket 478 adymaster Placi de baza 2 16-03-2011 00:58
Multi GPU pe placi socket 1155 delta99 Placi de baza 5 24-01-2011 00:09
Placa de baza socket 1155 piticu Placi de baza 8 21-01-2011 11:40

 
Forum Stats
Members: 7,675
Threads: 18,746
Posts: 582,083
Total Online: 409

Newest Member: lonehart

Latest Threads
- by korby
- by mbc
- by valinor
- by Monstru

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.