lab501 forum  

Go Back   lab501 forum > Hardware > Periferice
Connect with Facebook

Periferice Monitoare, tastaturi, mousi, sisteme audio, elemente de retelistica


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 13-03-2018, 20:06   #521
gogusrl
Senior Member
 
gogusrl's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Timisoara
Posts: 2,219
Mentioned: 124 Post(s)

PC-ul meu

Send a message via Skype™ to gogusrl
Default

Am vazut si eu de dimineata, a fost o zi fun azi sa updatez totu pe la clienti.
gogusrl is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2018, 22:31   #522
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,098
Mentioned: 971 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Astazi tocmai am instalat o solutie (Hex + wAP AC, merci de recomandare) si avea ultimul firmware de duminica. Azi, upgrade de firmware.
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 11:47   #523
kretzu77
Ancient friend
 
kretzu77's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: după colţ, vis a vis de clădirea aia din faţă
Posts: 14,958
Mentioned: 447 Post(s)

PC-ul meu



Default

pai ultimul nu e 6.41.3?
__________________
Ne naștem pe rând și murim pe sărite.
Sa-ti dea iubita papucii spunand ca puteti ramane prieteni e ca si cum ti-ar muri cainele si maica-ta iti spune ca poti sa-l pastrezi.
kretzu77 is online now   Reply With Quote
Old 14-03-2018, 12:46   #524
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,098
Mentioned: 971 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Da, dar cand am facut eu actualizarea initiala a fost 6.41.2.
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2018, 20:44   #525
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,886
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu



Default

stau pe beta de cand ma stiu si nici o problema. aka 6.42rc43
6.41.2 ala cred ca are juma de an sau mai bine.
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2018, 21:37   #526
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,098
Mentioned: 971 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Poti sta pe beta cat doresti, dar in mediul de productie daca pui beta si intrerupe activitatea, tu esti de vina. Eu nu imi pot asuma un risc de genul asta. Oricum, daca bugul nu era cunoscut nici beta-ul nu il avea patchuit.
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2018, 22:06   #527
agarici cu pedale
Ancient friend
 
agarici cu pedale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Bucuresti
Posts: 8,886
Mentioned: 71 Post(s)

PC-ul meu



Default

nu m-am adresat catre tine ci la modul general dar cu tendinta catre kretu.
nu m-am adresat catre cei cu medii business ci doar home si totul pe pielea lor.
se subantelege ca atunci cand facem ceva (administratorii de retea) de regula ne asumam responsabilitatea.
niciodata nu am avut downtime sau bug intalnit acasa dar asta nu inseamna ca recomand beta , pardon release candidate.
6.41.x e strong si bugless, 6.42.x e si mai strong si probabil cu mici buguri in situatii exotice, daca ai urmarii releasenote-urile de fiecare data iti garantez ca ai trece pe ela casa.

m-am urcat pe cal si tagadam..tagadam...
agarici cu pedale is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2018, 17:13   #528
carcozep
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,349
Mentioned: 32 Post(s)


Default

US officials: Kaspersky “Slingshot” report burned anti-terror operation

Quote:
Unnamed US intelligence officials told CyberScoop that Kaspersky's report had exposed a long-running Joint Special Operations Command (JSOC) operation targeting the Islamic State and Al Qaeda.
"Ba ce rai sunteti voi ca le-ati spus celor de la Mikrotik vulnerabilitatile software pe care le foloseam noi!"

Hai, inca un pic si vars larcrimi de crocodil.
Nope, sorry. De prea mult timp se intampla mizerii de acest tip: Agentiile de spionaj descopera sau cumpara de la alte firme vulnerabilitati software. Vulnerabilitati pe care le folosesc pentru ei insisi in loc sa le spuna rapid producatorilor hardware/software unde e buba ca s-o si rezolve. Weaponizing software vulnerabilities. In esenta, ce au facut si cei de la CTS-Labs si Viceroy, doar ca aia au facut-o pentru niscaiva specula la bursa. Nu prea le-a iesit schema
carcozep is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2018, 21:53   #529
war4peace
Ancient friend
 
Join Date: Mar 2013
Location: Bucureşti
Posts: 6,177
Mentioned: 175 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to war4peace Send a message via Skype™ to war4peace
Default

Quote:
Originally Posted by war4peace View Post
1. scăderea de viteză e globală, nu ţine de browser.
2. Dacă schimb înapoi pe celălalt cont, scăderea se păstrează.

E ceva serviciu care se agaţă la log-off, cred eu. Nu ştiu însă cu ce să încep troubleshooting-ul.
Quote:
Originally Posted by Bennedict View Post
Asta s-ar putea sa te ajute.
It happened again... Am încercat... fără restart nu am văzut nicio schimbare, am în continuare viteză de rahat. Unii paşi de acolo cer restart, ceea ce face acel troubleshooting inutil, deoarece un restart rezolvă problema oricum.

Culmea e că doar viteza de download e varză. Upload-ul e perfect.



Alte idei?
__________________


Quote:
Originally Posted by Hemisphere View Post
Dacă vrea să se sinucidă, e de ajuns să urce la nivelul ego-ului său și să se arunce la nivelul IQ-ului său...job well done!
war4peace is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 16:28   #530
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,304
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

Scriu aici ca sfat pentru altii care au avut probleme de genu. Am tras un cablu ecranat de 5m cat5e de pe hol pana in camera, mufat cum trebuie dar nu trecea de 100mbps. Am verificat switch, router, alt switch o ora. Cauza era un prelungitor care statea peste cablu. Dupa ce l-am mutat, e stabil la 1gbps.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 16:42   #531
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,098
Mentioned: 971 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Te-o pus naiba sa iei ecranat... cand nu ai patch panel
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 17:07   #532
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,304
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

E pe lista de cumparaturi, dar mai intai sa iau un wallmounted rack. Ma gandeam la ceva 6U in care sa incapa si 1-2 servere scurte 1U. Mai caut si vad.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 17:13   #533
mbc
Ancient friend
 
mbc's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Cluj-Napoca
Posts: 21,098
Mentioned: 971 Post(s)

PC-ul meu



Send a message via Yahoo to mbc Send a message via Skype™ to mbc
Default

Patch panelul are rolul de a ecrana cablul respectiv la un capat iar patch cordul pe care il conectezi in priza din celalalt capat (patch cord ecranat) are rolul de a ecrana in celalalt capat, prin contactul cu calculatorul, calculator care trebuie sa fie conectat intr-o priza de curent impamantata.

Tu trebuie sa ai rack impamantat, patch panel shielded, module patch panel shielded, module priza shielded si patch cord final shielded. Daca rupi continuitatea si nu ai impamantare macar la capatul cu rackul, ai antena acolo care iti strica datele.
__________________
Computerul principal in [PC-ul meu]
Lenovo Thinkpad T470, T450, x260, Microserver Gen8, ML10 V2,
Skoda Fabia Combi Ambition 2015, 1.4 TDI 90cp + Octavia Combi Classic 2001, 1.6i 102 cp.
mbc is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 17:32   #534
Pirat
Ancient friend
 
Pirat's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brasov
Posts: 2,304
Mentioned: 32 Post(s)

PC-ul meu



Default

Am inteles, mersi de informatie. Pe hol unde vreau sa montez e impamantare, dar o sa verific cu fratemiu cand vine. El se pricepe mai bine pe partea electrica.
__________________
NAS: Intel i3 6100T, 8GB ram, ASROCK H110-DGS, Intel PRO/1000 PT Dual Port, R5 3x1TB WD RED, 1x 3TB HDD, Seasonic SSP-350GT, XPEnology
VMHost: Ryzen 7 1800X, 32GB DDR4 3200MHz, Asrock AB350M PRO4, Nvidia GT 710, SM951-NVMe 256GB SSD, Intel PRO/1000 PT Dual Port, ESXi 6.5U1
Pirat is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 20:30   #535
Arise
VIP
 
Arise's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 10,896
Mentioned: 436 Post(s)

PC-ul meu



Default

Nu pui FTP decât dacă ai motive să pui FTP. Altfel pui UTP pentru că e mult mai sigur.

Deci ce motive ai să pui FTP?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Using your brain is good for you.
Arise is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2018, 11:09   #536
ktf
Ancient friend
 
ktf's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Bucuresti
Posts: 1,855
Mentioned: 58 Post(s)

PC-ul meu

Default

Am fost plecat in weekend si cand m-am intors acasa, mi s-a parut ca merge super nasol netul. Asa e situatia , ca in poza de mai jos. Ca si configuratie, am fibra- > modem ZTE de la ei in mod bridge -> router Asus AC-RT68U -> PC. Imi scapa mie ceva sau e de la ei ?

LE. Se pare ca si ping-ul la DNS-ul lor merge prost . Daca mai e cineva pe RDS, aveti vreo problema daca dati

ping 193.231.252.1 -n 25 -l 1

Mie mi-a dat intre 15% si 35% failure rate.

LE2 : am mai dat o data restart la toate echipamentele , am asteptat cateva minute bune sa moara vechea conexiune PPOE, pare sa mearga ok acum.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	upload.jpg
Views:	23
Size:	41.5 KB
ID:	62225  

Last edited by ktf; 10-04-2018 at 16:09.
ktf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ultimul thread care il fac jur pls cat mai multe raspunsu deci este ultimul jur steam23 Cutia de sub birou 40 19-12-2013 14:02
Problema retelistica 2dor Cutia de sub birou 13 30-12-2011 16:25
GigaWorks T20 vs Logitech Z520 care pe care? puff0086 Periferice 9 12-06-2011 15:29
Sectiune despre retelistica segamarius lab501 2 09-06-2011 19:22
D-Link DIR 524 - problema de retelistica Monstru Periferice 13 15-01-2010 09:15

 
Forum Stats
Members: 7,394
Threads: 18,349
Posts: 574,084
Total Online: 393

Newest Member: dinamo1948

Latest Threads
- by Monstru
- by Iubitel
- by azteka

Advertisement

Partner Links



All times are GMT +3. The time now is 21:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.