lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Placi de baza
Connect with Facebook

Placi de baza De la pico-ITX pana la extended-ATX


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24-08-2011, 16:17   #41
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by Chipicao View Post
Cred ca ma confunzi, eu nu am zis asa ceva...

Am spus ca generalizezi pentru ca argumentatia ta ca vorbesc "pe de laturi" a fost ca sunt cazuri (precum cel descris de tine) in care magazinul trage teapa. Ori eu nu incercam sa demonstrez ca magazinele sunt curate basma.
am zis ca vorbesti pe de laturi un pic
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2011, 16:23   #42
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 16,576
Mentioned: 532 Post(s)

PC-ul meu



Default

Quote:
Originally Posted by sportspr22 View Post
Va multumesc pentru raspunsuri,am primit mail de la sesizare si a spus ca este un defect mecanic,iar aceste defecte se pot reclama doar in primele 48 de ore.

Stiti pe cineva sa imi poata lipii un pin acolo ?
naspa moment
termenul mi se pare cat de cat rezonabil: adica ai timp in 48 ore sa vezi daca ai ceva lipsa pe placa de baza (se presupune ca, daca iti iei pc pe componente, stii cum trebuie sa arate componenta respectiva)

In cazul de fata nu cred ca are magazinul nicio vina; producatorul a dat-o in bara; si importatorul, ca a primit-o defecta (daca ai fi primit cutia sigilata, mai ziceam; dar pun pariu ca nu a fost sigilata cutia)

Eu zic sa te interesezi exact ce rol are pin si abia pe urma sa incerci sa vezi daca functioneaza pc-ul fara el. Lipitul nu stiu daca o sa reuseasca; poate schimbarea socket-ului cu totul; habar nu am cu ce se mananca partea asta si nici daca se poate lipi.

eventual contaceaza Asus.com si vezi ce rezolutie iti dau si ei
kretzu77 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2011, 12:35   #43
sportspr22
Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)


Default

pinul este pentru placa video,este unul din cele 12 care trimite semnal...sa vedem...daca nu merge am dat de cnv care poate lipii pinul
sportspr22 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2011, 22:01   #44
MIss1Le
Ancient friend
 
MIss1Le's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Bucuresti City
Posts: 730
Mentioned: 5 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Yahoo to MIss1Le
Default

Din cunostintele mele , se poate inlocui soketul contra cost. Era undeva la 80 lei.
MIss1Le is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 15:43   #45
operatu87
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 28
Mentioned: 1 Post(s)

PC-ul meu

Default

si eu am avut o placa de baza pe 1155 cu 3 pini rupti si am dus-o la service si au schimbat soclul
operatu87 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
1155, pin, procesor, rupt, socket

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema Placa de Baza Socket 478 adymaster Placi de baza 2 16-03-2011 01:58
Multi GPU pe placi socket 1155 delta99 Placi de baza 5 24-01-2011 01:09
Placa de baza socket 1155 piticu Placi de baza 8 21-01-2011 12:40

 
Forum Stats
Members: 8,054
Threads: 19,885
Posts: 609,044
Total Online: 324

Newest Member: Jimpix

Latest Threads
- by Fab
- by Kspic
- by Boggy
- by korby

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 23:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.